hayat kadınıyla beraber olmuş sevgili...

Yoo, çok haklısınız. Sevişmek adı üstünde, birbirini seven iki kişi arasında gerçekleşir. Demek istediğim tek başınıza koca bir toplumu yönlendiremezsiniz. Az önce de dediğim gibi dünyanın tüm bu sorunları mutlaka çare bulacak ama bunun için bireysel çabaların artması, bilinçli insanların artması gerekir. Bunun için yapabileceğimiz tek şey de kendi yakın çevremizdekilere örnek olmak, evlatlarımızı iyi yetiştirmek. Toplumu ezberden kurtarmak için önce en küçük birimden aileden başlamak gerekir. Belki biz o güzel günleri göremeyeceğiz çünkü bu kültür değişimi çok yavaş gerçekleşecek ama eminim ki sürekli iyiye doğru bir gelişim olacak.

Laf lafı açınca konu biraz dağıldı galiba kusura bakmayın :)

yok neden kusura bakayım fikir alışverişi yapıyoruz:)

sevişme ihtiyaçtır diyoruz ya eskortla beraber olmak erkeğin bu ihtiyacını karşılıyor mu? mastürbasyondan bi farkı yok gibi geliyor bana. asıl ihtiyaç olan arzulanmak kadının kalbini çalmak tavlamak beraber olmak ve birbirine sevgi göstermek değil midir? bunu yapabilecek kapasitesi yok ve bunu parayla yapıyor. bu da tercih etmeme sebebi

Agzina saglik.
Ben erkek arkadasimin böyle pis bi gecmisi oldugunu ögrensem aninda ayrilirdim.

Olaya erkek açısından bakarak yazdım. O işi yapan kadın açısından bakarsak daha derine iner konu. Aklı başında bir erkek için de mide bulandırıcı olduğuna eminim. Ama bir çok erkeğin dünyasında var bu inkar edemeyiz.

Cnm benim içinde iyi birsey degil ama malesef bu zamanda yapmayan onlara gitmeyende yok bahaneleri var ama dediğim gibi tamamen bahane bu yaptiklarini bayan yapsa ne olur peki ama kebdilerine hak veriyorlar erkek yapar diye dite bu hale geldik bu erkekleri yetiştirende bir kadin...

Yok ben inkar etmiyorum var zaten öyle erkekler ama işte ben sevdiğim insanın aklı başında kategorisine girmesini istiyorum, insan ticareti çarkının bir parçası olmuş biri olmasını değil. O yüzden geçmişte yaşadığı para karşılığı olmayan ilişkileri sorgulamam ama hayat kadını ile birlikte olması benim için sorun.

Muhakkak ki sevmeden sevişmeyen insanlar var hatta çoğunlukta. Ama bu sexin mekanik bir olay olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sevmeden sevişmem diyen bir adamın karşısına striptiz yapan fıatık gibi bir hatunu koyun bakalım hayır diyebilecek mi? Biz kadınlar bu konuda daha hakimiz kendimize ama erkekler öyle değil. Bakmayın bizi de sınırlayan bekaret, namus, din vb. kavramlar. Bunların olmadığı bir toplum düzeninde kadınların da % 70-80' i tek gecelik ilişkiler ya da eskort erkeklerle birliktelikler yaşarlardı.

Karşınıza çıkan ya da çıkacak insanların sizden önce ilişki yaşamadığına inanıyor musunuz allah aşkına? Ya da nasıl inanacaksınız? Kaç tane erkek vardır dünyada evlilik öncesi birşeyler yaşamamış. Biraz polyannacılık değil mi bu? Keşke olsa, keşke herkes kendi gibi, kendi düşüncesine sahip insanlarla olabilse. Ama bir çok konuda olmadığı gibi cinsellik konusunda da bunun mümkün olduğunu düşünmüyorum.

Bu konuda size hak verebilirim. Ancak ilişkiye başlamadan önce bunu mu sorguluyorsunuz merak ettim? Yani nasıl emin olunur bundan. Yaşamadım derse inanır mısınız. Yeni tanışılan insana sorulmaz bu bence. İlişkinin ilerlemiş bir döneminde de her açıdan dört dörtlük bir adam çıksa karşınıza mesela, sevdiğiniz halde yine de ayrılık sebebi midir?

