Yaşarken biraz germiyor değilBu posttan anlaşıldığı üzere çeşit çeşit zevk var. Benim oturup ağlayacağım duruma aşırı mutlu olan insanlar varmışben otogarda şunları yaşasam sana da ülkene de der bütün tadım kaçar, direkt başkayere geçerim. Ya da macera isteyen birisine belgesel izle denmiş likya yolu yürümek falan. Ya sanırım benim çok kısıtlı bir eğlence anlayışım varmış bugün onu öğrendim bunlar zaten günlük yapılan şeyler bence, macera heyecan başka bir şey değil mi?
Sat sav git otostop cek bacim ozaman.
Bu karakterdeki biri evlenmezdi ki, sizinki ozentilik gibi.
Kızlar, ben evliym, işim var ve hayatım çok şükür yolunda ve güzel. Ancak çok sıkıcı… Şimdi eşim hayal kuruyor, ev kuracağız, eşya alacağız, kurslara katılırız, çocuk yaparız sonra falan ama bana o kadar monoton ve sıkıcı bir hayat gibi geliyor ki bu anlatamam. Evet bazıları için güzel bir hayat ama ben çok farklı hissederken ailem ve çevre yüzünden memur oldum, deli gibi aşık olduğum bu adamla evliym ancak kendisinin hayattan beklentileri toplumun yüzde 90ı gibi.
Ben rüyalarımda sihirler yapıyorum, canavarlarla savaşıyorum, hırsız grubumla tarihi eser çalıyorum veya dünyayı kurtarıyorum. Yıllardır fantastk kitap film izlemeyi bıraktım ancak sürekli macera yaşama isteği var içimde. Memur hayatım ve memur çevrem ise kampa gidelim falan diyor bana en fazla ama her rüyamdan sonra ağlıyorum. Hippi yaşantılarına, tarikatlara, marjinal ailelere, zengin her gün dünyanın başka yerinde insanlara ve fakir otostopçulara çok özeniyorum. Yine de hayatımın en büyük merkezi eşim, birkaç saat göüşmesek hala özlemden geberiyorum. Bunu, o zaman herkesi bırak bu hayatlara geç demeyin diye söylüyorum çünkü eşim bu hayatlara çok uzak ve ayrı bir güne bile çok karşı. Diğer tüm konularda harika anlaşıyoruz.
Çok sıkıştım, çok bunaldım. Hayat bu kadar mı diyprum ve çocuğum olacak da iyice bu hayata sıkışıp kalacağım diye çok korkuyorum. Eşimi de üzüyorum. Bu arada hep böyle değildim, son bir iki yıldır çok arttı hayatımın gidişatı netleştikçeöncesinde yurt dışına yerleşme planımız vardı ancak iptal ve türkiyeye dönüş işe başlama zamanı yaklaştıkça bu psikolojiye girdim
Cevap veren herkese teşekkürler
- Bu hayatın içinde kendime nasıl adrenalin ve macera yaratabilirim?
- Çocuk yaparsam hayatım daha da mı monotonlaşır yoksa heyecan gelir mi?
- Ben mi abartıyorum, buldum bunuyorum mu?
- Benim gibi hisseden var mı?
Onu yapacağım bu yazParaşütle atlama ?ama kesmez gbi sizi
Çok teşekkürler, kitap yazıyorum gerçekten resim ve heykelle de uğraşıyorum hissetmişsinizBence çocuk kitapları yazın . Resimleme vs derken bakarsınız gerçekten de başarılı bir yazar olursunuz . Sanatsal işlere ağırlık verin . Resim yapma , kil , çanak çömlek işleri size çok iyi gelir . Hatta belki farklı işler de çıkarabilirsiniz
Bu posttan anlaşıldığı üzere çeşit çeşit zevk var. Benim oturup ağlayacağım duruma aşırı mutlu olan insanlar varmışben otogarda şunları yaşasam sana da ülkene de der bütün tadım kaçar, direkt başkayere geçerim. Ya da macera isteyen birisine belgesel izle denmiş likya yolu yürümek falan. Ya sanırım benim çok kısıtlı bir eğlence anlayışım varmış bugün onu öğrendim bunlar zaten günlük yapılan şeyler bence, macera heyecan başka bir şey değil mi?
İkizlerYay burcu musunuz benim gibi :) hayaller yay hayatlar oğlak bacım
Afrika'ya gidip safari yapmak mesela off. Tokyo, Kore göreyim ben dünyanın en çılgın insanı olurumValla bu, en buyuk macera bilmedigin ulkeyi kesfetmek dahasi yokBahar da geldi, hava isindi konu sahibesi sec bir yeri vinlaaaaaaaaa
Ben de aynı, zorluk dolu hayatları düşünüp teskin ediyorum kendimi yanlış gelse de… ancak macera arayışını hayal bile edemeyecek kitleden iyiyizBen de sizin gibi düşünüyordum. Kafa olarak da size yakınım. Macera, aksiyon , gizem severim. Hayatımın sıkıcı olduğunu düşünüyordum. Hatta keşke erkek olarak gelseymişim bu dünyaya bile demişimdir bu yüzden.Şimdi bebeğim var daha da monoton, sıkıcı ve bunaltıcı gelmeye başladı. Ama fikir olarak kendimi şöyle teskin etmeye başladım artık.Depremzedeleri gördükten sonra huzurlu bir hayatımın olduğuna inanıyorum. Çoğu insan bu sıkıcı hayatı yaşamak için neler vermezdi diye kendimi mutlu etmeye çalışıyorum..
Şu an en büyük hayalim oAfrika'ya gidip safari yapmak mesela off. Tokyo, Kore göreyim ben dünyanın en çılgın insanı olurum
bi kaç yıl önce kapadokyada balona binip iyi bi otelde kalmakla hemen hemen aynıydı safari turlariAfrika'ya gidip safari yapmak mesela off. Tokyo, Kore göreyim ben dünyanın en çılgın insanı olurum
Çocuk yaparsam hayatım daha da mı monotonlaşır yoksa heyecan gelir mi?
Hayal gücü yüksek öğrencilerime verdiğim tavsiyelerdi bunlar . Eski öğrencilerimden biri pastacı oldu mesela . Hocam ders çalış demeyen tek siz vardınız hayatımda . Sizin sayenizde böyleyim der her zaman. Her sene de bana doğum günü pastası yapar gönderir minnoşum .Çok teşekkürler, kitap yazıyorum gerçekten resim ve heykelle de uğraşıyorum hissetmişsinizama yaratıcılık yansıtarak yapmayı denemedim belki öyle denerim
Zengin olsam o parayı full seyahate, farklı lezzetlere harcardım tüm paramı bu macerada bitirmeye razıyım keşke olsaŞu an en büyük hayalim omaddi imkanlar el verirse zaten insan çok kolayca macerasını yaşar ya zengin oluruz inş
Ahah o söylediklerini yapabilsen ondan da sıkılırsınİkizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?