Hayat Devam Ediyor Atv

vall nasıl etkilendiysem başım ağrımış..eşimde tam izlemedi ...ortasında geldi o kim bu kim deli etti beni yaaaaaaaaaaaaa

yaa diziyi izlemekten nete bakamamıştım bütün forumlar bu konuyla çalkalanıyor bence hem kadınların hemde erkeklerin dramını iyi anlattı mahsun...

sıkmadan hızlı hızlı anlatıyor..malum bazı diziler kaplumbağa hızıyla yürüyor..film tadında dizi daha ne olsun??

Son düzenleme:
yalnız bizim sapık konuk oyuncuymuş ölecek heralde..bu heyecana dayanamayıp gerdek gecesi ölmesin mi?

süperdi tek kelimeyle şimdi hayatın gerçekte kim olduğuna baktımda burdaki gibi çocuksu değil yaşını gösteriyo

Konuda 23 üye 3 ziyaretçi var, bende bizim kızlar Ferihayı bırakmamışlardır diyordum

Kızlar ben annem ve babamla izledim vallahi ağla ağla helak oldum gercekten beni derinden etkiledi... Sahneleri - yok bu kadar da olmaz heralde diye diye seyrettim.. Cok fenaydı yaa Maliğe cok üzüldüm Cennete üzüldüm Hayata daha bir başka üzüldüm
Tek iyi olan kardeslerin birbirine yakın olmasaydı, Kudretin evdeki oğlu hariç

Son sahne cok ağırdı Keremde sıktı kafasına heralde, ben adamı öldürür diye baktım aslında cünkü Rana Cabbarın adı konuk oyuncu diye gecti jenerikte.

Benim annem dizi izlerken asla yorum yapmazdı.. O Kudrete yılan diye diye izledi, o nasıl bir insandir ya daha doğrusu insanmıdır ?

İstanbula gelince Yaprak Dökümü gibi olmasın bu, hep orada kalsalar keşke.. :26:

başını kaçırmıştım vereceklermiş izleyim...

bide atv bayadır bu kadar iyi dizi yakalamamıştı...fragman verdi karışmış ortalık yaaaaaa

annesine ithafen yapmış bu diziyi mahsun...

kimbilir kimin hikayesi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…