Hayat Devam Ediyor Atv

Ne alaka canım.Ben başka sebepten dolayı söylemiştim
Acaba dedim içimden bu Mahsun ismini zikretmek istemediğim terör örgütüne
sempatisimi var diye.o yüzden işkillendim ne yalan söyleyeyim.
İsmail o küçük kızıyla bi mağazanın önünden geçiyor dükkanın camına kilisenin resmi yansıyor
Gereksiz ayrıntılar o yüzden yazdım.

kimse izlemiyormu bu diziyi...
yusufa gicik oluyorumm sinsii sey

begenmemis olabilirsiniz niye igrenc diyorsunuzki...

Kadına yapılan zulüm var, ondan iğrenç

gercekleri gösteriyor iste !

canım mıy mıy feriha varken gerçeklerle kim ilgilenir ki? dizi gerçekten kaliteli ama insanların taraflı bakışları yüzünden yok polisler kötüleniyormuş, yok habire kilise resmi gösteriliyormuş misyonerlik varmış mış mış diye garip garip eleştiriler... dizide anlatılandan daha da acı gerçekler hayatımızda , çevremizde değil mi? tamam acıtan gerçekleri sevmeyip romantik alemlerde takılın ama bu güzel diğeri kaka denilmesin lütfen..

Son düzenleme:

Mahsun Kırmızıgülün senaryolarında böyle şeyler oluyo güneşi gördümde kardeşi travesti olmuştu bunda da bekiri sanırım o kız için hıristiyan yapacak Adamın ne kadar yetenekli olduğu söyleniyo senaryo konusunda ki ben de çok beğeniyorum iğrenç demek olmamış

Son düzenleme:
Ben izliyorum.
Kürşat Şirini gerçekten seviyor mu anlamadım.Seviyor gibi gözüküyor ama tam çözebilmiş değilim.
Cenneti sevmiyorum,Kudrete üzülüyorum.Kadının üstüne kuma gelmiş ama hala İsmaile trip atıyotövbe tövbe
Cennet onca yıl doğuda ismailin boyunduruğu altında yaşamış ama istanbula gelince sanki o günleri unutmuş ve kocasına haber bile vermeden tabiri caizse ismaili takmadan rahatça geç saatlere kadar dışarda kalabiliyo,bu kısım çok saçmaydı bana göre(hani erkeğin sözü geçiyo ya o bakımdan)
Kudretin 'vıl vıl vıl vıl'demesine bayılıyorum.Kadını belki de bu kadar huysuz yapan yaşamakta olduğu hayattır,özünde tatlı kadın.İlk başlarda lavine iyi davranmıyordu ama şimdi 'kızım'falan diyor,şaşırıyorum.
Hayatın doğumgünü partisi çok gereksiz ve saçma geldi.Gençler tamam da o ninenin orada ne işi vardı.
Ayrıca Hayat okuldaki çocukların abarttığı kadar güzel değil.

abarttıgı kadarı bırak hayattt hiç güzel bir kız degill benceee osn derece iticii
o formalarlada çok komik ayrıcaaa

abarttıgı kadarı bırak hayattt hiç güzel bir kız degill benceee osn derece iticii
o formalarlada çok komik ayrıcaaa

O başrol olduğu için kıza çok güzel muamelesi yapıyolar,yusuf bile hayata dünya güzeliymiş gibi bakıyo ama komik yani

Ayrıca kerem hayata "hayatım"diyo ya çok itici ve saçma geliyo

bende bundan bahsediyorum...izlemeyen izlemesin ama igrenc vs.demesin emege saygi...
ben diziyi begeniyorum gayet gercekleri gösteriyor,ama dedigin gibi ferihayla emir aski varken gercekler kimin umrunda...

bende bundan bahsediyorum...izlemeyen izlemesin ama igrenc vs.demesin emege saygi...
ben diziyi begeniyorum gayet gercekleri gösteriyor,ama dedigin gibi ferihayla emir aski varken gercekler kimin umrunda...

Bende ilk bölümlerini izledim ama Yalan dünya başlayınca tercihim neşeli bir programdan yana oldu.Gelelim ferihaya ,mahsun kırmızıgülü pek sevmem ama yaptığı işler ortada kaliteli işler yapıyor ferihayıda hiç izlemedim hiçde izlemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…