- 6 Haziran 2012
- 1.178
- 890
- 123
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Insallah çok teşekkür ederimInsallah o rutin pesinizi birakir bu yil
Canim herkes herseyi gulluk gulistanlik yasamiyor.
Benimde babam yoktu.Annem hamile iken olmus.
Hayatimda herseyi cabalayarak,kendi tirnaklarimla kaziyarak elde ettim.Bu surecte dustum,kalktim,ezildim,kakildim yani muhtemelen bir insanin basina gelebilecek cogu seyi yasadim hayatimda..Yazsam okuyamazsiniz demissin ya benimde aynen oyle.
Ama asla guzel gunlere olan inancimi kaybetmedim.Butun olumsuzluklara ragmen hergece yattigimda guzel gunlerin hayalini kurdum.
Okudum,calistim ,evlendim.Anne oldum.
Simdi yasamim gerek maddi gerek manevi yonden iyi cok sukur.
Sen istersen,sen inanirsan guzel gunler guzel seyler sana gelecek icindeki inanci ve gucu asla kaybetme.Dustun mu daha guclu kalk ..
Hersey gonlunce olsun insallah.
Insallah gecerBir gün geçeceğine inanmak istiyorum. 35 yıl oldu.
Inanin ayni sekilde KK de olmasa konusmayi unutucam herhakde diyorum gerci burda yazi dili mevcut:) ama gercekten burasida olmasa napardim diyorum kendimi o kadar yalniz hissediyorum kiInsallah çok teşekkür ederimbazen burdan aldığım moralleri hicbir yerden hicbiseyden alamıyorum
Bende imtihan oldugunu her insanin imtihanlara tabi tutuldugubu dusunuyorum cok sukur sagligimla imtihan edilmiyorum diyorum ama bazen oyle oluyorum ki manevi olarak tam bi cokus hali oluyor sanki ibadetlerimi bile zoraki mecburi yarim yamalak yalitormusum gibi hissediyorumNe ailemden hizur buldum ne evlendgim insanlardan rabbim sevdigi kullarini sinarmis elbet dyorm bu dunya gelip gecici belki rabbim yuzumuzu ahirette guldurur dye avunduruyorm kendmi herseye ragmen sukrediyorm namaz kil dia et allah sabredenlerle beraberdir her zaman senden daha beter olanlari dşun ne yaşadgni blmedgm icin benim sana en guzel tavsiyem bdur guzel kardesm
O zaman KK iyi ki var kesinlikle :)Inanin ayni sekilde KK de olmasa konusmayi unutucam herhakde diyorum gerci burda yazi dili mevcut:) ama gercekten burasida olmasa napardim diyorum kendimi o kadar yalniz hissediyorum ki
Tesekkur ederm canm ins hepimizin sabrinin karsiligini ahirette buluruz bnde arada isyan ettgm ble oluyor ama cok pisman oluyorm tevbe ediyorm insanin morali bzukken sadece yatip uyumak istyor herseyden kopmak istiyor evli deglsenz ins sizi bu hayattan cekip ckaracak bir insanla karsilasirrsiniz ama o kosiyi blmak icin sakin yanlislara dusmeyn ben gibi sonu pismanlik olurBende imtihan oldugunu her insanin imtihanlara tabi tutuldugubu dusunuyorum cok sukur sagligimla imtihan edilmiyorum diyorum ama bazen oyle oluyorum ki manevi olarak tam bi cokus hali oluyor sanki ibadetlerimi bile zoraki mecburi yarim yamalak yalitormusum gibi hissediyorum
Aslinda acik konusmak gerekirse en cok uzuldugum durumlardan biride bu sıkintilarla beraber manevi olarak guclenecegim yerde sanki daha cokus yasiyorum Allah affetsin sanki Rabbimden daha uzaklasmisim gibi hissediyorum
Insallah Allah sabrinizin karsiligini cennetinde fazla fazla verir
Bu tur durumda olan yakin tanidiklarim vardi baba psikolojik ve fiziksel siddet uyguluyordu. Evde kalan cocuklar psikolojik hasta oldular. Ama diger ikisi cok ama coj calisti Rabbimde yardimci oldu dimdi cok iyi birer meslekleri var. Evlendilerde. Bu buraz sizin cabaniza bagli once calismalisin sonra is ve o evden ayrilmalisin canim ancak bu sekilde kurtarirsin.
Bende ondan korkuyorum ya yagmurdan kacarken doluya tutulursam diyeTesekkur ederm canm ins hepimizin sabrinin karsiligini ahirette buluruz bnde arada isyan ettgm ble oluyor ama cok pisman oluyorm tevbe ediyorm insanin morali bzukken sadece yatip uyumak istyor herseyden kopmak istiyor evli deglsenz ins sizi bu hayattan cekip ckaracak bir insanla karsilasirrsiniz ama o kosiyi blmak icin sakin yanlislara dusmeyn ben gibi sonu pismanlik olur
Tek care dua dua duaa rabbm bizi rahmetinden esirgemesinBende ondan korkuyorum ya yagmurdan kacarken doluya tutulursam diye
Evlenince gecer dedim allah olemi diyon dedi binnnn bterine battim kv olcak seytani bldumMaalesef benim de böyle hissettiğim anlar oluyo hele bu sene nereyse her gün ve kendimce hayatın anlamını bir türlü bulamıyorum. Ama nedense hayatımda bi erkek olduğunda ,evlendiğimde geçicek gibi hissediyordum ta kii bdv de evlilikle ilgili sorunları okuyana kadar
Maalesef benim de böyle hissettiğim anlar oluyo hele bu sene nereyse her gün ve kendimce hayatın anlamını bir türlü bulamıyorum. Ama nedense hayatımda bi erkek olduğunda ,evlendiğimde geçicek gibi hissediyordum ta kii bdv de evlilikle ilgili sorunları okuyana kadar
Bana da yaşamak çok anlamsız geliyor çoğu zaman. Bir Yuvam olsa onlar için yaşarım diyorum böyle haybeye yaşıyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?