hayat enerjimi yitirdim:(

bahar_0186

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
216
4
118
38
Adana
mrb arkadaşlar...bugünlerde çok yorulduğumu hissediyorum. umutsuzlukta cabası...!ben 26 yaşında bir bayanım üniversite 3. sınıfta okuyorum. neden bu kadar geç kaldığımı sorarsanız ailem yüzünden.. ortaokulu ve liseyi açıktan bitirerek işletmeyi kazandım.okumak benim için her zaman çok önemli olmuştur, hala da öyledir.şuan yaz okulunda üstten ders alıyorum 4 te rahat etmek için.. gelgelelim bugünlerde içimde bir umutsuzluk belirdi yaşım 26 ne sevgilim var neden aday adayı..bu yıl kpss ye hazırlanacağım yaş olacak 27..ne zaman biriyle tanışacağım ,evleneceğim,yeni bir hayata başlayacağım bilmiyorum..kpss yi kazanacakmıyım onu da bilmiyorum.. anlayacağınız biraz umutsuzluğa kapıldım.herşeyde bir hayır var diyorlar ama geçen zamanı geri getirebilir miyiz?ne olur bana bir akıl verin çok mutsuzum.. galiba çok yalnızım:(

ssen sınavına hazırlan gerisini boşver. çalışmaya başladığğında hayatını düzene oturtursun.

2 senedir çalışıyorum 27 yaşındayım bende de sevgili falan yok.. ama şimdilik sen takma bunları öncelikle dersler ve sınavlar..

mrb arkadaşlar...bugünlerde çok yorulduğumu hissediyorum. umutsuzlukta cabası...!ben 26 yaşında bir bayanım üniversite 3. sınıfta okuyorum. neden bu kadar geç kaldığımı sorarsanız ailem yüzünden.. ortaokulu ve liseyi açıktan bitirerek işletmeyi kazandım.okumak benim için her zaman çok önemli olmuştur, hala da öyledir.şuan yaz okulunda üstten ders alıyorum 4 te rahat etmek için.. gelgelelim bugünlerde içimde bir umutsuzluk belirdi yaşım 26 ne sevgilim var neden aday adayı..bu yıl kpss ye hazırlanacağım yaş olacak 27..ne zaman biriyle tanışacağım ,evleneceğim,yeni bir hayata başlayacağım bilmiyorum..kpss yi kazanacakmıyım onu da bilmiyorum.. anlayacağınız biraz umutsuzluğa kapıldım.herşeyde bir hayır var diyorlar ama geçen zamanı geri getirebilir miyiz?ne olur bana bir akıl verin çok mutsuzum.. galiba çok yalnızım:(
mutlu olmak için çok çok sebebinz var sadece siz kendi kendinize düşünüp kendinizi mutsuz ediyorsunz bence.... sevgili meselesine gelince bi tane olsun dünya ahiret bir olsun.... unutmayın ağılda oğlak olsa ovada otu biter.... yani yazılıdır herşey...forumlarda biçokyazı olkuyoruz sevgilisi olupta lanet okuyan haytı alt üst olan bence siz dua edip hayırlısını dileyin Allah tan....

nbir de sana bi tüyo
öncelikle bir şeye odaklan. her şeyin hayırlısını dile.
kendimden örnek vereyim 4. sınıfın son sınavına kadar okul hayırlısıyla bitsin diye dua ederdik arkadaşlarla bu arada kpssye de çok çalışırdık tabi. aama öncelik okuldu.
okul btti ve hepimiz atandık. arkadaş grubumdan atanmayan yok.

