Hayat Devam Ediyor Atv

Dizi takipcisi degilim uzun yillardir. Ama Mahsun yine ses getirecek bir ise imza atti sanirim. Kücük kizin (gercek yasini bilmiyorum) konustugu fragmani görmüstüm. Ve simdi son bölümünü izledim. Merak ettim ve bastan sona izleyecegim.

Ikinci bölümün fragmanini da izledim. Tüylerim diken diken oldu. Yasli adam kücük kiza 'aglayacagina biraz zevk al' diyor. Bu tür seylerin sadece TV de degil gercek hayatta oldugunu da düsününce gercekten cok üzülüyorum.

Bu diziyi en azindan bu ilk bölümü, bu tür yanlis davranista bulunan insanlar izler ve belki bir umut cocuk yasta yavrularini 70 yasinda ki dedelerle evlendirmekten vazgeceler. Bir umut iste...

Aylardir merakla bekliyordum bu diziyi. Fragmanlarindan belli oluyordu: M. Kirmizigül yine egitici bir projeyle gümbür gümbür geliyor! Helal olsun adama güzel seyler ortaya cikariyor.
Dizinin son sahnesinden (Gerdek gecesi) cok igrendigimi söylemeden gecemicem. Daha fazla dayanamayip zaping yapmak durumunda kaldim. Midem kaldiramadi! Hele böyle seylerin gercek hayatta olmasi... diyecek söz bulamiyor insan. Keske "o sahne"yi öyle uzatmasaymislar. Evet belki tam bir sevisme sahnesi yoktu ama sahsen kendi fikrimce fazla ileri gitmisler cünkü seyirci kismen gördügü seyleri kafasinda devam görüyor. Amac izleyicinin empati kurmasi ise ulastilar. Kendimi cok kötü hissettim. Allah kimseye bunlari yasatmasin! Cok kötü bisey!!!

böyle iğrenç olaylar ne yazık ki kırsal kesimlerde,doğuda...vs olmuyor büyük şehirlerde,insanların bilinçli geçindiği yerlerde de var malesef böyle şeyler ama nikah altında yaşanmıyor parayla;yaşlı yaşlı adamlar küçücük kızlarla ya da gene iğrenç bir durum,yaşlı kadınlarla genç erkekler...

ne farkı var ki..birinde nikahına alıyosn,iğrenç bi durum..ve malmış gibi görüyosun onu,diğer türlü de para karşılığında ve başka başka kişilerle..çok çok kötü..

ya da afedersiniz metres hayatı..yaşlı adamlarla genç kızlar..

Kizlar sonuna kadar izledim. Mahsun hayatin aci gercekleriyle yüz yüze birakti bizi. O yasli adamdan igrendim bende ayni sizin gibi. Ama onun ki de sadece bir rol bunu unutmamak lazim.

Ve sunun altini cizmek istiyorum: Arabada baskan onu ayiplarkan 'cocuk istemeye gidecegimizi bilseydim gelmezdim' diye, abbas 'yasli zenginler yasli ünlüler bu yasta ki kizlari her gün yataklarina aliyorlar da ayip olmuyo ben yapinca mi ayip oluyo' buna benzer bi cümle kurdu. Ve bu cok dogru.

Bakiniz bülent ersoy, seda sayan, ibrahim tatlises, mehmet ali erbil... Bunlar magazinde sadece merak konusu olurken gercek yasanti da ki 'Hayat'lar manset oluyor namus konusu oluyor örf adet konusu oluyor.

Birde Hayatin abisi onu göya öldürmeye gidince hayat 'eksikligimi bitir' dediginde abisi ona 'eksik olan sen degilsin, eksik olan bu silahli benim elime veren düzen' demesini hatirlayalim.

Mahsun özellikle bu iki yerde cok güzel mesajlar verdi. Ama anlayana tabi ki.

