• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat hıkayem ve annem

Bir anneye yakışmıyor bunlar ne annen ne baban sizleri hiç Haketmemis.evlat Allahın emanetidir bunlar nasıl anne baba? Yakın zamanda allah nasip ederse ilk cocugumu kucagima alacağım ve bebek karnımda bir iki saat hareket etmese içim aciyor korkuyorum ona birşey oldu olacak diye ki yüzünü bile görmediğim yavrumu bukadar severken anneniz bilip kokusunu aldığı evlatlarına nasıl sahip çıkmaz.çok zor zmaanlar geçirmissin ama allah yüzüne bakmış ve bak eşin çıkmış karşına onun kymetini bil evlat sahibi ol.insallah COOk mutlu olursun bundan sonra
Amin canim insallah sende bebgini saglikli sihhatli kucagina alirsin . Cok iyi bi anne ol ..

Aman Allahımmmm bu ne guzellik
Gözler cam gibi saclar pırıl pırıl.... proflinize bakinca gördüm

Gercekten yuzun kadar guzel bi hayat senin olsun insallah, cok sevindim suan iyi olmana

Bir anneye yakışmıyor bunlar ne annen ne baban sizleri hiç Haketmemis.evlat Allahın emanetidir bunlar nasıl anne baba? Yakın zamanda allah nasip ederse ilk cocugumu kucagima alacağım ve bebek karnımda bir iki saat hareket etmese içim aciyor korkuyorum ona birşey oldu olacak diye ki yüzünü bile görmediğim yavrumu bukadar severken anneniz bilip kokusunu aldığı evlatlarına nasıl sahip çıkmaz.çok zor zmaanlar geçirmissin ama allah yüzüne bakmış ve bak eşin çıkmış karşına onun kymetini bil evlat sahibi ol.insallah COOk mutlu olursun bundan sonra

Aman Allahımmmm bu ne guzellik
Gözler cam gibi saclar pırıl pırıl.... proflinize bakinca gördüm

Gercekten yuzun kadar guzel bi hayat senin olsun insallah, cok sevindim suan iyi olmana
:) tesekkur ederim . Ama ne yasarsak yasayalim saglikli olmamiz bile mutlu olmak icin buyuk bi sebep ... sende uzulme ne derdin varsa ..

İnanamadım yazdıklarınıza çok üzüldüm! Böyle şeyleri okuyunca benimki de dertmiymiş diyorum.
Her şeye rağmen güçlü kalmışsınız ve gördüğüm kadarıyla bunu atlatıyorsunuz yavaş yavaş. İnşallah bundan sonrası güzel bir şekilde devam eder. Hep mutlu olun bunu hak ediyorsunuz.:40:

çok zor günler geçirmişsin. çok zorlu sınavlardan geçmişsin. bi annenin bi babanın çocuğuna böyle yapması böyle şeyler söylemesi çok acı. özellikle babada annende sen de şöylesin demesi çok acı verici ve sinir bozucu bunu çok iyi anlıyorum çünkü benim için annem için ve ablam içinde söylendi o laf o adam tarafından. hemde hiç bi suçumuz yokken hiç bişey yapmamışken :50: eşinin iyi bi insan çıkmasına sevindim açıkçası. inşallah bundan sonra hayatın hep güzel geçer ve hep mutlu olursun

çok zor günler geçirmişsin. çok zorlu sınavlardan geçmişsin. bi annenin bi babanın çocuğuna böyle yapması böyle şeyler söylemesi çok acı. özellikle babada annende sen de şöylesin demesi çok acı verici ve sinir bozucu bunu çok iyi anlıyorum çünkü benim için annem için ve ablam içinde söylendi o laf o adam tarafından. hemde hiç bi suçumuz yokken hiç bişey yapmamışken :50: eşinin iyi bi insan çıkmasına sevindim açıkçası. inşallah bundan sonra hayatın hep güzel geçer ve hep mutlu olursun

Babasiz buyumek zaten zorken bide haketmemisken böyle laflar duymak cok aci dimi .. az cok anliyosundur ne demek istedigimi .. Baba kelimesinin bi anlami yok bende .. nefret bile etmiyiyorum ya :(

okuyunca tüylerim diken diken oldu...ne babalar ne anneler var hayatta..ama arkadaşlarında söylediği gibi bunca şeye rağmen güçlü olabilmeniz takdir edilecek bir şey...bu arada kaç yaşındasınız kardeşleriniz kızmı erkekmi..eğer kız çocuklarıysa annenle yaşamalarıda bana çok sağlıklı gelmedi.. sevgilisi dediğiniz adamda hiç güvenilir değilmiş neler neler oluyor hayatta

