• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat hikayem

Hatalar insanlar için. Ama ben şu karşı koyamama meselesini anlayamıyorum..Tecavüz mü etti adam size?
Öleceğimi bilsem bana sokaktaki çöp kadar değer vermeyen bir adama kendimi yapıştırmazdım.
Evet kendi başınızı yakmışsınız. Ama birlikte olarak değil, kendinizi sizi istemeyen birine zorla yapıştırarak.

Maalesef bu hayat böyle sürüp gider.

Eğer bu yazdıkların gerçekse

O çocuğun kimliği için nikaha gerek yok. Babası üstüne almasa bile sen alabiliyorsun kendi üstüne.. İşte bunlar olmayınca çok fakeimsi duruyor. Van'da öyle cahil bir şehir değil.. Çok tanıdığım var orada.. Üstelik doğumdan sonraki bir ay içinde kimlik çıkarılmalı. 1 aydan sonraki hergün için100 TL ceza var diye biliyorum.

Sizi yargılamak istemiyorum.Başınıza gelenleri okuyan sizin durumunuzda olan genç arkadaşlar varsa bekaretini verdiği adamla evlenmek zorunda olduğunu düşünmesinler sizin yaşadıklarınızdan bir şeyler çıkarsınlar.Belki bu kadar ısrarcı olmasaydınız bu adamla evlenmek için daha iyi bir hayatınız olabilirdi belki.Resmi nikah yaptırın kızınızın geleceğini düşünün yazık değil mi?

Kıyamam ya :(
Bir hata bütün hayatına maal olmuş. :( Of of! Aileler neden sahip çıkmazlar ki evlatlarına :(
Çok üzüldüm adına canım. Keşke elden gelen bişey olsa. :(

Sizi yargılamak istemiyorum.Başınıza gelenleri okuyan sizin durumunuzda olan genç arkadaşlar varsa bekaretini verdiği adamla evlenmek zorunda olduğunu düşünmesinler sizin yaşadıklarınızdan bir şeyler çıkarsınlar.Belki bu kadar ısrarcı olmasaydınız bu adamla evlenmek için daha iyi bir hayatınız olabilirdi belki.Resmi nikah yaptırın kızınızın geleceğini düşünün yazık değil mi?
Resmi nikahı yapmıyor çocuk okula gidince yaparım diye geçiştiriyor burda kaç kez hastaneye götürdüm kimliği yok diye bastırdım belki polise haber verirler diye ama yok sadece özel ücret alıp giriş veriyorlar

nasıl yaptırsam ki

Ilk 30 gun icinde kimlik cikarilmazsa para cezasi var ustelik.
Adi soyadı yok mu? Hastanede, saglik ocaginda sormuyolar mi?
Yaw sen dalga mi geçiyosun?
Hayir gecmiyosan Van'da devlet yok diyicem.

Evine gidince tecavüze uğramayı hak edersin tarzı zihniyetlere üzülüyorum.
Neyse hata ilişki değil, zorla onunla evlenmeye çalışman olmuş.
ALLAH yardımcın olsun.

Ilk 30 gun icinde kimlik cikarilmazsa para cezasi var ustelik.
Adi soyadı yok mu? Hastanede, saglik ocaginda sormuyolar mi?
Yaw sen dalga mi geçiyosun?
Hayir gecmiyosan Van'da devlet yok diyicem.

Kızı kaç yaşındaymış ? Hala kimliği nasıl yok ? Şimdi inandırıcılığı bitti bu işin yani öyle şey mi olur?

Lise son sınıftayken tanıştık görüştük bana çıkma teklifi etti bende kabul ettim bir gün buluşmak için beni bir arkadaşının evine davet etti orda herşey oldu karşı koyamadım bana sahip oldu Doğu bölgesinde olduğumu için çok korktu beni hemen durdurmak için seni bırakmam kimseye söyleme diyerek evime gönderdi sonra ünv başladı beni bırakıp istanbula gitti bana 5 yıl bekle evleneceğiz dedi ama sürekli kavga ediyorduk birgün tamamıyla beni bıraktı ulaşamadım günlerce perişan oldum ailesine geldim oğlunuz bana bunu yaptı bıraktı bana yardım edin dedim beni kovdular git kendini öldür oğlumuz seni istemez dediler bende durumu hazmedemeyip aileme anlattım aileler birbirine girdi amcalarım ailem beni kabul etmedi sevgilimin ailesi gelip beni istedi düğün olmadan çıkıp eve getirdiler eşim istanbuldan geldi bize ev döşedi iş dünyasına girdi her gidişinde beni kaynanam gile bırakıyordu gelinceye alıp eve gidiyordu imkanı yok yalnız kalmasın diyordu.sonra kaynamam vefat etti beni temelli buraya getirdi tabi bu anlattıklarımın içinde şiddet aldatma hepsi var.
Rabbim size yardim etsin Yar yardimciniz olsun ne dicegimi bilemedim dualarim sizinle uzulmeyin Allah bizimle.. Allah sevdigi kullarini imtihan eder.. Ama genc kizlarada bunlar ibret olsun helali olmayan biriyle haram seyler yasamayin ne olursunuz :(:(:(

okula başlamasını beklemeyin sizi geçiştiriyor sanırım.kaç yaşında kızınız

Gerceksen eger san uzlmeyı gectın kızına kıyamadım yavrucagın daha kmlıgı bıle yok nasıl bı baba bu ya sanada pes aana tecacuz esem bı adama gıdıp yamanmıssın saka gıbı ya bu olayın fake olmasını cok ıstıyorum ya hadı sen cahıldın de gttın o adama aılen nasıl musade edıyor.su an aılenle gorusuyo musun

Sorunun kaynagi toplulumuz her zamanki gibi. Bir kadin kendi bedenini ozgurce yasatisina katamiyor bile. Dogu kulturuyle yetismis biri olarak diyorum ki sorun Dogulu olmak Batili olmak degil sorun kendini gelistirememek. Ailenize de yaziklar olsun uzgunum ama adama yamamislar sizi. Gecmis olsun, bosanmaniz en mantikli karar olur. Ha ailem ne der diyorsaniz da bosverin gitsin zaten hic yaninizda olmamislar. Kendinize inanin, bir kadin isterse yoktan var eder. Allah yardimciniz olsun.

Back
X