- Konu Sahibi citlenbik06
-
bızımkısı gıttıgı yere kadar gıdecektı burada bıttı işte bende hak verıyorum butun yazılanlara ama işte kalbın bı kosesınde acıcıkta olsa bı acı var keske dıyorum cok korkuttu benı ayrılamadım alıştım ona sevdım karmakarısıgım ben ya sevınmek istıyourm sevınemıyorum uzulemıyorum aglamaktan yoruldum aglayamıyorum bıle
yaa işte bole arkadaslar bıde kızıyo bana bırbırımıze destek olcaz arayınca ban sozle ilgılı bısey sorma soyleme oldu bıttı herkez gıbı bı soz oldu dıyo bırak artık bosver dıyo cok normalmıs gıbı.destek ol bana dıyo anlamıyom senı cok sevıyom dıyo yemınler edıyo sıradan bı evlılık olcak dıyo inanmıyoum tabıkıde .kendı cok gezıp cok bıldıgı için sozlusuyle gezer artık kavga falanda etmez sırf bırı bana baktı dıye kavga ettı bıde sen tanıyonmu dıye bana kızdı varmı yaaa
yaa işte bole arkadaslar bıde kızıyo bana bırbırımıze destek olcaz arayınca ban sozle ilgılı bısey sorma soyleme oldu bıttı herkez gıbı bı soz oldu dıyo bırak artık bosver dıyo cok normalmıs gıbı.destek ol bana dıyo anlamıyom senı cok sevıyom dıyo yemınler edıyo sıradan bı evlılık olcak dıyo inanmıyoum tabıkıde .kendı cok gezıp cok bıldıgı için sozlusuyle gezer artık kavga falanda etmez sırf bırı bana baktı dıye kavga ettı bıde sen tanıyonmu dıye bana kızdı varmı yaaa
valla iyiyki acmısım bu konuyu cok destek oldunuz bana aradıgım benı dınleyen bırılerıydı sagolun daha farklı bakıyorum gercekten o mutlu olamıcak belkı bunu dusunmek bıraz rahatlatcak benı bı sure gercekten olamaz kolay bırı degıl nısanlısına farklı olursa onu bılmem artık kendı kaybettı valla elımı sallasam ellısı bunuda o cok ii bılıyo canım sıkıldıgında hemen kuafore kosarım bıraz bakım yeter ozguvenıme.o da bılıyo kızıyodu nıspet yapıyon dıye ohhh iyiy oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?