Hayat çok sıkıcı! Kocam memnun…

Smyra32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2022
844
941
53
Kızlar, ben evliym, işim var ve hayatım çok şükür yolunda ve güzel. Ancak çok sıkıcı… Şimdi eşim hayal kuruyor, ev kuracağız, eşya alacağız, kurslara katılırız, çocuk yaparız sonra falan ama bana o kadar monoton ve sıkıcı bir hayat gibi geliyor ki bu anlatamam. Evet bazıları için güzel bir hayat ama ben çok farklı hissederken ailem ve çevre yüzünden memur oldum, deli gibi aşık olduğum bu adamla evliym ancak kendisinin hayattan beklentileri toplumun yüzde 90ı gibi.
Ben rüyalarımda sihirler yapıyorum, canavarlarla savaşıyorum, hırsız grubumla tarihi eser çalıyorum veya dünyayı kurtarıyorum. Yıllardır fantastk kitap film izlemeyi bıraktım ancak sürekli macera yaşama isteği var içimde. Memur hayatım ve memur çevrem ise kampa gidelim falan diyor bana en fazla ama her rüyamdan sonra ağlıyorum. Hippi yaşantılarına, tarikatlara, marjinal ailelere, zengin her gün dünyanın başka yerinde insanlara ve fakir otostopçulara çok özeniyorum. Yine de hayatımın en büyük merkezi eşim, birkaç saat göüşmesek hala özlemden geberiyorum. Bunu, o zaman herkesi bırak bu hayatlara geç demeyin diye söylüyorum çünkü eşim bu hayatlara çok uzak ve ayrı bir güne bile çok karşı. Diğer tüm konularda harika anlaşıyoruz.

Çok sıkıştım, çok bunaldım. Hayat bu kadar mı diyprum ve çocuğum olacak da iyice bu hayata sıkışıp kalacağım diye çok korkuyorum. Eşimi de üzüyorum. Bu arada hep böyle değildim, son bir iki yıldır çok arttı hayatımın gidişatı netleştikçe öncesinde yurt dışına yerleşme planımız vardı ancak iptal ve türkiyeye dönüş işe başlama zamanı yaklaştıkça bu psikolojiye girdim

  • Bu hayatın içinde kendime nasıl adrenalin ve macera yaratabilirim?
  • Çocuk yaparsam hayatım daha da mı monotonlaşır yoksa heyecan gelir mi?
  • Ben mi abartıyorum, buldum bunuyorum mu?
  • Benim gibi hisseden var mı?
Cevap veren herkese teşekkürler
 
Size elti lazım,kayınvalide lazım.Hiç olmazsa bir görümce lazım.Fitne,fücur,kaos olmazsa olmaz.Yada bu hayallerinizi yatak odası fantazilerine dönüştürün.
Konu sahibi o zaman niye evlendiniz?Bu karşınızdaki insana da haksızlık değil mi?
 
Aa ben ve eşim çocuktan sonra daha bir monotonlasacaksiniz o kesin ama artık bu monotonluk beni rahatsız etmiyor. Aksine oglumla dünyayı yeniden keşfediyor gibiyim. Ama çocuk sahibi olmakta acele etmeyin. Gezin dolaşın, yapabildiğiniz kadar çılgınlık yapın. Sonra zor.
 
Düşünceler yanlis olabilir ama hisler yanlis olamaz. Yanlis bir hayatin içinde oldugunuzu hissediyorsaniz, yanlistir. Bu hayati bir defa yasiyorsunuz.
 
Bence varım yoğu tekrar yurtdisinda yaşamaya adayın. Çok uzun süre oyalıyor insanı gerçekten. Ayrıca şöyle bir ay izin alıp uzakdogu gezisi yapabilirsiniz.
Bazı şeyleri seçince Bazı şeylerden feragat ediyoruz. Bunu kabul etmezseniz çok zorlanirsiniz, destek almayı düşünmez misiniz?
 
Çocuktan önce de sıkılıyordum şimdi de sıkılıyorum.
Devamlı yeni şeyler keşfetmeye çalışıyorum ama istediğim şehir şehir ülke ülke gezmek yeni tatlar tatmak
Kocanız evde oturmaya müsait biriyse kendinize hobiler edinmeniz lazım bebek olursa evet monoton oluyor .
Uyumasını bekle uyanacak diye geril uyansın tekrar uyumasını bekle
Yemek yedirmek için çabala günümün özeti bu çocuğumu memnun etmek karnını doyurmaya çalışmak
 
Yay burcu musunuz benim gibi :) hayaller yay hayatlar oğlak bacım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…