- Konu Sahibi citlenbik06
-
Dahasıda var cok dertlıyım ben baskasıyla gorusmucekmısım bende gorucu usulu evlencekmısım bırıyle gormucekmıs benı bana sen mutlu olcaksın dıyo hakedıyosun dıyo İsteseydı olurdu ama olmadı İŞte 27 yasındayım o 30 yasında en guzel yıllarımı ona verdım onla gecırdım kotu gunlerımızde oldu bence en onemlısı bana hep sen benden korkuyosun korkmasan bır dakıka durman yanımda ıyodu hep bana hıc guvenmıyodu paronayaktı hıc bısey yapmama ragmen sureklı ona yalan soyledım sanıyodu ben cok sevdım onu korktugumda dogru ama sevgım daha agır gece hayatı vardı cok İÇİyodu sarhos olup arıyodu korkmam dogal.
kim bu ruh hastası Allah aşkına.
görücü usülüyle evlenecekmişsin başka ?
kim ki o abuk sabuk konuşuyo hadsize bak sen
sende hata kardeşim o karşında böyle konuşurken sen çok afedersin bir şeyi çekemedin mi bi defol diyemedin mi?
ruh hastası manyak Allahın krosu laflara bak hele hele arayamasın seni kes tüm iletişim yollarını ve şükret böyle birinden kurtulduğun için
zorla evlenmişmiş yalana bak yahu ailesi başına silah mı dayamış bir günde başka bir yalan bulsun bu karaktersiz erkekler
bırakdım zaten dha dogrusu o benı bıraktı bı anda sılınmıyo işte kafam cok karısık ben numaramı degıstırsem evımı bılıyo tehdıt eder cok ettı sırf kolu komsuya rezıl olmayım dıye sabahın 6 da evden cıktım sarhostu yanına gıttım o kadar cok içmıstıkı gelmezsen ben gelcem dedı gıttımmm...ve karokolluk olduk benı sokagın oratasında dovdu hıc sebep yokken eskı sevgılılerımı bahane edıp.ona gore evlendıgı insan kımseyle cıkmıcak sevgılısı olmucak kendı gezdı ama 5 yıl.elalem ne der sonra aaa kızla 5 yıl gezdı evlendı bak tuh mu dıyeceklerdı acaba cok merak ettım.hep korkuttu benı tehtıtler ama insan oyle olunca dahamı baglanıyo bılmıyorum anlamadım.bırakamadım onu şikayetcı bıle olmadım.arkadas bıraz ayılınca askım ozur dıye yalvardı ma kalp kırıldı aldı gezmeye goturdu benı elım yuzum kan içinde belkı bunlara uzuluyorum acım bunlar belkı gıttıgıne degıl bana bunları yasatıp gıttıgıne...
üstelık dugunune gıtcekmısım ben senı annemgılın yanına oturturum kımse bısey dıyemez dıyo varmı bole bı sacmalık ya kahredıyo benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?