Son düzenleme:

söylediklerinin çoğuna katılıyorum cnm ama izlediğim kadarıyla, cennet birazda olsa şiveli konuşturmaya çalışmışlar, çocuklarıysa yani o yörede doğup büyüdükleri için şiveli konuşuyolar diye düşünüyorum.. ve benim şey çok hoşuma gitti,abbasın karısının suna selen galiba adı yanlış hatırlamıyosam,çok güzel oyunculuğu var.. hayata gerdekle ilgili bilgi verdikten sonra kocasıyla karşılaşınca, hani birazda e insaf dedirtmek için kocasına söylediği sözler çok inceydi anlamlıydı..ben sana kadın al dedim çocuk al demedim vs demişti. tabi anlamayana davul zurna az hesabına çıkıyoruz yine.. mesela o sahnede etkilendim ben,gerisinide izleyemedm zati annem bu ne böyle diyip değiştirdi istanbula taşıncaklarmş,klasik güneşi gördüm tarzında bi uyum sorunuyla karşı karşıya kalıcaklar die düşünüyorum, yaşadıkları çevre sayesinde çocukların kimisinin aklını çelicekler, bu arada valla gerdekten sonra abbasın karısıyla hayat bir olup adamı öldürebilirler fazla salladım ama olur mu olur vallaha

ya onu geçtimde bu hayatı canlandıran kız, bunun dizi olduğunu rol yaptığını bilse bile yinede etkilenirki.. yani evt bu bi oyun belki ama karşında yaşlı bi adam rol olarak sana dokunuyo,ama klasik bi dokunuşta değil,adam bildiğin üstüne çullanıyo yani şimdi kendimi koyuyorm yerine,bildiğin ruhum psikolojim altüst olurdu.. ve bu saplantıyada dönüşürdü..yani gerçek hayatta çok büyük bi işe imzanı atıyo kız,helal olsun hakkaten umarım kötü getirileri olmaz (ruhsal yönden):26:

iyi diyosun hoş diyosn tatlım ama bi adamın cüssesine bak bi kızın cüssesine

[video=youtube;5vNcHIBwjB8]http://www.youtube.com/watch?v=5vNcHIBwjB8&feature=youtu.be[/video]

Televizyon izleyicisini daha ilk bölümünde ekran karşısına kilitleyerek birinci olan ‘Hayat Devam Ediyor’un çekimleri devam ediyor. Mahsun Kırmızıgül’ün genel yönetmenliğinde çekilen dizinin Tekirdağ’da yapılan çekimlerinde izdiham yaşandı. Bir anda çekim alanını dolduran binlerce yöre halkı, hem Mahsun Kırmızıgül’le fotoğraf çektirdi hem rahat çalışabilmesi için ellerinden gelen yardımı yaptı.

Oyuncularla da fotoğraf çektirmek için saatlerce çekimlerin bitmesini bekleyen yöre halkı, zaman zaman alkışlarla beğenilerini de dile getirdiler. Reyting ölçümlerinde birinci olmasının ardından, canlı olarak da halkın beğenisini kazanan ve tebrikleri alan Kırmızıgül, set çalışmalarına tüm ekibiyle aralıksız olarak devam ediyor.

Ne yani dizi Tekirdağdamı cekiliyor?

[video=youtube;5vNcHIBwjB8]http://www.youtube.com/watch?v=5vNcHIBwjB8&feature=youtu.be[/video]

Hayati geri alicakmilar acaba?

Bu arada genc oyuncular icin cok büyük bir deneyim olacak bu dizi ve onlari unutturmayacak izleyicilere. Hayatin abisi Malik Selena dizisinden bir kararkterdi mesela ama artik 'aaa bu cocuk mahsunun dizisinde oynuyordu' diye taninacak. Sirin Yaprak dökümünde ki fikretin üvey kizini oynuyordu. Ki hayatin bu durumlara gelmesine sebeb sirin oldu cünkü hayatin sirrini annesine söyledi. Hayatin kücük kiz kardesinin ismi cok enteresan ama unuttum simdi. Leva'miydi neydi kizlar?

Yani Mahsun yönetmen olarka gayet basarili.

Son düzenleme:
[video=youtube;xZGpx8OCVY8]http://www.youtube.com/watch?v=xZGpx8OCVY8[/video]

Sözleri cok anlamli. Özlem Tekin mi söylüyor acaba bi bilen var mi?

