Hayat Devam Ediyor Atv

bende cok begendim bu diziyi,kadrosu cok güzel.
alibarkın kudretin ogluysa 4 cocugu var o zaman kudretin dimi ?

bende bugun haberlerde gordum tekirdagda diyordu...
millet agri kapadokya arasinda gidip gelirken meger dizi tekirdagdaymis

gerdek gecesinden kesilen bölümler varmış onları yayınlamışlar iyice midem bulandı o adamdan

Son düzenleme:
arkadaşlar hayat ile abbasın gerdek gecesi sansürlrnmiş eklebilirsen işte sansürlü gerdek gecesi

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar hayat ile abbasın gerdek gecesi sansürlrnmiş eklebilirsen işte sansürlü gerdek gecesi

Ayy
Bu sahneyi nasıl cekiyorlar yaaa. Karsısında koskoca adam var, üff iğrenc..

Son düzenleyen: Moderatör:
tek kelime ile rezalet cinsellikten soğudum resmenbu sahnelerin tv de yayınlanamayacağı belli zaten niye çekmişler ki hadi çektiniz madem herşeyi göze alıp yayınlayınkızdaki de iyi cesaret valla ben olsam hayatta yapamazdım sevişmiş resmen ya valla midem bulandı adam gömülmüş kıza

ilk defa reklamsız film izledim...resmen gerçekleri insanlara tanıtıyor.....güneydoğulu insanlar bu dizi için tepki göstermişlerdi...bizi kötü anlatıyorlar diye,fakat o yörenin insanları böyle benimde bir komşum vardı...parayla kızları yaşlı insanlara veriyorlardı....komşum 20 sinde evlendiği adam ise60 yaşlarda....5-6 çoçuğu var ..dedesi yaşındaki adamdan 2 çoçuğu oluyor adam bir kaç yıl sonra ölüyor genç kızda kalakalıyor çoçuklarıyle ortada...yok beşikdeyken amcasının oğluyla nişan yapmalar felan..bunlar benim gördüklerim..neresi yalan bu dizinin...boşanmak yasak....kadınları resmen bir eşya gibi satıyorlar...onlara belki bir ders olur bu film...ama ben çok beğendiğim filmler arasında....çünkü gerçekleri anlatıyor....

bence de hiç kızmasınlar yalan değil ya bunlar totoşlarından uydurmuyorlar ya madem yaptıklarından rahatsız oluyorlar yapmasınlar

ders falan olmaz onlara..onlar dizinin yayınlandığı saatte yatıp anca çocuk yaparlar..zaten o kanalı değil kendilerine uygun kanalları izlerler..evet dizi geçekleri anlatıyo ama yine bizler izliyoruz..mesaj alıp ders çıkarması gereken kişiler değil..o yüzden insanın sinirini bozup hırslandırmaktan başka bişeye yaramaz bu dizi..

fenalıklar geldi içime o sahnelerde o adama baktıkça canavar gördüm sanki erkeklerden tiksindim biran eşimle izledik jenerik girdi ben hala ekrana bakıyorum boş boş eşim geldi öptü yanağımdan adamı ittim ya çok başarılı bir dizi gerçek olaylar bir kere evet oyuncular çekimler falan kaliteli (tarlada eli özürlü torun ve dedenin yürüdüğü sahnedeki gökyüzü efekti çok abartılsa da) yok benim sinirlerim kaldırmıyor böyle şeyleri sonra gece düşünüp duruyorum izlemem galiba artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…