Hayat Devam Ediyor Atv

Sapık Abbas gitti valla nalları dikti.
Kurtulduk.dünkü bölüm güzeldi yine etkilendim

dizi başlamadan önce nevşehirde ev yakmışlar denilmişti acaba o yanan ev bu evmiydi

niye öyle diyosunuuz onur benim gerçektede arkadaşımdır çok fazla da yakışıklıdır kendisi,biliyodum zaten bigün ünlü olacağını

ben kıvançtan daha ii buluyorum aslındaa kıvançtan nefret eidyorum yaaa
behlül önceside öleydim yani acaip igreti geliyor banaa
onur da gelecek var amaa başarılarınınd evamı diliyorum

hay allah yaaaa hakikkaten dr ne demelii demekki okumakla adam olunmuyor işte
pekte dogrugan oluyorlar ya oradaki kızlarrrr
çevremde tedavi görmeden bebek bekleyen çok nadirkenb
oradaa 3 er 5 er mübarekk

HE WALLA
ÜZÜLDÜM AMA birdaha yavriiiiim kelimesini duyamyıcağız:44:

oyunculuğu için tebrk ediyorum

süper nefret ettirdi kendisini bizden

ya bende ölecegini tahmin etmemiştim yani3 bölüm için girermi diziye dedimm
ama öldüüü işteeee yavrimmmmmmm

acaba hayat gerçek hayatta rana cabbarın yananından geçermiki bi daha

Yavriiiiiiiiiim ölürken bile Hayatı düşündü, azgın teke

Bu bölüm yine cok güzeldi heyecan dorukta izledim. Kudretten nefret ediyorum ya onun yaptıklarını hiç haklı bulmuyorum, neymiş kuma gelmiş.. Sana kuma gelmeyecek bana mı gelecekti ayy ne lanet birşey yaa... ağzının ortasına geciresim geliyor yemin ederim.. Sen beni vur ismailllllllllllll, vuracak tabiiiii hemde iki tane daha cakacaktı sana...

Ama kadın rolunün hakkını veriyor..

Cennet de ismi gibi cokk güzell...

zaten cabbardan hamile kalma ihtimali yok çünkü hiçbişey olmadı

Evlerinde çıkan yangında İsmail ve Lavin'in hayatları tehlikededir. Siraç, canını hiçe sayarak alevlerin arasına dalar. Hayat yangın haberini alıp fenalaşır. Berat, Kadriye ve Hayat, kendilerini neyin beklediğini bilmeden endişeyle yangın yerine gelirler. Kudret, Hayat ve Kadiye'ye sert bir şekilde çıkışıp, yangından dolayı Hayat'ı suçlar. Hayat ve Kadriye İbrahim ile konuşurlar. İbrahim ve Kadriye arasında uzun yıllar öncesinde yarım kalan bir sevdanın külleri ortaya çıkar. Kerem de yangın haberini alınca sarsılır. Kerem ve Hayat, yüzleşirler. Aile evden sonra dükkanın da yerle bir olduğunu öğrenir. Artık tutunacak hiç bir dalları, ekmek tekneleri kalmamıştır. Geride bıraktıklarına ağlayarak hüzünlü bir şekilde doğdukları, büyüdükleri, yaşadıkları yeri terk ederek, İstanbul'da yeni bir yaşama doğru yola çıkarlar. Onları hiç ummadıkları bir dünya beklemektedir…

Bu diznin bu kadar hit almaması sitede aşağılarda yer alması çok ilginç....

Beğenerek ve üzülerek izliyorum...
Konu çok gerçek . gerçekle yüzleşmemek içinmi izlemeyi redediyoruz acaba..:26:

Beğenerek ve üzülerek izliyorum...
Konu çok gerçek . gerçekle yüzleşmemek içinmi izlemeyi redediyoruz acaba..:26:

kesinlikle katılıyorum... kişilerin kendi tercihleridir ama önyargıları yıkıp gerçekleri anlamaya çalışmak yerine romantik takılmak sanırım insanlar daha makbul geliyor...

her hafta izliyorum hem cuma günü daha iyi bişey olmadığından hemde daha gerçekci ...ama çok ağlatıyor bizi....evin büyüğü karısının mezarı başındaki konuşması...sonra herkesin biryere toplanıp tüm parasını koyması....çok duygusaldı...

ben izlemiyorum fazla ajitasyon var. yasanmıs dogru olabilir. Bunlar ulkemizin ayıplarıdır. İzleyip aglamak sacma geliyor bana. su an bile cocuk yasta kızlarımızın dugunu olabilir. bunu engellemenin, o cahilligin onunu almanın yolunu bulmak lazım. dizilerde gormek degil. eger eskiden boyle olsaydı, simdi bu tür boktan olaylar yasanmasaydı izlerdim. Ayrıca oyuncuların da abartı siveleri kulak tırmalıyor.

Severek izlediğim bir dizi

Son düzenleme:
Şirin ne hızlı çıktı öyle..İstanbul'a gelir gelmez başladı cilveleşmeye..:)

Bekir'e acıdım ilk defa..
Birde gelinlikle kendini öldüren kıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…