Eşime bu konuları sormadım. Yaşamış mıdır bilmiyorum. O tarz bir insan değil ama gençliğinde öyle bir şeyler olduysa da bilmek istemem açıkçası. Benim için de hoş bir durum değil ama hayatımda tanıdığım en düzgün adam olan eşimi benden önce yaptığı hatalar yüzünden terk edemem. Sorun mu, evet sorun. Ayrılma sebebi mi, hayır değil.

Normallik insanların yaptıklarını kendi içine sindirmesiyle alakalı degişkendir ...... Senin için kabul edilmez olur sevgilin için ihtiyacım der ..önemli olan senin fikirlerin karşında onun tepkisi

Cık olmaz diyeceğim ama şu zamanda bakir bir erkek bulmak oldukça güç bana kalırsa

hay ağzına sağlık ortalıkta bakir erkek olduğunu sanmıyorum. henüz evli değilim ama muhtemelen evlendiğim erkekte bakir olmayacak. ve ben bunu öğrenmediğim sürece hiç sorun çıkaramayacağım.
yani tartışmaya gerek yok, elimizde olan mal bu, beğenirsen ablacım

Tabiki de sorgulamadım ve gitmediğini düşündüm. Daha sonra da gitmediğini öğrendim zaten. Aslında sorgulamama da gerek yok biz önce arkadaş sonra aşıktık ve hayatındaki insanlar az buçuk biliyordum. Nasıl bir insan olduğunu biliyordum. Birini tanırsanız hayat kadını ile birlikte olup olmayacak mantelitede bir insan olup olmadığını da kesin olmasa da bilirsiniz.

Ayrılma sebebi olup olmaması da benim için şu örnek. Çok mükemmel olup da daha önce kötü bir suçtan hapishane de yattığını öğrensem ne olur misal. Hani o an düzelmiş ve çok iyi bir insandır ama öğrendiğim bilgiyi hazmedip edemem ile ilgili bir şey. Büyük konuşmayacağım kesin ayrılırdım falan gibi ama benim için ayrılık sebebi olabilecek bir şey. Çünkü yüz kızartıcı bir şey ve prensip olarak da ters.

Tabi bunlar benim görüşlerim. Kimisi zaten hayat kadını ile birlikte olmayı mide bulandırıcı bulmuyor. Ben onlara zaten dedim o zaman geçmişi sorgulamaya gerek yok. Sizden önce olmuş bir şey. Ama benim için olay sevişmek, bekaret falan değil. Olay yüz kızartıcı bir şeyin parçası olmak.

Son düzenleme:
Toplumda kalıplaşmış bir yargı var: Kadınlar cinsel ihtiyaçlarını erteleyebilir (yıllarca) ama erkekler için bu ihtiyaç çok mühim, hemen acilen karşılanması gerekir. Böyle bir saçmalık olabilir mi ya? Asla kabul edemem.

Aslında aynı görüşteyiz ama ben emin olup olamama durumuna takılıyorum. Yani birlikte olduğunuz insan çok düzgün şu an ama ya öncesinde. Daha gençken. Abileri kolundan tutup götürdüyse mesela. Kendi de utanıyor olabilir bu durumdan. Emin olmak mümkün değil diyorum. Bize söyledikleriyle ya da hissettiklerimizle karar veriyoruz. Birlikte olduğunuz insanın bir kere de olsa, hata olarak da görse böyle bir şey yaptığını bilseniz ayrılır mısınız? Hiç sanmıyorum.

Utanıyorsa ve bunun bir hata olduğunu rezil pislik bir şey olduğunu düşünüyorsa ne ala. Gene de üzülürdüm gene de kesin bir şey demiyorum. Ama eşim abilerinin elinden tutup hayat kadınlarına götüreceği bir çevreden gelmiyor çok şükür. Ben bunları çok varoş buluyorum malesef. Biz de erkek çocuk yetiştiricez belki, onların da mı elinden bir abisi tutacak. Allah böyle ilkel insanları benden uzak tutsun.

