- Konu Sahibi citlenbik06
-
evet hayırlısı olsun tesekkur ederım hepınıze benı dınledıgınız ıcın bıraz rahatladım cok ii geldı insan umudunu kaybetmemelı ona beddua etmıcem sadece keske desın tek istedıgım bu baskasının uzuntusuyle basıl mutlu yuva kurcak bılmıyorum ona inat evlencegım insanı cok mutlu etcem kendı kendıme soz verdım iyiyki senle evlenmısım dıcek bana bunu yapcama emınım cunku ben onunla basaedebıldıysem herkezle yapabılırım ceken bılır sımdı benden ona evıne bı aglayan kız tablosu almamı istıyo baktıkca benı hatırlıcakmıs..ne alsam daha ii olur acaba
satrapi cok ii ya valla guldurdun banı canım tesekkur ederım mantıklı ona ole bısey almak opuyorumnanaktan
bırakdım zaten dha dogrusu o benı bıraktı bı anda sılınmıyo işte kafam cok karısık ben numaramı degıstırsem evımı bılıyo tehdıt eder cok ettı sırf kolu komsuya rezıl olmayım dıye sabahın 6 da evden cıktım sarhostu yanına gıttım o kadar cok içmıstıkı gelmezsen ben gelcem dedı gıttımmm...ve karokolluk olduk benı sokagın oratasında dovdu hıc sebep yokken eskı sevgılılerımı bahane edıp.ona gore evlendıgı insan kımseyle cıkmıcak sevgılısı olmucak kendı gezdı ama 5 yıl.elalem ne der sonra aaa kızla 5 yıl gezdı evlendı bak tuh mu dıyeceklerdı acaba cok merak ettım.hep korkuttu benı tehtıtler ama insan oyle olunca dahamı baglanıyo bılmıyorum anlamadım.bırakamadım onu şikayetcı bıle olmadım.arkadas bıraz ayılınca askım ozur dıye yalvardı ma kalp kırıldı aldı gezmeye goturdu benı elım yuzum kan içinde belkı bunlara uzuluyorum acım bunlar belkı gıttıgıne degıl bana bunları yasatıp gıttıgıne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?