Hayat Devam Ediyor Atv

Hayat"Beni 70 yaşında adamla evlendirdiler"diyor da,kimse onu zorla evlendirmedi ki.Kendisi kabul etti şimdi de kendisinin zorla evlendirildiğini söylüyor

Hayat"Beni 70 yaşında adamla evlendirdiler"diyor da,kimse onu zorla evlendirmedi ki.Kendisi kabul etti şimdi de kendisinin zorla evlendirildiğini söylüyor

canım güle oynaya gitmedi ya :) üzerine yapılan psikolojik baskıyla evlenmeyi kabul etmek zorunda kaldı... üvey anası bir yandan babası bir yandan namus temizleme bahanesiyle evlenmesi konusunda etmedikleri kalmadı kızcağıza...

sorun keske bagirmasi olsa, mimikleride boyle zavalliymis gibi,
halbuki dogunun tipik turk erkekleri sert bakar, kararli bakar,
bu ne yapacagini bilmeyen biriymis gibi geziyor..

kesinlike ayni fikirdeyim..hep bi mahcupluk zavallilik kendini acindiran halleri var hic hoslanmadim

sorun keske bagirmasi olsa, mimikleride boyle zavalliymis gibi,
halbuki dogunun tipik turk erkekleri sert bakar, kararli bakar,
bu ne yapacagini bilmeyen biriymis gibi geziyor..

evet biraz cok mahcup davraniyor
halbuki yani ne bileyim ist gibi bir yer sirac bekir yada digerleri bence yani is bulabilirler :26:

evet biraz cok mahcup davraniyor
halbuki yani ne bileyim ist gibi bir yer sirac bekir yada digerleri bence yani is bulabilirler :26:

Evet bencede yani, birde ne bilim mahcup gibi davraniyor ama aklini kullansa su altindaglilardan baya ganimet toplar yani
Bide su kucuk kiza bu koylu rolu yakismamis. Cok yapmacik geliyor konusmasi felan.. Birde hala gurur yapiyor ya.
elbisesi annesigil degilde okul alacak diye.. sasiriyorum valla.

kücük kiza hem köylü rolü gitmemis hemde o yasta daha annesi yedirip iciriyor.

beratla zeliha da inat yapmasinlar artik gicik ediyorlar beni.

sirac desen pelinin pesinden ayirlmiyor dogru dürüst calistigi bile yok onu birak eve bile gelmiyor

Ben bu dizide kudrete üzülüyorum ya.İsmail her fırsatta kadını tersliyo ama cennete toz kondurmuyo.Pelini istemeye giderken cennet için kudrete gelmezsen gelme dedi ya helal olsun yani,ismaile bi kere daha sinir olduğumu anladım.

Yarım yamalakta olsa severek izliyorum..
Siraç çok yapmacık, itici. ( ilk bölümlerde cok aksini düşünmüştüm oysa ki )
Onun aksine Berat cok karizma,havalı ve yakışıklı..

Dizide cok saçmalıklar var meraktan bakıyorum işte.

Bu dizide beratla zelihanın barışmasını istemezdim,denizle zeliha sevgili olsa daha iyiydi.

Allah aşkına bu dizinin makyözü kim, kuaförü kim, onu bir değiştirin lütfen yaaa... kızların kaşları ne öyle yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…