• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat hikayem

Arkadaşlar size tşk ederim yardımınıza ihtiyacım yok böyle birşeye hiç gerek yok sağolsun kazan mune lütfen konumu kapatın bundan sonrada tek derdimi anlatmam. Allah razı olsun yardımınızı istemiyorum herkese Rabbim yardım etsin iyi akşamlar kimse konuma yorum yapması

Ben İstanbul'da büyüdüm.
O rahat ortamda istediğimi yapardım ailemin ruhu duymazdı da.

Yeni tanıştığım aramızda hoşlantı olan adamların arabasına bile binmezdim.
Ne olur ne olmaz diye.
Beni eve davet eden adamın yanına gideceğim öyle mi?

Hoşuna gitmeyen yorumlarda haklılık payı var kabul et.
Gitmeyecektin işte elin herifinin evine isterse 5 yıllık sevgilin olsun.

Buraya gelip konu açanlar açmadan evvel biraz da konu okusunlar lütfen.
8 yıl çıktım aldatıldım.
5 yıllık sevgilim beni terketti birlikte olmuştuk.
Söz vermişti cart curt!
Masal değil gerçek bu hikayeler!

Allah kızının bahtını açık etsin..
Senin yaptığın hataları o yapmasın inşallah.

Konuma kimse yorum yapmasın Halimden çok memnunum lütfen yazmayın lütfen yeter kazen le Mune ilede görüşecem kimse yazmasın ben görüşmene kadar. Kimsede yardım etmesin sağolun iyi akşamlar

ailene diyip de evlendin sanki daha mı iyi oldu dememeliydin böyle bişeyi dediklerinde iftira deyip o adamla evlenmeyecektin hata yapmışsın artık dönüşün yok gibi ailen de kabul etmiyorsa eğer

EGM'ye ihbar yapıldı diye korktunuz sanırım eşiniz daha kötü davranacak diye korktunuz ama bunları çekmeye değer mi Siz kızınıza nüfus cüzdanı çıkarmak hakkında bilgi edinin.Resmi nikah için de peşini bırakmayın kızınızı düşünün ilerde çok pişman olursunuz.Aileniz nasıl razı resmi nikahsız yaşamanıza.Son tavsiyem nikahı yaptırın.

Konuma kimse yorum yapmasın Halimden çok memnunum lütfen yazmayın lütfen yeter kazen le Mune ilede görüşecem kimse yazmasın ben görüşmene kadar. Kimsede yardım etmesin sağolun iyi akşamlar
Vanda yasiyorum kardesim avukat yardimci olmaya hzzirim kocandan korkuyosan

ikinizinde yaptıgı gençlik hatası ikinizinde hayatını mahvetmiş kısacası evlenmek zorunda kalan bi adamdan evlenirken ne bekliyodunuzki evlenirken bunları göze almış olmanız gerekirdi evlenmeden önce düzelir inş hersey

Sadece o bebişe, çocuğa yazık. Onun hayatını da çirkinleştirmişsin. Birileri şikayet falan yazmış, umarım doğrudur.

Îmanın paradan çok hapise girmesini istiyorum bana yaptıklarını anlatırsam girer mi onun paradan korkusu olmaz bide resmi nikah yok daha kızımın kimliği bile yok
Hapse girmesini istiyorum demişsin.. Şimdi de istemiyorum diyorsun.. Ben sırf burada hapse girmesini istiyorum dediğin için ihbarda bulundum... Şimdi de halimden memnunum diyorsun..

malesef gençken yaptığın yaptığın hata tüm hayatını mahvetmiş..üzgünüm..inşallah mutlu olursun

