Hayat Devam Ediyor Atv

ali ağoğlu hem evi eşinden çocukalrı var hemde imam nikahlı karısından çocuğu var

dediğin gibi o playboy

ali ağoğlu hem evi eşinden çocukalrı var hemde imam nikahlı karısından çocuğu var

dediğin gibi o playboy

şimdiki sevgilisi 28 yaşında o manyağında..

ama karısına demişki beni hiçbir şekilde boşama ben istesemde sen boşama..eğer boşanırsam ben dengemi kaybederim demiş.neresi dengeliyse anlamadım.

mahsuncum belki okur burayi sana asigim ya aynen devam kocum..hernekadar disarda karsilasip her defasindaa konusma cesareti gosteremesemde cok seviyorum senii..

allah kahretsin beee ağlamaktan helak oldum...çocuklarım bana bakıyooooooooo

aynen yaaa tam abinin kardeşi vurma sahnesinde ağlamaktan kendimden geçmiştim ki kızım da televizyona bakarken ağlamaya başladı .... bir de gelmiş bana ağlayarak "neden ağlıyorsun" diyor ....

ayyy yaaaaaaaaaaaaa ölse daha iyi adama bak iğrençççç ama gerçekte var işte yaaaaaaaaaaaaaaaa

bu adam anlamıcakmı sanki bakire olmadıgını kendine güveniyoki küçücük çocuk aldı

çok güzel bi dizi olmuşş ağlamaktan gözlerim şişti hayatın gerçekleri işte arkadaslarr

offf ya ilk gördüğünde amca demişti şimdi karısı olduuuu

gorrkkmaa ben sseeğiiiin kocanımmmmmm puu rezillll koca gibi boyun posun devrilsin adi herifffff prostat olasıcaaaa antropoza giresice rezil herifffffff

Dizi beklentimin altında
Mantık hataları var
Şimdi bu adam anlamayacak mı kızın bakire olmadığını

adam şimdi demesin bana bozuk kız verdiniz diye....

sevgiliside izliyo vursun kendini o ölmeye layık kız zaten öldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…