önceliğini belirle.

mutlu olmak için çok çok sebebinz var sadece siz kendi kendinize düşünüp kendinizi mutsuz ediyorsunz bence.... sevgili meselesine gelince bi tane olsun dünya ahiret bir olsun.... unutmayın ağılda oğlak olsa ovada otu biter.... yani yazılıdır herşey...forumlarda biçokyazı olkuyoruz sevgilisi olupta lanet okuyan haytı alt üst olan bence siz dua edip hayırlısını dileyin Allah tan....

haklısınız.. bende sizin gibi düşünüyordum aslında. yorgunluk, stres ve çalışmam gereken çok önemli bir sınav beni umutsuzluğa itti:(
yeniden toparlanmak ve eskisi gibi hedeflerime yönelmek istiyorum..inş. başarabilirim..

nbir de sana bi tüyo
öncelikle bir şeye odaklan. her şeyin hayırlısını dile.
kendimden örnek vereyim 4. sınıfın son sınavına kadar okul hayırlısıyla bitsin diye dua ederdik arkadaşlarla bu arada kpssye de çok çalışırdık tabi. aama öncelik okuldu.
okul btti ve hepimiz atandık. arkadaş grubumdan atanmayan yok.

önceliğini belirle.

tebrik ederim..ne güzel hedefinizi belirlemiş ve ona ulaşmışsınız.. benimde hedefim var aslında, ama bazen insan yorgun düşüyor..sizde de olmuştur bazen umutsuzluk kaplıyor içini:( umarım bende sizin gibi hedefime varırım...

ssen sınavına hazırlan gerisini boşver. çalışmaya başladığğında hayatını düzene oturtursun.

2 senedir çalışıyorum 27 yaşındayım bende de sevgili falan yok.. ama şimdilik sen takma bunları öncelikle dersler ve sınavlar..[/QUOT
umarım bu sefer istediğinize ulaşırsınız..dediğiniz gibi öncelikli hedef dersler ama insan arada motive edilmek tekrar umtla bağlanmak istiyor..hiç bir şey umut etmeden olmaz:(

tebrik ederim..ne güzel hedefinizi belirlemiş ve ona ulaşmışsınız.. benimde hedefim var aslında, ama bazen insan yorgun düşüyor..sizde de olmuştur bazen umutsuzluk kaplıyor içini:( umarım bende sizin gibi hedefime varırım...

teşekkür ederm canım bende de oldu tabi ama kafamızdan attık ve hedefimize yoğunlaştık..
zaten zamanla devamı geliyor.

sen de inş. hedeflerine ulaşırsın..

Çok zor bir işi başarmışsın.Belli ki kararlı ve azimli bir kızsın.
Öncelikle tebrik ederim.

Şu anki duyguların geçici ve herkesin başına gelecek şeyler.
Sevgili durumu,zaman veya ortamla alakalı değil.
Bakarsın hiç ummadığın bir yerde tanışırsın.

Birkaç sene geç olsa bile en azından istediğin noktadan bir başlangıç yapacaksın.
Yılmak yok :)

dua et bol bol her şeyin hayırlısı için

Hic kafani takma..kismet dedigin bi anda cikar karsina..yurekten kutluyorum seni yilmadan engel tanimadan hayatinin kontrolunu ele almissin...

Çok zor bir işi başarmışsın.Belli ki kararlı ve azimli bir kızsın.
Öncelikle tebrik ederim.

Şu anki duyguların geçici ve herkesin başına gelecek şeyler.
Sevgili durumu,zaman veya ortamla alakalı değil.
Bakarsın hiç ummadığın bir yerde tanışırsın.

Birkaç sene geç olsa bile en azından istediğin noktadan bir başlangıç yapacaksın.
Yılmak yok :)

tşk ederim:) evet çevremde öyle tanınırım aslında hani güçlü ve kararlı insan modeli.. dışardan öyle gözükse de insanın içinde çok fırtınlar kopuyor. sanırım bana hayatta düşen rol bu, güçlü ve azimli olmak..
dediğiniz gibi artık toparlanma zamanı...YILMAK YOK:41:

Ben de bazı şeylere geç kaldığımı düşünüyorum dua ediyorum kısmetten öte yok....

Back
X