Hayat çok sıkıcı! Kocam memnun…

Yaşarken biraz germiyor değil ama benim başıma hep olmayacak işler gelir, o yüzden çok stres olmuyorum artık, "elbet bir şekilde çözüme ulaşacak" diye düşünüyorum:))
Tatilde bana eşlik eden kişi Afrika'da yetimhanede gönüllü olmuş, Endonezya'da şamanlarla ormanda günlerce kalmış, iskoçyada iki ay bisikletle dolaşmış ,Avrupalı bir bebeydi. Bana demişti ki ; 'kendimi ilk defa gerçek bir macerada hissettim'
Bilemiyorum ya, ben seviyorum

Sat sav git otostop cek bacim ozaman.
Bu karakterdeki biri evlenmezdi ki, sizinki ozentilik gibi.

Bana da özentilik geldi. Boyle biri cok seviyorum diyip bu sekilde evlenmezdi kolay kolay hadi evlendi coluk cocuk yapsam nasil olur diye dusunmezdi.

Ruyalarinda hirsiz grubuyla banka soyup sonra neden boyullee hayatim yok diye aglamak nedir yani. Benim de okudugum kitaplari, filmler oynadigim oyunlar macera, fantastiktir ama şu olaya girmedim.

Bana çok saçma geldi ya. Pek çok kişinin istediği, olsun diye dualar ettiği bir hayata sahip olup saçma rüyaların etkisinde kalıp ağlamak şımarıkça.
Ben de çok hayal kurarım ama olağan hayatımdan da şikayet etmem. Hani nasıl derler biraz rahat batmış gibi.

Ya hayatınıza heyecan katmak sizin elinizde, neden eşinizi bahane ediyorsunuz anlamadım. Size engel mi oluyor bir şey yapmak istediğiniz zaman?
Gerci benim eşim öyle biraz mesela, engel oluyor bazen. Ben bir keresinde tatilde İngilterede Harry Potter turu bulmuştum, 2 hafta Hogwarts kalesinde konaklamalı, eğitim falan da veriyorlar, gitcem diye tutturdum. Eşim de, ya ben akrabalara "bizim hanım büyücülük okuluna gidiyor " diye nasıl diyim dedi izin vermedi

-akuttan arama kurtarma eğitimi almak
-dağcılık eğitimi almak
-planör pilotlugu için eğitimi tamamlayıp belge almak
-yaratıcı yazarlık kursuna katılmak
-sihirbazlık eğitimi alıp lösemili ya da kimsesiz çocuklara gösteri yapmak.
-hakemlik eğitimi alıp şehir şehir görev alıp hakemlik yapabilirsiniz memurlara hem idari izin veriliyor hem ücret alıyorsunuz görev için ayrıca.

çocuktan sonra hiç monoton olmuyo bide bence.
ben monoton yaşamak istiyorum hayatım artık belirli olsun istiyorum. Her an herseyin olabildiği yarim saat için bile plan yapamadığım bir hayattan yoruldum.
sürekli esnek olmak herseye adapte olmak yordu beni.

Bence çocuk kitapları yazın . Resimleme vs derken bakarsınız gerçekten de başarılı bir yazar olursunuz . Sanatsal işlere ağırlık verin . Resim yapma , kil , çanak çömlek işleri size çok iyi gelir . Hatta belki farklı işler de çıkarabilirsiniz

Burası dünya; sen istersin ne kadarını gerceklestirebilecegini zaman gösterir. hayaller ve hayatlar...Ama şunu söyleyeyim 'rutin' güzeldir.Mazallah oo çok sevdiğin eşin rahatsizlanir ne hippi yaşamı ne Hindistan'da guruluk hiçbiri aklına gelmez.hayaller elbet güzel ama gerçek hayatın sınırı içinde hem karnım doysun hem tatlım bitmesin o iş yaş!

Çok teşekkürler, kitap yazıyorum gerçekten resim ve heykelle de uğraşıyorum hissetmişsiniz ama yaratıcılık yansıtarak yapmayı denemedim belki öyle denerim

Dostum belgesel izlemeyi niye ezikledin ya insan farklı farklı dünyalara gidiyor mesela amazonlardaki kabileler gitmiş kadar oluyorsun.

Bir de Google mapsi tavsiye ederim ama street view olanını. Küçük adamı alıp dünyada bir yere atıyorsun nereye düşecek hangi sokakta kendini bulacaksın çok heyecanlı.

İnsan oturduğu yerden de binbir maceraya atılabilir bence

Ben de aynı, zorluk dolu hayatları düşünüp teskin ediyorum kendimi yanlış gelse de… ancak macera arayışını hayal bile edemeyecek kitleden iyiyiz

Çok teşekkürler, kitap yazıyorum gerçekten resim ve heykelle de uğraşıyorum hissetmişsiniz ama yaratıcılık yansıtarak yapmayı denemedim belki öyle denerim
Hayal gücü yüksek öğrencilerime verdiğim tavsiyelerdi bunlar . Eski öğrencilerimden biri pastacı oldu mesela . Hocam ders çalış demeyen tek siz vardınız hayatımda . Sizin sayenizde böyleyim der her zaman. Her sene de bana doğum günü pastası yapar gönderir minnoşum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…