Hayat Enerjinizi Yaşama İsteginizi Kaybettiğiniz Oldu mu?

Ne ailemden hizur buldum ne evlendgim insanlardan rabbim sevdigi kullarini sinarmis elbet dyorm bu dunya gelip gecici belki rabbim yuzumuzu ahirette guldurur dye avunduruyorm kendmi herseye ragmen sukrediyorm namaz kil dia et allah sabredenlerle beraberdir her zaman senden daha beter olanlari dşun ne yaşadgni blmedgm icin benim sana en guzel tavsiyem bdur guzel kardesm

Allah razi olsun sizinde hayatiniz maddi manevi imtihanlarla gecmis sabrinizin emeginizin karsiligini almissiniz Allah huzurubuzu daim etsin

Bende kimsenin dortdortluk dumduz bir hayat yasamadiginin farkindayim ama benim hayatim degistirmek adina elim ayagim bagli gibi keske imkanim olsaydida zorlayip degistirebilseydim insallah gelecek zamanlar daha farkli olur

Insallah çok teşekkür ederim bazen burdan aldığım moralleri hicbir yerden hicbiseyden alamıyorum
Inanin ayni sekilde KK de olmasa konusmayi unutucam herhakde diyorum gerci burda yazi dili mevcut:) ama gercekten burasida olmasa napardim diyorum kendimi o kadar yalniz hissediyorum ki

Bende imtihan oldugunu her insanin imtihanlara tabi tutuldugubu dusunuyorum cok sukur sagligimla imtihan edilmiyorum diyorum ama bazen oyle oluyorum ki manevi olarak tam bi cokus hali oluyor sanki ibadetlerimi bile zoraki mecburi yarim yamalak yalitormusum gibi hissediyorum

Aslinda acik konusmak gerekirse en cok uzuldugum durumlardan biride bu sıkintilarla beraber manevi olarak guclenecegim yerde sanki daha cokus yasiyorum Allah affetsin sanki Rabbimden daha uzaklasmisim gibi hissediyorum

Insallah Allah sabrinizin karsiligini cennetinde fazla fazla verir

Bu tur durumda olan yakin tanidiklarim vardi baba psikolojik ve fiziksel siddet uyguluyordu. Evde kalan cocuklar psikolojik hasta oldular. Ama diger ikisi cok ama coj calisti Rabbimde yardimci oldu dimdi cok iyi birer meslekleri var. Evlendilerde. Bu buraz sizin cabaniza bagli once calismalisin sonra is ve o evden ayrilmalisin canim ancak bu sekilde kurtarirsin.

Tesekkur ederm canm ins hepimizin sabrinin karsiligini ahirette buluruz bnde arada isyan ettgm ble oluyor ama cok pisman oluyorm tevbe ediyorm insanin morali bzukken sadece yatip uyumak istyor herseyden kopmak istiyor evli deglsenz ins sizi bu hayattan cekip ckaracak bir insanla karsilasirrsiniz ama o kosiyi blmak icin sakin yanlislara dusmeyn ben gibi sonu pismanlik olur

Elimden geleni yapiyorum

Bende ondan korkuyorum ya yagmurdan kacarken doluya tutulursam diye

Maalesef benim de böyle hissettiğim anlar oluyo hele bu sene nereyse her gün ve kendimce hayatın anlamını bir türlü bulamıyorum. Ama nedense hayatımda bi erkek olduğunda ,evlendiğimde geçicek gibi hissediyordum ta kii bdv de evlilikle ilgili sorunları okuyana kadar

Evlenince gecer dedim allah olemi diyon dedi binnnn bterine battim kv olcak seytani bldum

Bana da yaşamak çok anlamsız geliyor çoğu zaman. Bir Yuvam olsa onlar için yaşarım diyorum böyle haybeye yaşıyorum sanki

Bana da yaşamak çok anlamsız geliyor çoğu zaman. Bir Yuvam olsa onlar için yaşarım diyorum böyle haybeye yaşıyorum sanki

Bendede bu dusunce vardi taki artik herhalde olmaz deginceye kadar acaba her kadin evlenince birseylerin fuzelecegine inanarak mi yaşıyor

Allah karsimiza dogru insanlar cikarsin huzurlu mutlu yuva nasip etsin insallah

Bazen çok pis dibe çökmüşümdür sonra Allah yardım ediyor herşey bir düzeliyor sonra hop yine çöküş.
Ben artık şöyle düşünüyorum bu çıkışlar ve çöküşler hayatın bir getirisi
Birine çok sevinmediğim gibi diğerine de çok üzülmüyorum açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…