• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat hikayem

Niye kendini bastırılmış hissediyorsun o haltı sana yapan o sen çabalamışsın olmamış.Bundan sonra kendini geliştirip yoluna bakman bir ömür geçmez .

Kızı kaç yaşındaymış ? Hala kimliği nasıl yok ? Şimdi inandırıcılığı bitti bu işin yani öyle şey mi olur?
oluyor maalesef böyle şeyler.Bu bizim öğrendiğimiz kimbilir bu durumda kaç kadın vardır.Kadınlara yapılan bu eziyetlere çok üzülüyorum.Eşi insan yerine koymuyor.Bilindik şeyler dayak,hakaret,aldatma.Bayan bir hata yapmış ama ona yol gösterelim kızı için.

oluyor maalesef böyle şeyler.Bu bizim öğrendiğimiz kimbilir bu durumda kaç kadın vardır.Kadınlara yapılan bu eziyetlere çok üzülüyorum.Eşi insan yerine koymuyor.Bilindik şeyler dayak,hakaret,aldatma.Bayan bir hata yapmış ama ona yol gösterelim kızı için.

Hatasını yargılamıyorum zaten. Ama nüfus meselesi tuhaf geldi bana.

Yo Bişey istemiyorum sadece içimi döktüm.xaten anlattığımda pişman oldu. Sağolsun arkadaşlar böyle yaptıkça iyiye gitmez.
Aa, bişey istemiyorum olur mu, dayak falan yiyormuşsun, bunların hepsi suç.
Arkadaşımın eşi polis, kendileri aracılığıyla durumunu polise bildireceğim şimdi beş dakikaya.
Senin birşey yapmana gerek yok zaten IP adresinden bulurlar, sana ulaşırlar, gereken yardımı ve işlemi yaparlar. Ayrıca Emniyet Genel Müdürlüğü'nün sitesinden de yine bu başlığını referans göstererek sana yardım etmelerini isteyen bir dilekçe yazıyorum.

Aa, bişey istemiyorum olur mu, dayak falan yiyormuşsun, bunların hepsi suç.
Arkadaşımın eşi polis, kendileri aracılığıyla durumunu polise bildireceğim şimdi beş dakikaya.
Senin birşey yapmana gerek yok zaten IP adresinden bulurlar, sana ulaşırlar, gereken yardımı ve işlemi yaparlar. Ayrıca Emniyet Genel Müdürlüğü'nün sitesinden de yine bu başlığını referans göstererek sana yardım etmelerini isteyen bir dilekçe yazıyorum.

Süpersin..

Bugün yeni doğmuş çocuğa ilk öğretilen şey tanımadığın bilmediğin insanlarla biryerlere gidersen başına kötü şeylerin geleceğidir... Eğer bunu aileniz size öğretmediyse gidin ve bunun hesabını sorun.... bunu isteyerek yaşadıysanız özgürsünüz kimsenin hayatına müdahale etmek eleştirmek hakkımız değil... yaşayacağınız durumlarıda biliyor olmanız lazım... son olarakta kızların ne şekilde nasıl ilişkiye girerlerse girsinler yeterki zarları bozulmasın... evlenen erkeklerin o zarı bozduklarında evlendikleri kızların namuslu olduğunu düşünen geri zihniyetli insanlar olduğu sürece sen ne kadar mükemmel biri olsanda sırf zarın yok diye bu işgencelere mağruz bırakan insanların Allah bin türlü belalarını versinler.... Yaşanılan hiçbir şeyin yada hiçbir hatanın bedeli bitmek bilmeyen işgenceler ve aldatılmalar aşağılanmalar olmamalı....

ARKADAŞLAR LÜTFEN DUYARLI OLALIM!!!!!11
Arkadaşımıza yardım edelim... Birden fazla ihbarda bulunulursa yetkililerin daha çabuk dikkatini çekecektir. Vereceğim linkten bu başlığın linkini vererek eşininin kendisine şiddette bulunduğunu yazalım, forum moderatörleri de IP adresini paylaşırlar zaten oradan kendisine ulaşırlar..
Lütfen duyarlı olalım!!!
Link:
http://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx

Bu konu buram buram fake kokuyor kızlar. Nasıl kimliksiz çocuğa her seferinde parayla bakıyorlar? Hadi resmi nikahı yok adam yine de üzerine alır çocuğu. Adam almadı diyelim kadın kendi üstüne alabiliyor çocuğu..Üstelik bunca şeyi yapan kocası eline internet kullanabileceği bir telefon veriyor...

