- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
yasananlar evet uzucudur mutlaka
Ama hayat senin hayatin ve devam ediyor cok sukur,istedigin gibi sekil vermek elinde
Ve bu tur seylere her zaman yazdigim bir yorumum var sana da onu yazacagim, ne kadar kotuluk yapmis olursa olsun baban bir gun ölecek, sen o zaman cok daha fazla uzuleceksin onun hakkindaki olumsuz dusuncelerin icin
Zaman zaman umidimi kaymetsemde sanki hep icimde kaliyordu birseyler ama artik oyle hissetmiyorunÇooooook oldu ...
Ama yine de ümidim var .
Sonuca bak iste bak,uzuleceksin,gerisi onemli degil.Neden ben degistirnenin elimde oldugunu kanitlayamadim hic
Biliyorum olurse cok uzulucen babasini kaybeden cocuklar bir kere uzuluyorsa ben iki kere uzulucem hem babami kaybettigi icin hemde babaligini hissetmedigim ve artik hissedemeyecegimi bildigim icin
Ben cok bisey istenedim aslinda oyle aman aman sevgi sefkatte gostermesin ama baba korkusunu ensemde hissetmeden yasasaydim yanindan gecerken simdi neye kizacak diye korkmadan yasasaydim
Kardeslerie konusurken korkudan fisirti hakinde konusmadan yasasaydik babam eve gekdiginde korku kaplasaydi icimizi arkadaslarim korkutmak istediginde baban geldi diye babami korku malzemesi olarak kullanmayacaklari kadar kotu olnasaydi yeterdi aslinda
Dusunuyorumda neden sokakta oynayan xocuklar babalari gelirken babalarina kosarken ben niye nereye kacsam nasil saklansam diye dusunuyorum
Ve kızıyorum kendime cunku biliyorum bunlari yaşatan insan öldügünde uzuleceginlm
Hicbir zamanda olmaz insallahHayır olmadı
Bana sunulanı yada hak ettiklerimi yaşamayı seviyorum bu kadar olmuzsuzluğa rağmen
Insallah o inancinizi hic kaybetmezsinizBenim de çok oldu ,hala da devam ediyor ama bir gün geçeceğine inanarak yaşıyorum
Evvelim canım az çok tanıyorum seni ve kendime benzetiyorum inan bende her yolu demiyorum çalışıyorum olmuyor sınavlara çalışmadan girdim ve inan çok üzüldüm eve geldim bir ton misafir üstüne sürekli ekleniyor sanki olumsuzluk lar sürekli şükrediyorum seni de çok tebrik ediyorum sen çook güçlü sün dayanmaktan başka çare yok üzülerek söylüyorum ki tek kurtuluş evlenmek
Hayatcenerjin hep dolu dolu olsun insallah canim benimyaşam isteğimi hiç kaybetmedim .
Hayat enerjimi bilmiyorum arada bir modum düşüyor , bıkıyorum bazı şeylerden ama sonra geçiyor
Hayatına küçük heyecanlar almanı tavsiye ederim .
Belkide hayat sartlariniz ayni olabilir diye ahucum sahi sen bugun sınava girdin degil mi Allah yardimcin olsun insallahEvvelim canım az çok tanıyorum seni ve kendime benzetiyorum inan bende her yolu demiyorum çalışıyorum olmuyor sınavlara çalışmadan girdim ve inan çok üzüldüm eve geldim bir ton misafir üstüne sürekli ekleniyor sanki olumsuzluk lar sürekli şükrediyorum seni de çok tebrik ediyorum sen çook güçlü sün dayanmaktan başka çare yok üzülerek söylüyorum ki tek kurtuluş evlenmek
Allah sizinde yardimciniz olsun insallah tez zamanda hayirlisiyla cikarsiniz düzlüğeoldu şu an da tam o durumdayım ama biliyorum ki düzlüğe çıkacağım yeniden. allah yardımcın olsun
amin cümlemizin canımAllah sizinde yardimciniz olsun insallah tez zamanda hayirlisiyla cikarsiniz düzlüğe
Rahat güzellik gökten koca yagmiyorDonusunboylemiolacakti
Hayır ya siz benim sınav kankeytolarımsınız bu kadar ümitsizlik olmaz . Yapmayın .sarılalım geçsin .
Hem evlilik çözüm olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?