Bu Ali Barkın, Kudretin oğlu mu yani?
Dizide cok itici ve cirkin gözüküyor... Ne kadar yakışıklıymıs..
Televizyon izleyicisini daha ilk bölümünde ekran karşısına kilitleyerek birinci olan ‘Hayat Devam Ediyor’un çekimleri devam ediyor. Mahsun Kırmızıgül’ün genel yönetmenliğinde çekilen dizinin Tekirdağ’da yapılan çekimlerinde izdiham yaşandı. Bir anda çekim alanını dolduran binlerce yöre halkı, hem Mahsun Kırmızıgül’le fotoğraf çektirdi hem rahat çalışabilmesi için ellerinden gelen yardımı yaptı.
Oyuncularla da fotoğraf çektirmek için saatlerce çekimlerin bitmesini bekleyen yöre halkı, zaman zaman alkışlarla beğenilerini de dile getirdiler. Reyting ölçümlerinde birinci olmasının ardından, canlı olarak da halkın beğenisini kazanan ve tebrikleri alan Kırmızıgül, set çalışmalarına tüm ekibiyle aralıksız olarak devam ediyor.
Ne yani dizi Tekirdağdamı cekiliyor?
bende bugun haberlerde gordum tekirdagda diyordu...
millet agri kapadokya arasinda gidip gelirken meger dizi tekirdagdaymis
sarışın bayanı soruyorsanız o bizim evin hallerinde oynuyordu
Beni unutmayı izlemedim ama eskiden Ferhunde Hanımlarda oynardı Ferhunde hanımın kızıydı......
arkadaşlar hayat ile abbasın gerdek gecesi sansürlrnmiş eklebilirsen işte sansürlü gerdek gecesi
ilk defa reklamsız film izledim...resmen gerçekleri insanlara tanıtıyor.....güneydoğulu insanlar bu dizi için tepki göstermişlerdi...bizi kötü anlatıyorlar diye,fakat o yörenin insanları böyle benimde bir komşum vardı...parayla kızları yaşlı insanlara veriyorlardı....komşum 20 sinde evlendiği adam ise60 yaşlarda....5-6 çoçuğu var ..dedesi yaşındaki adamdan 2 çoçuğu oluyor adam bir kaç yıl sonra ölüyor genç kızda kalakalıyor çoçuklarıyle ortada...yok beşikdeyken amcasının oğluyla nişan yapmalar felan..bunlar benim gördüklerim..neresi yalan bu dizinin...boşanmak yasak....kadınları resmen bir eşya gibi satıyorlar...onlara belki bir ders olur bu film...ama ben çok beğendiğim filmler arasında....çünkü gerçekleri anlatıyor....
gerdek gecesinden kesilen bölümler varmış onları yayınlamışlar iyice midem bulandı o adamdan
ilk defa reklamsız film izledim...resmen gerçekleri insanlara tanıtıyor.....güneydoğulu insanlar bu dizi için tepki göstermişlerdi...bizi kötü anlatıyorlar diye,fakat o yörenin insanları böyle benimde bir komşum vardı...parayla kızları yaşlı insanlara veriyorlardı....komşum 20 sinde evlendiği adam ise60 yaşlarda....5-6 çoçuğu var ..dedesi yaşındaki adamdan 2 çoçuğu oluyor adam bir kaç yıl sonra ölüyor genç kızda kalakalıyor çoçuklarıyle ortada...yok beşikdeyken amcasının oğluyla nişan yapmalar felan..bunlar benim gördüklerim..neresi yalan bu dizinin...boşanmak yasak....kadınları resmen bir eşya gibi satıyorlar...onlara belki bir ders olur bu film...ama ben çok beğendiğim filmler arasında....çünkü gerçekleri anlatıyor....
internette yayınlamışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?