Babasiz buyumek zaten zorken bide haketmemisken böyle laflar duymak cok aci dimi .. az cok anliyosundur ne demek istedigimi .. Baba kelimesinin bi anlami yok bende .. nefret bile etmiyiyorum ya :(

aynen canım annemler boşandığında bende 6-7 yaşlarındaydım işte. bide ben nişanlıma ablam enişteme rezil olduk ben konu açsam kesin kapanırdı konum ve sitede ban yerdim düşün gerisini :50: nişanlımla tanıştırdığıma pişman oldum. nişanlıma enişteme yazdığı mesajları görsen o adamın benim babam olabileceğine asla inanmazdın. ondan bahsederken babam bile demiyorum ismini söylüyorum direk

aynen canım annemler boşandığında bende 6-7 yaşlarındaydım işte. bide ben nişanlıma ablam enişteme rezil olduk ben konu açsam kesin kapanırdı konum ve sitede ban yerdim düşün gerisini :50: nişanlımla tanıştırdığıma pişman oldum. nişanlıma enişteme yazdığı mesajları görsen o adamın benim babam olabileceğine asla inanmazdın. ondan bahsederken babam bile demiyorum ismini söylüyorum direk

Kiyamam sana ben ya . Benim ki o olaydan sonra ne iyi ne kotu cikmadi karsima boylesi daha iyiydi belki .. bosver sende o kendi karaktrrini belli etmis .. Beni bilen biliyo de takilma .. yazıklar olsun ama anne baba olmayo bilmeden cocuk sahibi olmaya kalkanlara ..

Kiyamam sana ben ya . Benim ki o olaydan sonra ne iyi ne kotu cikmadi karsima boylesi daha iyiydi belki .. bosver sende o kendi karaktrrini belli etmis .. Beni bilen biliyo de takilma .. yazıklar olsun ama anne baba olmayo bilmeden cocuk sahibi olmaya kalkanlara ..

yaklaşık 1 aydır onda da ses yok diyorum inşallah bi daha mesaj filan atmazda kurtulmuşuzdur ondan. hani bazı kişiler diyolar ya evlatlık alınırken kişilik testi filan yapılıyo çocuk yaparken de yapılsa filan diye. çok doğru söylüyolar böyle psikopat insanların çocukları olmasın

Eşinin ailesi kaynanan filan ağır insanlarmış böyle bir annenin kızı bizim oğlumuza gelin olamaz diyebilirlerdi

bu yazıyı cocuklarını bırakıp başka adamlarla evlenen ve eski evliliğindeki cocukları aramayan sormayan onlarsız hayat kuran o kadıncıklar okusun diyorum sadece

bende oğluma sık sık tembih ederim
sende büyüceksin evlenceksin cocukların olunca onları benim seni sevdiğim kadar sev diyorum

Son düzenleme:
yaa okurkenn biranda acaba dram filmi senaryosumu dedimm...çünkü böle şeyler gerçekten filmlerde olur zannederizz...
resmenn kalbim dağlandııı :14::14:
çok üzüldümm tabii üzüldüm demek size yetermi o günler silinirmiii:50::50:
inş bu yazdıklarınızı bu insafsızlıkları yapan anne babalar okur belki ibret alırlar evlatlarına sahip çıkarlarrr...
madem çocuk bakmaya ...tünüz yok hiç yapmayınn yaaa:47::47:

inş evliliğiniz çok güzel gider...size boy boy evlatlar verir rabbim sarar sarmalarsınız yaralarınızı onlarla..çünkü bu mutluluğu çoktan haketmişinizz:29::29:

yaa okurkenn biranda acaba dram filmi senaryosumu dedimm...çünkü böle şeyler gerçekten filmlerde olur zannederizz...
resmenn kalbim dağlandııı :14::14:
çok üzüldümm tabii üzüldüm demek size yetermi o günler silinirmiii:50::50:
inş bu yazdıklarınızı bu insafsızlıkları yapan anne babalar okur belki ibret alırlar evlatlarına sahip çıkarlarrr...
madem çocuk bakmaya ...tünüz yok hiç yapmayınn yaaa:47::47:

inş evliliğiniz çok güzel gider...size boy boy evlatlar verir rabbim sarar sarmalarsınız yaralarınızı onlarla..çünkü bu mutluluğu çoktan haketmişinizz:29::29:

Cok tesekkur ederim iyi niyetlerin için...
Evet hem içimdekini bosaltıp bi nebze rahatlamaktı niyetim hemde olur olmaz seylere evlılıgını bıtırmeye kalkanlara cocuk pskolojısınden anlamayan aılelere bi nebze olsun bişeyleri göstermek istedim ..
Evlilik iki kişinin istegı uzerıne oluyo cocuk ıkı kısının zevkı ugruna oluyo ama bosanmada olan cocuklara oluyor..
Daha yazmadıgım bı bu kadar daha hadıselerım var benim ama daha fazla da ınsanları gecmısımle uzmek ıstemedıgım ıcın uzatmadım cok fazla..
Umarım bişeyler anlatabılmısımdır..

