- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
bence de hiç kızmasınlar yalan değil ya bunlartotoşlarından uydurmuyorlar ya madem yaptıklarından rahatsız oluyorlar yapmasınlar
Kendisini öldüremeyen Kerem daha da hırslanarak babasına hesap sormaya gider ancak gene gücü yetmez. Bu arada iktidarsızlığı yüzünden Hayat’a sahip olamayan Abbas bunun acısını yine Hayat’tan çıkartmış ve dayak atmıştır. Bu cehennemin içerisinde ona tek sahip çıkansa Abbas’ın eşi Kadriye olacaktır.
Hayat’ı iğfal edenin Kerem olduğunu öğrenen Bekir, Hacı Emin’in evini basar ve hesap sorar ancak gücü yetmez ve dayak yemekten kurtulamaz.
Olayı duyan Siraç kaldırıldığı hastaneden apar topar çıkar, yanına Berat ve avukat Tuğrul’u da alarak memlekete hesap sormaya dönerler. Babasından istediği desteği alamayan Siraç olayı hukuki yol ile çözmeye karar verir. Berat da babasına gidip hesap sorar ancak Abbas gayet gaddarca umursamaz ve oğlunu evden kovar. Kadriye oğlunu karşısında görünce mutlu olur ancak bir taraftan da yaşanan gerginlik ile kahrolur. Bu arada Zeliha bütün bu olandan Berat’ı sorumlu tutar ve bunca zaman evlenmedikleri için, babasının kardeşini alma cesaretini gösterdiğini söyleyerek ona çıkışır.
Olayı baştan sona sessizlik ile takip eden Malik dayanamaz, Abbas’ın evini basar ve silahını doğrultur…
Adamın adı zaten konuk oyuncu olarak geciyordu, üf yaa Malik öldürüp hapse mi girecek simdi..
O sansürsüz sahneyi ben seyretmemiştim, simdi bakıyorum ne kadar iğrenc mide bulandırıcı inanmıyorum yaa nasıl cekmişler Hayat böyle bir sahnenin cekimine nasıl müsade etmiş, iğrenc ötesiii!!!!!!!!!!
o sansürlenen kısmı izlerken o itici adamın ''yavrii yuvvaşgel gel '' demesine güldüm biran sesli sesli :) nasıl da iğrenç bir deyim tarzıdır öyle insan cinsellikten soğur
o sahneyi şimdi izledim olamaz ya o moruk ne kadar iğrençççç hayat rolde olsa o adamla aynı yatağa nasıl girmiş yainş ölür o morukk
nerdeki o sahne?? dizideki sahne dışında bi sahne mi vardı nette:26::26::26: görmedim ben
evet tv de yayınlanmayan bi sahne var facede izledim bende
abbas ölecek çünkü misafir oyuncu
evet tv de yayınlanmayan bi sahne var facede izledim bende
abbas ölecek çünkü misafir oyuncu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?