[video=youtube;tXYS1H1hFv8]http://www.youtube.com/watch?v=tXYS1H1hFv8&feature=related[/video]

Kamera arkasi görüntüleri. Kerem ölmüyor :)

[video=youtube;XGrHSVa8Ic4]http://www.youtube.com/watch?v=XGrHSVa8Ic4&feature=related[/video]

Kücügüm Sarkisi - Cok güzel...

Son düzenleme:
CENNET BAKIRCI (Şenay Gürler)
İsmail Bakırcı'nın 40 yaşındaki, gerçekten sevip âşık olarak evlendiği ikinci karısı. Batı’dan, Foça’dan tapu memuru babası ile birlikte Doğu hayatına gelen Cennet, babasının ölümü ile aşık olduğu İsmail’le evlenmiş. Hayattaki tek akrabası olan babası da ölünce, kimsesiz kalmış, kendisini seven ve ilgisini esirgemeyen İsmail’e adeta sığınmış. İyi huylu, munis, haddini bilen ve her zaman gözleri buğulu bir kadın olan Cennet, çocuklarına da bu özelliklerini aşılamış.

KUDRET BAKIRCI (Rozet Hubeş)
İsmail Bakırcı'nın amcasının kızı ve ilk karısı. 47 yaşındaki Kudret, küçük yaşlarda anne ve babasını kaybedince, 15 yaşındayken amcası İbrahim tarafından, İsmail ile evlendirilmiş. Ne olduğunu anlayamadan ilk çocuğu Siraç’ı doğuran 3 çocuk annesi Kudret, kocasının kendisini hiçbir zaman sevememesi nedeniyle giderek öfkeli, duygusuz, haris ve kompleksli bir kadın olmuş.

Merak ediliyordu da ekleyim dedim..
Alıntı.

Cennet ve Hayat.. Bu sahnee beni bitirmişti ((

[video]http://www.facebook.com/photo.php?v=10150938353280332[/video]

Son düzenleme:

Yolcu canım,
küçüğüm videosu için teşekkürler bende onu arıyordum...

Hayat Devam Ediyor Dizi Oyuncusu Serkan Şenalp Kimdir?

Serkan Şenalp dizideki canlandırdığı karakteri sakat bir genci canlandırmaktadır. Ailesine bağlı bir erkek çocuk olmasının yanında aynı zamanda merhametli olduğunu görmekteyiz. Hayat Devam Ediyor dizisinde ‘Malik Bakırcı‘ olarak bilinir.
Biyografisi:

Serkan Şenalp Kimdir – Serkan Şenalp Biyografisi – Serkan Şenalp Hakkında

Serkan Şenalp (d. 2 Kasım 1985, İstanbul)

Orta okulu ve liseyi Çağrıbey Anadolu Lisesi’nde okudu. Halen Kocaeli Üniversitesi İ.İ.B.F. İşletme bölümünde öğrenimini devam ettirmektedir. Ocak 2007 – Ağustos 2007 tarihleri arasında her ay Heygirl’de Erkek Gözüyle sayfasını hazırlamıştır. Halen ATV’nin fantastik dizisi “Selena”da Ozan karakterini oynamaktadır.Digitürk S’nek te Selin Altay la beraber 200 bölüm talk show yapmışlığı vardır.

Kanal 1 ekranlarında hafta içi 4 akşam gece yarısına doğru Selin Altay’la beraber GençLink isimli bir program hazırlayıp sunmaktadır.

Tv Dizileri

2006-2007, 2008
2006, Atv, İlk Aşkım – Ufuk
2005, Atv, İlk Göz Ağrısı – Meriç
2006-2007,2008, Atv, Selena – ozan karakterini canlandırmakta

2011- Atv Hayat Devam Ediyor şuan oynamaktadır.

Reklam Filmleri

Ülker Rodeo, Algida Cornetto, Familia, Fanta, Shubuo, Jump, Hürriyet Seri İlanlar, Braun Silk Epil ve Avea olmak üzere toplam 15 reklam filminde oynadı.

Klipleri

Sinem’in Yaz Yağmuru ve müzik piyasasına yeni bi giriş yapan gece adlı grubun ilk klibi olan aşık mıyız da oynadı.

Hayat Devam Ediyor Dizi Oyuncusu Ali Barkın Kimdir?

