- 1 Şubat 2007
- 5.430
- 1.605
- 698
niye öyle diyosunuuzonur benim gerçektede arkadaşımdır çok fazla da yakışıklıdır kendisi,biliyodum zaten bigün ünlü olacağını
canım ben 4 yıl mahsun kırmızıgülün memleketi olan diyarbakır hani de çalıştım ve maalesef egem' in yazdığı durum tamamiyle gerçek( regl olayına gelince sıcak iklim etkisinden midir bilemiyorum ama orada kızlar erken regl oluyor....
hani haberlerde duyuyoruz ya töre cinayetleri diye .. onların bir kısmının asıl sebebi ise daha korkunç ; küçük yaşta zorla evlendirilen veya evlendirilme aşamasında olan bir kız bir süre sonra maalesef sevgiyi başkasında bulduğu zaman kaçmaya çalışıyor kaçamayınca ya aile meclisi tarafından öldürülüyor ya da intihar etmek zorunda bırakılıyor ve bunlar maalesef eskisi kadar olmasa da günümüzde de az da olsa yaşanıyor
hatta çoğu çiftler resmi nikah olmadan yaşıyorlar ta ki çocuğu doğana kadar .... işin ilginç yanı bunu yapanlar arasında ilçede görev yapan bir doktor da vardı ..hadi onları anlıyorum bilmiyorlar da okumuş doktor olmuş olanına ne demeli bilmem ....
HE WALLA
ÜZÜLDÜM AMA birdaha yavriiiiim kelimesini duyamyıcağız:44:
oyunculuğu için tebrk ediyorum
süper nefret ettirdi kendisini bizden
*hayat hamile kalacakmış
alıntıdır
*hayat hamile kalacakmış
alıntıdır
Beğenerek ve üzülerek izliyorum...
Konu çok gerçek . gerçekle yüzleşmemek içinmi izlemeyi redediyoruz acaba..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?