Slm arkadasim vende ihbar ettim. Simdi yardim istemiyirum diyorsun korkma... bunlar gecsin kendine yeni bir hayat kur devlent sana yardim eder. Kizina cuzdan cikarirsin. Osenin gibi olmaz. O cicuga cok acidim. Gizununu onunde neler oluyor yavrumun.. kizini dusun bari.. zaten o adam kizin buyuyunce baskasini bulur kizini alir sende bombos kalirsin. Akilli ol. Sikayet edin arkafaslar. Eger yakan soylediysende gunahi boynuna olsun.. hersey yoluna girer. Bir adim at. Bu arada seni oldururler diye kirmayip ailesine bile giden kadin bundanmi korkar arkafaslar ya... bu cesaret onda var

Siz doğru olanı yapmışsınız da kusura bakmayın artık hödük diyeceğim o hala doğru yolu bulamamış. Rabbim yardımcınız olsun.

Hepinize ilgi için tşk ederim.siZe sadece içimi döktüm beni karakolluk yapın demedim.aslında bir an hem korktum hem bi tuhaf oldum ama eşimden ayrılmak istemeden sorunumu olaysız bir şekilde çözmek istiyorum ve çok düşündüm çözümüde buldum.eşim ne yapsada hep aklında kalırız Bizsiz yapamaz bende buna dayanaraközümümü düşündüm.allah siDen razı olsun yardım etmek istiyorsanız dua edin.bir anlık şöyle olsun hapse girsin desem bile allahsız değilim o kızımın babası kızımın sonsuz rahat bir hayatı var inşallah Rabb'inin izniyle kimliğinide çıkartacam nikahımıda yapacam.zor bir dönemdeyiz oda bunalımda bende bunalımdayız.ama öyle çektim ki çok tecrübeli ve olgunum.size beni karakolluk yapın demedim sadece böyle hayat yaşayanlarda var şükredin.allah razı olsun lütfen konum kilitlensin

Bikere esiniz degil!!! Ne olduda 180 derece döndünüz? Bu hayati ceken sizsiniz, böyle sürünmeye devam edin öyleyse! Yazik olan kizinizinda sizinle bu hayati cekmesi!!! Hicte rahat degil cekyat tepelerinde, dedesinin evinde vede kimliksiz bi yasamda... Kandirin kendinizi siz...:KK14:

Lise son sınıftayken tanıştık görüştük bana çıkma teklifi etti bende kabul ettim bir gün buluşmak için beni bir arkadaşının evine davet etti orda herşey oldu karşı koyamadım bana sahip oldu Doğu bölgesinde olduğumu için çok korktu beni hemen durdurmak için seni bırakmam kimseye söyleme diyerek evime gönderdi sonra ünv başladı beni bırakıp istanbula gitti bana 5 yıl bekle evleneceğiz dedi ama sürekli kavga ediyorduk birgün tamamıyla beni bıraktı ulaşamadım günlerce perişan oldum ailesine geldim oğlunuz bana bunu yaptı bıraktı bana yardım edin dedim beni kovdular git kendini öldür oğlumuz seni istemez dediler bende durumu hazmedemeyip aileme anlattım aileler birbirine girdi amcalarım ailem beni kabul etmedi sevgilimin ailesi gelip beni istedi düğün olmadan çıkıp eve getirdiler eşim istanbuldan geldi bize ev döşedi iş dünyasına girdi her gidişinde beni kaynanam gile bırakıyordu gelinceye alıp eve gidiyordu imkanı yok yalnız kalmasın diyordu.sonra kaynamam vefat etti beni temelli buraya getirdi tabi bu anlattıklarımın içinde şiddet aldatma hepsi var.
garip.. adam senı bırakıyor,sen ailesine gidiyorsun ve kovuyorlar
sonra sen ailene anlatıyorsun, bırbırlerıne gırıyorlar.. sonra senı ıstemeye gelıyorlar ve evlenıyorsunuz.

pardon ama degdı mı? olan olmussa ailene hiç bahsetmeyecektın.. ki ailenin yapısını az cok bılıyordun.
şimdi daha mı mutlu oldun namusun da kurtuldu! hayatını bu şekilde yakan ınsanlara cok kızıyorum.
bir de kızın varmıs :KK43:

Back
X