Hayat Devam Ediyor Atv

uffff yarabimmm midem kalktı bunlar gerçekten oluyor Allah akıl versin ıslah etsin bu zihniyettekileri

ya bu kız kaç yaşındaki daha çocuk gibi geldi banaaa tamam ergeni oynuyor ama sanki gerçekten ergenmiş gibiiii nedir bu rezillik sevişme sahnesi yok başka bişeyyy töbee töbe iyice sapıttılar beeeeBu kızın psikolojisini düşünen yokmu acabaaa????

Son düzenleme:
vurdu kendini çocuk ....madem bu kadar seviyordun kendinide kızıda neden bitirdin beeeeeeeeeee....

yok yok seyredilmez bu dizi.kanser olur insan...iğrenç bence

ay o nasıl sahneler yaaa.... insanın içi bu kadar da cızlatılmaz ki mahsun ne yaptın sen yine...

yok artık 15 yaşındaki kızı oynatmazlar filmde olsa çocuk istismarı olur

sonucda dizi bunun için kız hazırlanmıştır ....nasıl küçük çocuklar için pedagog var ..kız içinde piskolog gelmiştir...kesin eleştirelere cvp için orada piskoloğumuz vardı diyecekler

yalnız varya reklamları bile kaldırmışlar..ee milleti bağlayacaklar ya diziye..

bağlandıkta cuma günkü diğer diziler out..mahsun in

Hayat bana hiç çocuksu gelmedi
Yüz ifadesi falan da hiç çocuksu bi masumluğu yok bence

ben bu diziyi izleyemedim daha doğrusu izleyemiyorum bu ne biçim bir ağır psikolojidir yha

bu nasıl film ya ağlamaktan helak oldum mahsun şarkı söylemesin film yapsın hepp bayıldım

çok beğendim cumalarımı bağlar bu dizi artık..

yalnız başka adam bulamamışlar mı yaaa ağrenç ayyyyyyy

sonucda dizi bunun için kız hazırlanmıştır ....nasıl küçük çocuklar için pedagog var ..kız içinde piskolog gelmiştir...kesin eleştirelere cvp için orada piskoloğumuz vardı diyecekler

Canımmm 24 yaşındaymış problem yok o zamannn rol yapıyor sonuçta ve rolünün bilincinde ben onu çocuk sandığım için kızdım amaaa yaşını başını almış ne yapıyorsa yapsınnnn Hayat bilir işiniiiiiii

uzulmeyin be 24 yasinda

bitufulllll haklısınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…