Evet ihbar verin EGM 'ye... destekliyorum.

Konunun sahteliğini bilemem ama doğu bölgesinde yaşayan insanların bazılarının diyelim okula başlayana kadar kimliklerinin çıkmadığını ve çocuk doğurana kadarda resmi nikah kıymadıklarını biliyorum....

Bu konu buram buram fake kokuyor kızlar. Nasıl kimliksiz çocuğa her seferinde parayla bakıyorlar? Hadi resmi nikahı yok adam yine de üzerine alır çocuğu. Adam almadı diyelim kadın kendi üstüne alabiliyor çocuğu..Üstelik bunca şeyi yapan kocası eline internet kullanabileceği bir telefon veriyor...

Evet ihbar verin EGM 'ye... destekliyorum.
Ya arkadaşım neden fake diyorsun ya!!
Gelmiş bize içini dökmüş, deme öyle.
Biz üstümüze düşeni yapıp şikayette bulunalım, kurtulsun kadıncağız işkencede.. Lütfen!!!111bir

Arkadaşımıza yardım edelim... Birden fazla ihbarda bulunulursa yetkililerin daha çabuk dikkatini çekecektir. Vereceğim linkten bu başlığın linkini vererek eşininin kendisine şiddette bulunduğunu yazalım, forum moderatörleri de IP adresini paylaşırlar zaten oradan kendisine ulaşırlar..
Lütfen duyarlı olalım!!!
Link:

Son düzenleme:
kızlar onu ben terkettim, çok yalvardı ağır hakaretler ettim, şimdi o başkasıyla çok pişmanım, 3 sene geçti hala bana yaptığı iyilikleri unutamıyorum, çok özlüyorum

Ya arkadaşım neden fake diyorsun ya!!
Gelmiş bize içini dökmüş, deme öyle.
Biz üstümüze düşeni yapıp şikayette bulunalım, kurtulsun kadıncağız işkencede.. Lütfen!!!111bir

Arkadaşım sen farkında mısın polis ve ihbar olayından sonra konu sahibi ortalıklarda yok

kızlar onu ben terkettim, çok yalvardı ağır hakaretler ettim, şimdi o başkasıyla çok pişmanım, 3 sene geçti hala bana yaptığı iyilikleri unutamıyorum, çok özlüyorum

Lütfen duyarlı olalım!!!
Link:

bogurtlenkusu, Az önce
Düzenle
K.İ.B.
+ Çoklu Alıntı

7 sayfadan 7. sayfa
< Önceki
1
2
3
4
5
6
7
Okunmayan İlk Mesaja Git
. .

Mesajınızı yazınız...

Bu konuyu okuyan kullanıcılar (Kullanıcı: 10, Ziyaretci: 18)
bogurtlenkusu, papillon139, Dea-tacita, askflozofu, denizanasi1, smr_cyln, kirmizim, ilyas hakanim ve yagmurum
Portal
Forumlar
>
Hayatın İçinden
>
Bir derdim var : (
>
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.

Portal
Forumlar
İzlenen Forumlar
İzlenen Konular
Yeni Mesajlar
OFT
...
Bil Kazan
Albümler
Üyeler
Menü
bogurtlenkusu
Gelen Kutusu
Bildirimler

Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.

Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır.
Bize Ulaşın
Yardım
Portal
Başa Dön
RSS
Kullanım Sözleşmesi
Forum software by XenForo™ ©2010-2014 XenForo Ltd.
Certain add-ons by avforums.com ©2014 M2N Ltd.
+ Çoklu Alıntı | Cevapla

Gerçekten çok iyi niyetlisin.

En buyuk hatan bu adamla evlenmek olmus.
Yasananlarin ustune bi sunger cekip hayatina devam etseydin.
Evlenmekle hic iyi yapmamissin:KK43:

Back
X