Bir de kimi insan aldatılma ya da şiddet olaylarında kesin ayrılırım der. Kimisi bir kere olursa affederim tekrarında affetmem der. Kimisi duygusal değilse göz yumarım der. İnsanlar çeşit çeşit. Yine diyorum bu benim fikrim sadece. Siz ayrılmazsınız ben de belki ayrılırım diyorum. Onda da büyük konuşmamaya dikkat etmeye çalışıyorum.

Son düzenleme:
öncelikle şunu söyleyeyim.eğer aşk olmadan seks olmasaydı insanoğlunun soyu çoktan tükenmiş olurdu

birisiyle seks yapma isteği duymak için cinsel cazibe önemlidir.senin için cazibe sadece derin bir aşk beslediğin kişiye karşı oluşuyor olabilir ancak çok belli ki herkes için geçerli değil bu.para karşılığı seks de çok boyutlu bir olay ancak yaşadığım yer itibariyle fuhuş yapan onlarca kızı muayne etmiş biri olarak söyleyebilirim ki bu insanlar "zorla" çalıştırılmıyorlar."zor" koşullar altında çalışıyor bir kısmı evet ama ülkede kim zor koşullar altında çalışmıyor ki?

uğur dündar'ın ortaya çıkardığı bir soğukoluk vardı bilmiyorum hatırlyananız var mı?işte insan ticareti ancak öyle dağ başlarında çok gizli olarak sürdürülebilir.şehrin göbeğindeki otellerde buluşanlar bunu bir iş olarak görüyorlar.defalarca sınırdışı edilip yeniden gelip çalışan kadınlar var.insan köleliği değil bu,kolay para kazanma

ayrıca kariyeriyle,arabasıyla,zenginliğiyle kız arkadaş bulup seks yapan erkekler bu sınıflamaya dahil mi merak ediyorum

ben namus kavramına inanmıyorum.namus doğruluk, dürüstlük vs ise bu kavramların adı var. namus kadın için uydurulmuş bişey bence. dini konularda da görüşüm farklı yani tüm bunlardan sıyrılıp düşünüyorum. benim karşıma tipini çok beğendiğim biri çıksa para istese. beraber olmam. bu çok küçük düşürücü. seks yapabilmek için tek kriter onun tipini beğenmek midir? birinin seni istememesi para için olması bundan vazgeçmek için sebep değil mi? erkeklerin de bu kadar basit olduğunu sanmıyorum. tek gecelik bile en azından karşılıklı beğeniyle olur ama bunu ticarete dönüştürmek hiç normal gelmiyor.

sevgilim sevgili olduğu insanlarla tabi ki sevişir bakir sevdam yok. birini tanıdığında anlarsın az buçuk bakış açısını. kadını nasıl gördüğüyle alakalı diye düşünüyorum. bence devamlı eskorta giden bi insanın seksle ve kadınla ilgili algısı da bozulur. tabi haklısınız söylemezse nasıl bilicez, söylerse de bu büyük bir sorun.

insanoğlunun doğayla ilişkisi kesileli çok oldu. evlilik tek eşlilik vs de insan soyu için iyi kavramlar değil. doğayı elimizle değiştirdik kendimize medeniyet denilen steril bir dünya kurduk. ki bu steril dünyada soyun yürümesi için fahişeye ihtiyaç yok. kimsenin de eskorttan çocuk istediğini sanmıyorum. sekste sadece cinsel cazibe önemliyse evli biri cinsel olarak cazip olan her kadınla beraber olurdu ama bizim otokontrolümüz var yazısız kurallara bağlı. evrensel bir ahlak anlayışı da yok. ama kendi değerlerimiz var. bu tercih. türkiyede siz rastlamasanız da bu gerçek ailesi tarafından satılan kızlar gerçek. casablankada babasının 10 dolar karşılığı sattığı çocuk da gerçek. şehrin göbeğin de de elbet yapılıyor bunlar.kölelik yok mu sanıyorsunuz.

ayrıca evet bir erkek sırf parası için onunla olunduğunu biliyorsa ve sırf seks için buna göz yumuyorsa o adamdan da kaçarım. ama burada zorla bişey yaptırılmış çaresiz kalmış bir kadın yok. gerçekten bu kadar güvensiz, zor bir mesleği zevk için yapan kadının çoğunlukta olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…