hayat güzeldir

öyle kötü bi sabaha uyandım ki kalbim daralıyordu bu başlığı gördüm ve gerçekten yüzümde bir gülümseme belirdi :)

senin gücün,azmin,duruşun her kadında biraz olsa keşke dantecim o zaman ikinci paragrafında anlattığın şeylerin doğru olmadığını bunun evlilik değil aslında bir nevi eşe kölelik olduğunu anlayacak bazı kadınlar..ama sen ne kadar söylesen de yazsan da nafile,anlamak istemeyen asla anlamayacak.

kızınla birlikte çok mutlu olun İnşallah.

keşke sizin gibi düşünen kadınlar çoğalsa. keşke. ama kadınlardaki bu boyun eğme zihniyeti devam ettikçe zor .

evli olan kadınları geçtim, daha evlenmemiş kızların erkek arkadaşları dışarı çıkamazsın, arkadaşlarınla görüşemezsin demesiyle kendilerini eve hapsedip,gönüllü köleliğe evet dediklerini okuyoruz bu sitede.

ama onlar bundan mutlu ve memnun okycim..yani sevildiklerini,değer gördüklerini düşünüyorlar..herkes birazcık kıskanılmak ister bu bir gerçek ancak olay kısıtlamaya dönüşürse işte orada dur demeli insan..sevgi bu değil.

Sevginin nelerden feragat etmek olduğunun çizgisini iyi bilmek gerekiyor. Sevgi, aşk eğer karşındakinin yaşam ve mutluluk hakkını elinden almak ile karıştırılıyorsa o zaman bu sevgi ve iliski dediğimiz olay 'eziyet'e dönüşüyor.
Bir de su var: kızlarımız kadınlarımız bu yaşadıklarını mutluluk zannediyorlar. ''Kısıtlamayan erkeğe erkek demem'' gibi tuhaf bir bakış açıları oluşmuş vaziyette. Gittikleri yerin kısıtlanmasından, giydiklerine karışılmasından, sürdükleri ojeden bile hesap vermekten mutlu oluyorlar...
Anlamak mümkün degil.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim saolasın inşallah evlatlarımızla ailemizle ömür boyu mutlu oluruz
biliyorum anlamayacaklar ama belki bi an durup düşünürler
keşke sizin gibi düşünen kadınlar çoğalsa. keşke. ama kadınlardaki bu boyun eğme zihniyeti devam ettikçe zor .
hey hoyt şişt noluyo siz miz benim ben seyyah

dünyada öle küçük mutluluklar var ki bunları bile kendinden esirgeyen kadınlar var
ve bu kızlarımız kadınlarımız kendi ailelerine anne babalarına eminim ki bu izni vermemişlerdir
o çok sevgili kocişleriyle görüşebilmek için evlenebilmek için ne ZORLUKLARA katlanmışlardır
ailelerini ezip geçmişlerdir

dün konuşuyorduk di mi bunu
yerden göğe kadar haklısın

bunlar o kadar küçük şeyler ki
mutlu olunması için yapması da çok kolay
ama o mutluluğu istemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…