- 9 Mayıs 2019
- 1.837
- 2.721
- 63
- Konu Sahibi Turkandrnb
Ben artik hastaligimi atlatmak istiyorum. Ailem icin yanlis bir izlenim verdim heralde üstüme gelmezler ama annem torun istiyorum der konusma arasina babam zaten bugun bosansam en mutlu o olur. Anneme bugün fevri davraninca daha fazla ustume geldi bende cocuk cok istedigim bisey oldugu icin icimin yanmasiyla ilk defa sesimi yukselttim anneme ya. Bir yandan da korkuyorum hastaligimi atlatinca istemiyorum her defasinda anneme istemiyorum dedigim icin Allah vermeyecek. Valla artik hastalik bitsin cidden cok cekilecek bisey degil yaaynı ülkede de değilmişsiniz, en azından yüz yüze talepleri sizi daraltmaz. Ailemizin görüşü hamile kalana kadar değişmeyecek, ne de siz onları bu yaştan sonra değiştirebilirsiniz.Arayıp sizi darladıklarında böyle modunuz düşüyor, moralinizi toparlayamkyeousnuz sanırım. Aile için bir şey öneremeyecdğim ama Sizi sakinleştirecek alternatif yöntemlerden biri bach çiçek terapisi. Çiçek özlerinden oluşturulanbir tür yağ diyebiliriz. Rescue remedy bach çiçeklerini öneririm. Yan etkisi yok, Avrupa’da iseniz bir çok yerde bulmanız kolay