Canım türkiye gayri müslimlerinde yaşadığı bir ülke..ÖZellikle doğuda mardinde hatayda aynı anda ezan ve çan sesini duymak mümkün..
Buda ülkemizin ne kadar özel olduğunu gösteriyor..
Din dil ırk ayırımı yapmadan yaşamak özgürce yaşama hakkını kaybetmesek keşke..
Altında birşey çıkacağını hiç zannetmiyorum iyi olmuş bence..
kimse izlemiyormu bu diziyi...
yusufa gicik oluyorumm sinsii sey
çok iğrenç bir dizi fragmanlar yetiyor izlememek için, izleyipte ruhuma acı çektiremem
gercekleri gösteriyor iste !
gercekleri gösteriyor iste !
kimse izlemiyormu bu diziyi...
yusufa gicik oluyorumm sinsii sey
canım mıy mıy feriha varken gerçeklerle kim ilgilenir ki? dizi gerçekten kaliteli ama insanların taraflı bakışları yüzünden yok polisler kötüleniyormuş, yok habire kilise resmi gösteriliyormuş misyonerlik varmış mış mış diye garip garip eleştiriler... dizide anlatılandan daha da acı gerçekler hayatımızda , çevremizde değil mi? tamam acıtan gerçekleri sevmeyip romantik alemlerde takılın ama bu güzel diğeri kaka denilmesin lütfen..
Ben izliyorum.
Kürşat Şirini gerçekten seviyor mu anlamadım.Seviyor gibi gözüküyor ama tam çözebilmiş değilim.
Cenneti sevmiyorum,Kudrete üzülüyorum.Kadının üstüne kuma gelmiş ama hala İsmaile trip atıyotövbe tövbe
Cennet onca yıl doğuda ismailin boyunduruğu altında yaşamış ama istanbula gelince sanki o günleri unutmuş ve kocasına haber bile vermeden tabiri caizse ismaili takmadan rahatça geç saatlere kadar dışarda kalabiliyo,bu kısım çok saçmaydı bana göre(hani erkeğin sözü geçiyo ya o bakımdan)
Kudretin 'vıl vıl vıl vıl'demesine bayılıyorum.Kadını belki de bu kadar huysuz yapan yaşamakta olduğu hayattır,özünde tatlı kadın.İlk başlarda lavine iyi davranmıyordu ama şimdi 'kızım'falan diyor,şaşırıyorum.
Hayatın doğumgünü partisi çok gereksiz ve saçma geldi.Gençler tamam da o ninenin orada ne işi vardı.
Ayrıca Hayat okuldaki çocukların abarttığı kadar güzel değil.
abarttıgı kadarı bırak hayattt hiç güzel bir kız degill benceee osn derece iticii
o formalarlada çok komik ayrıcaaa
canım mıy mıy feriha varken gerçeklerle kim ilgilenir ki? dizi gerçekten kaliteli ama insanların taraflı bakışları yüzünden yok polisler kötüleniyormuş, yok habire kilise resmi gösteriliyormuş misyonerlik varmış mış mış diye garip garip eleştiriler... dizide anlatılandan daha da acı gerçekler hayatımızda , çevremizde değil mi? tamam acıtan gerçekleri sevmeyip romantik alemlerde takılın ama bu güzel diğeri kaka denilmesin lütfen..
bende bundan bahsediyorum...izlemeyen izlemesin ama igrenc vs.demesin emege saygi...
ben diziyi begeniyorum gayet gercekleri gösteriyor,ama dedigin gibi ferihayla emir aski varken gercekler kimin umrunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?