Hayat Devam Ediyor Atv

Tek rakibi Kıvanç!
Mahsun Kırmızıgül'ün reyting rekorları kıran dizisi 'Hayat Devam Ediyor'un yakışıklısı Onur Tuna, sosyal medyada genç kızların sevgilisi oldu!

Mahsun Kırmızıgül’ün sinemadan sonra televizyonda başarısını kanıtladığı ‘Hayat Devam Ediyor’dan genç bir yetenek çıktı! Dizide Sıraç Karakterini canlandıran Onur Tuna, oyunculuk yeteneğinin yanı sıra yakışıklılığıyla herkesi kendine hayran bıraktı. Bugünlerde herkes uzun boylu, renkli gözlü bu delikanlıyı konuşuyor.

Tuna’nın yakışıklılığına sosyal medyada genç kızlardan övgüler yağıyor. Onur Tuna adına her gün Facebook ve Twitter’da fan sayfaları açılıyor. Tarık Akan’ın gençlik yıllarına çok benzetilen oyuncu, oyunculuk başarısı ve yakışıklılığıyl Kıvanç Tatlıtuğ’un da yeni rakibi olarak görülüyor. Onur Tuna, sinema dünyasının bu aralar en çok konuştuğu genç oyuncular arasında...

Ne farklı geldi gözüme

[

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde berdel, cinsel istismar ve akraba evliliği nedeniyle küçük yaşta evlendirilen kızlar, 8 yıllık zorunlu eğitim olmasına rağmen okuldan alınıp evlendiriliyor.

Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin istatistiklerine göre, yapılan tüm uyarılara rağmen doğum yaşı 11’e düştü. Yılın ilk 10 ayında yaşları 11-17 arası değişen 415 kız çocuğu doğum yaptı.

Çocuk annelerden sonuncusu ise aynı hastanede doğum yapan 14 yaşındaki S.T. oldu. Çınar İlçesi Karaçevre Köyü’nde yaşayan 10 kardeşin 6’ncısı olan S.T.’yi ailesi okula göndermedi. Ev ve tarla işlerini yapan S.T., geçtiğimiz yıl 17 yaşındaki K.Y. tarafından kaçırıldı. Ailelerin devreye girmesiyle başlık parası verildi ve iki aile barıştı. Beraberliğinin ilk günlerinde hamile kalan S.T., önceki akşam 36 haftalık kız çocuğunu erken doğumla dünyaya getirdi. S.T. şimdi, 2 kilo 675 kilogram doğurduğu kızına annelik yapamamaktan korkuyor.

Doğum sırasında annesini yanına isteyerek ağladığını anlatan ve şoku doktorların yardımıyla atlatan S.T., “Korku ve heyecandan dolayı halen annelik duygusunu hissedemedim. Kucağımdaki çocuğu doğurduğuma halen inanamıyorum. Oyuncak bebek gibi duruyor” diyor.

473 bin 965 ‘evli’ kız çocuğu var

717: Ş.Urfa’da 2010’da doğum yapan çocuk anne sayısı

120: Ş.Urfa’da 2011’de doğum yapan çocuk anne sayısı

10 bin 484: Çocuk Vakfı’nın verdiği bilgiye göre 12-14 yaş arası “evli” kız çocukların sayısı

habertürk

sacitaslan.com

keisnlikle korkunç bir tablo bu nedir ya sosyal hizmetler el atmıyormu olaylara
birde çocuk yaşta nasıl hamile kalabiliyorlar regli bile olmamıştır bir çogu:26::26::26::26:
kimbilir kaç tarla,kaç paraya satılıyorr çocuklarrrrr

Kizlar türkiyede oldugum icin takip edemiyorum ama hepsini internetten izliycem :) Cok merak ediyorum neler oldu diye.

bu hayat devam ediyordaki siraç karakteri, Biz Evleniyoruz'a katılan canere benzemiyor mu(tülin-caner)?

niye öyle diyosunuuz onur benim gerçektede arkadaşımdır çok fazla da yakışıklıdır kendisi,biliyodum zaten bigün ünlü olacağını

canım ben 4 yıl mahsun kırmızıgülün memleketi olan diyarbakır hani de çalıştım ve maalesef egem' in yazdığı durum tamamiyle gerçek ( regl olayına gelince sıcak iklim etkisinden midir bilemiyorum ama orada kızlar erken regl oluyor....
hani haberlerde duyuyoruz ya töre cinayetleri diye .. onların bir kısmının asıl sebebi ise daha korkunç ; küçük yaşta zorla evlendirilen veya evlendirilme aşamasında olan bir kız bir süre sonra maalesef sevgiyi başkasında bulduğu zaman kaçmaya çalışıyor kaçamayınca ya aile meclisi tarafından öldürülüyor ya da intihar etmek zorunda bırakılıyor ve bunlar maalesef eskisi kadar olmasa da günümüzde de az da olsa yaşanıyor
hatta çoğu çiftler resmi nikah olmadan yaşıyorlar ta ki çocuğu doğana kadar .... işin ilginç yanı bunu yapanlar arasında ilçede görev yapan bir doktor da vardı ..hadi onları anlıyorum bilmiyorlar da okumuş doktor olmuş olanına ne demeli bilmem ....

Son düzenleme:
HE WALLA
ÜZÜLDÜM AMA birdaha yavriiiiim kelimesini duyamyıcağız:44:

oyunculuğu için tebrk ediyorum

süper nefret ettirdi kendisini bizden

abbas beyi hic sevmiyorum dum ama yawruim diyince kopuyordum cok komikk ve igrenc bisey di ya o abbas bey cok ssevndm olmesine ama kudret annayi da hic sevmiyorum fena kadin yaaa ne oyleeeeee dovesim geliyor o kadini ismail dunku bolumde vurunca ohhhhh dedim wallaaa

HE WALLA
ÜZÜLDÜM AMA birdaha yavriiiiim kelimesini duyamyıcağız:44:

oyunculuğu için tebrk ediyorum

süper nefret ettirdi kendisini bizden

azra'cığım yeri değil ama maşallah ne güzel kilo verdin..Müthiş bir irade tebrik ediyorum..

Abbas beyin sayesinde kocamda artık bana yavruumm yerine yavriiiimmm diye dalga geçiyo ay çok iğrenç ya
AY DÜN ABİMDE YENGEME YAVRİİİİM DİYORDU
azra'cığım yeri değil ama maşallah ne güzel kilo verdin..Müthiş bir irade tebrik ediyorum..

CNM BNMKİ CERRAHİ YÖNTEM (KELEPÇE DEĞİL) ARTIK OLMUYORDU
BÖYLE OLMAK ZORUNDA KALDIM
ASIL BN İRADESİ İLE ZAYIFLAYANLARA HAYRINM ÇİZELGENE BAKTIM
BUNLARDAN BİRİDE SEN OLDUN ŞİMDİ NE GÜZEL
KEŞKE BNM İÇİNDE CERRAHİ YÖNTEME GERK KALMASAYDI AMA OLMUYORDU İŞTE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…