Eşinin ailesi kaynanan filan ağır insanlarmış böyle bir annenin kızı bizim oğlumuza gelin olamaz diyebilirlerdi

Hiç kimse yapmadıgı ve ıstemedıgı halde yasadıgı bı hayat ıcın yargılanamaz.
Bı de genelde ev ıcındekı evde kalıyo ıcınde yasayanlar biliyor..
Ve ben kımseye gelın gıtmedım Bı adam sevdım . Onun bana olan büyük aşkıyla evlendim..

cok tesekkur ederim iyi niyetlerin için...
Evet hem içimdekini bosaltıp bi nebze rahatlamaktı niyetim hemde olur olmaz seylere evlılıgını bıtırmeye kalkanlara cocuk pskolojısınden anlamayan aılelere bi nebze olsun bişeyleri göstermek istedim ..
Evlilik iki kişinin istegı uzerıne oluyo cocuk ıkı kısının zevkı ugruna oluyo ama bosanmada olan cocuklara oluyor..
Daha yazmadıgım bı bu kadar daha hadıselerım var benim ama daha fazla da ınsanları gecmısımle uzmek ıstemedıgım ıcın uzatmadım cok fazla..
Umarım bişeyler anlatabılmısımdır..

bu arada soran oldumu bilmiyorum kardeşleriniz nerde onlara kim bakıyor

bu arada soran oldumu bilmiyorum kardeşleriniz nerde onlara kim bakıyor

Evet bi kaç defa soruldu bu soru...
Onlar annemle beraber dıyebılırız.
Biri üniversitede sehır dısını kazandı ..
Dıgeri lisede..
Eskisi kadar aşikar değil artık sevgılısıyle özel hayatı ..
gizli görüsüyor .. Yada gizli oldugunu sanıyor diyelim .. Ikısıde farkına cunku

Hayatta herkesin başına birşeyler geliyor fakat işin içinde anne baba olunca daha kötü sonuçlar doğuyor.
çok güçlüsün umarım evliliğinizde ömür boyu mutlu olursunuz, kardeşlerinizde sizin gibi güçlü olup kendilerini kurtarırlar inş.

ben eşimden boşanmış biri olarak iki kuzumla hayat mücadelesi veriyorum; şayet bir gün çocuklarıma böyle acılar yaşatacaksam Allahım şimdiden alsın canımı...

annenizin size yaşattıklarını kendi yaşadıklarını çok yakın birisinden gördüm ben, batağa sürüklenen bir kadın ve 2 çocuğu ben tek başıma kadına sahip çıkmaya çocuklarına sahip çıkmaya çalıştım hatta bende kalmaları ve çocuklarının eğitimlerini dahi elimden geldiği kadar karşılamak istedim fakat kadın öyle alışmıştı ki rezilliğe kabul etmedi. çocuklarından biri kızdı o bari bende kalsın benim yanımda büyüsün yazık etme dedikçe kabul etmedi benim yaşadığım yerde yaşayamazmış burası küçükmüş o yapamazmış çoğu kez başı belaya girdiğinde korudum sahip çıktım fakat olmayınca olmuyor işte..
şimdi görüşmüyorum duyduklarıma göre biriyle evlenmiş adamın ne olduğu belli değil kızı halasına vermiş oğlu ise orda burda gününü geçiriyormuş evlendiği adam çocuklarını istememiş oda kendi zevki için çocuklarından vazgeçmiş...

Allahım kimseyi bu şekilde sınamasın...Hayat acımasız fakat Allah akıl fikir vermiş neyin iyi yada kötü olduğunu göstermiş bu hayatı iyide yapan bizleriz kötü yapanda bizler...

cnm benim yaşadıklarına çok üzüldüm kolay değil yaşadıkların unutmak zor ama geleceğe sevdiğin eşinle umutla bakmak kolay sen iyi bir anne iyi bir eş olacaksın daima...

bende babasız büyüdüm 11 yaşında babamı kanserden kaybettik ama Allah razı olsun annem sahip çıktı 3 kızını da okuttu yeri geldi 1 lirayı bile bulamadık ama yine mutluyduk sıcacık yuvamızda kimseye muhtaç etmedi bizi ve zayıf bedeni bu kadar sıkıntıyı 10 sene çekebildi kanser illeti onda da çıktı babamdan 10 sene sonra annemi de kaybettik hep ne derim biliyor musun keşke annem babam dövse sövse başımızda olsa ama senin yazdıklarını okuyunca ona da katlanmak çok zormuş...

Rabbim hepimizin sınavını farklı yapıyor kimi canıyla kimi malıyla kimi vefasızlıkla kimi kimsesizlikle... ama önemli olan bu sınavlardan yüzümüzün akıyla geçmek sen kirlenmek yerine temiz bir hayatı seçmişsin yuva kurarak... Allah korusun zor zamanlarında yanlış şeylerde yapabilirdin...ama mutlu yuvan seni seven eşin var sahip olduklarına şükret cnm bol bol şükret sen ayakta dimdik duruyorsun ve inş hiç birşey seni yıkamaz bundan sonra...

Back
X