Dizide Bekir Bakırcı olarak biliniyor. İsmail Bakırcı’nın oğlu rolünü canlandırıyor. Aynı zamanda ilk eşinden olan erkek çocuğudur. Dizideki karakteri gereği biraz alaycı ve ortam bozan bir tiplemeyi canlandırıyor. Kendisine Hayat Devam Ediyor Dizisinde başarılar diliyoruz.
Biyografisi:

Ali Barkın Bürkan kimdir -Ali Barkın Bürkan hayatı

Ali Barkının Doğum tarihi: 1985
Alği Barkın Doğum yeri: Ankara
Ali Barkın Eğitimi: Yüksek Lisans Vancouver Film School-Sinema ve TV oyunculuğu

Ali Barkının Oynadığı Sinema Filmi Dilemma / İkilem 2010 yılı
Ali Barkının Rol Aldığı Diziler
Şefkat Tepe 2011

Deniz Yıldızı 2010

Mahsun Kırmızıgül’ün Jönleri!

18 Kasım’da Atv ekranlarında ceyirci ile buluşacak olan dizi ‘Hayat Devam Ediyor’, oyuncuları arasında 5 yakışıklı erkek oyuncu dikkatleri çekiyor. Seyirci ile buluşacak olan dizi aynı zamanda 5 erkek oyuncuyuda yakından tanıyacak Mahsun Kırmızıgül’ün özenle seçtiği oyuncu kadrosunda yer alan oyuncular bir çok elemeden geçtiklerini tahmin ediyoruz. Yazan ve yöneten Mahsun Kırmızıgül en çok zorlandığı kısım bence oyuncuları belirlemek olsa gerek. Hangi rol hangi oyuncuya gider gibi bir sürü elemelerden geçtiler ve en sonunda böylesine muhteşem bir kadro ile karşımıza çıktı.

Haber Detayları:
İşte Mahsun’un jönleri
Hikayesini Mahsun Kırmızıgül’ün kaleme aldığı atv’nin yeni dizisi ‘Hayat Devam Ediyor’, seyirciyi beş yetenekli ve yakışıklı erkek oyuncuyla buluşturacak

Mahsun Kırmızıgül’ün ilk dizi projesi ‘Hayat Devam Ediyor’, 18 Kasım’da atv ekranlarında seyirciyle buluşacak. Dizi, toplumsal gerçekleri gözler önüne seren ilginç konusuyla olduğu kadar oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

DONANIMLI
Kırmızıgül, büyük bir titizlikle seçtiği genç oyuncular Serkan Şenalp, Sezgi Mengi, Uğur Karabulut, Ali Ersan Duru ve Onur Tuna ile sektörün yeni jönler kazanacağını düşünüyor. Hepsi birbirinden yakışıklı ve donanımlı olan oyuncular, gençkızların yeni gözdeleri olacağa benziyor… Mahsun Kırmızıgül, ilk televizyon projesinde; Fikret Kuşkan, Arif Erkin, Meltem Miraloğlu, Rana Cabbar, Şenay Gürler ve Menderes Samancılar gibi birçok ünlü ve başarılı oyuncuyu da bir araya getirmeyi başardı. Dizinin hikaye ve proje genel yönetmenliğinde imzası bulunan Kırmızıgül, şu sıralar gece gündüz ‘Hayat Devam Ediyor’un setinde çalışıyor.

GÖÇ HİKAYESİNİ ANLATIYOR
‘Hayat Devam Ediyor’, gerçek bir göç hikayesini anlatıyor. ‘Küçük insanların büyük hikayesi’ sloganıyla çıkan dizi; küçük yaşta evlendirilen kız çocuklarının dramını tüm gerçekliğiyle ekrana yansıtmayı amaçlıyor. Türkiye’de her iki kadındanbirinin 18 yaşın altında evlendirilmesi gerçeğinin ve 11 kişilik Bakırcı ailesinin fırtınalı göç hikayesinin yapımcılığını ise Boyut Film/ Murat Tokat üstleniyor.

Kaynak: Sabah

Bu Ali Barkın, Kudretin oğlu mu yani?
Dizide cok itici ve cirkin gözüküyor... Ne kadar yakışıklıymıs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…