Hayat kadınlarına duyulan tepki

bir kadının bu duruma dusmesi uzucu isteyerek boyle birseyi yapabilceklerini ek dusunmuyorum ben cogu kotu hayat sartları nedeniyle kendilerini boyle bir hayatın ortasında buluyorlar..burda bir suclu varsa bence oraya giden erkekler kadınlara suc bulmamak lazım..

valla dışarda para almadan o işi yapanlar var her önüne gelenle 3 5 ayda bir değiştirdiği sewgılısyle...
evli barklı adamlarla metres hayatı yasayanlar var...
akrabalarına o gözle bakan işve cilve yapanlar var...

o yüzden hayat kadınları bu işi para için yapıyolar kımse yı zorlamıyolar zaten onlara gıden tıpler bellı...

ayrıca o kadınlar olmasa bu ulkede tecavuz tavan yapar cunku o kadar aç erkek varki...

bence olmalıla ve asla aşalamıyorum. kötü gözle bakmıyorum travestı yada normal kadın ... ekmek parasıdr zorla o yola dişmiştir vs.

en azından namus maskesi altında ruhu o... olanlardan çok daha temizler....

Bir hayat kadını,hayatı çalınmış kadın,bir hayatsız kadın hıçkıra hıçkıra diyor ki;

“-Kocamdan ayrılalı yıllar oldu..İki oğlum vardı,küçücük çocuklardı,

Yavrucuklarım kocamda kalmıştı,şimdi yıllar geçti,çocuklarımı bana hiç göstermediler

,şimdi delikanlı olmuşlardır,görsem belki tanıyamam…

YA OĞULLARIMDAN BİRİ GENELEVE GELİR DE

O BENİ BEN DE ONU TANIYAMAZ BİRLİKTE OLURSAK?!!!”

Başka bir hayatsız kadın:

”-Bazen bayramlarda,özel günlerde kırk-elli müşterim olduğu zamanlar olmuştur..

Benim etim diri diri satıldı...Muayyen günlerimiz olmasın diye operasyonlar geçirtildik,

Rahimlerimiz de alındı…Daha fazla müşteri ile birlikte olup,

patronumuza daha fazla para kazandırmak için…”

Az önce facebooktan ^^Hayatsiz Kadinlar^^ sayfası açtım. Şefkat-Der'e de gidecem. Bu kadınlarımızı kurtarmak için birlik olmalı basını arkamıza almalı yürüyüşler yapmalı imza toplamalı sesimizi duyurmalıyız bayanlar. O kadınlara sahip çıkacak kimse yok. Bir kadın olarak onları en iyi biz anlarız. Ben kendimi buna adadım. Lütfen destek olun bana arkadaşlar...

Bu işi isteyerek yapan bir sürü kadın var artık.
Kolay yoldan para kazanmayı tercih ediyorlar.
Psikolojik travmaya sebep olması bir şeyi değiştirmiyor sanırım.
Önemli olan para.

Zorla bu yola düşmüş olanlara kimsenin lafı olamaz zaten.

Ama 7511in de dediği gibi genelevler olmasaydı tecavüz tavan yapardı.

UMUMİ EVLER OLMASA MİLLET SAPITIR DİYENLER BU KUTSAL GÖREVİ KENDİNİZ ÜSTLENMEYE NE DERSİNİZ ? ? ?

.

Deneyimli (!) erkek isteyen kadın bozuntusu sen de git genelevde işe gir öyleyse ekonomiye can gelir topluma bir faydan olur
.
.

Zihinsel özrülüdür(spastik=beyinsiz) yapar deseniz anlayacağımda gençlik hatasıdır ne demek ?

.

Benim kocam da gitmiş zamanında.Tiksindim mi? Hayır.Benden öncesi beni alakadar etmez ^^diyen bir kadının kızı olmaktansa o... çocuğu olmak daha şereflidir.

.
tecavüz ve sapıklık genelevlerle engelleniyorsa yandık o zaman uyuşturucunun da tekelini yapsın devlet özel uyuşturucu evleri açsın dışarıda esrar için hırsızılık yapıp gasp yapan veya cinayet işleyen insanların sayısı azalsın alkolikleride unutmamak lazım onlarda para bulamayınca aynı işi yapıyor devlet yine bu işi özel alkol hanelerde çok çok ucuz fiyata insanlara satsın

.

Bu işi bırakmak öyle kolay değil. Sözleşme imzalatıyorlar.Faiz bindirip ömür boyu borçlu kılıyorlar. Eğer içeride çalışan kadınlardan birisi parasını ödemeden kaçmaya çalışırsa, hem adli mercilere başvurarak hakkında yasal takip başlattırıy...orlar, hem de gayri meşru yoldan kaçak kadını buluyorlar. Yakaladıkları kadını çalışmaya mecbur ediyorlar. Kadınlar hiçbir şey anlatamıyor korkudan...Ölmeden ordan kurtulmaları nerdeyse imkansız hale geliyor. Esrara alıştırılıyorlar. Bazıları da esrardan can veriyor.

ONLAR FUHUŞUN SOKAĞA YAYILMASINI ÖNLEYECEK MUHAFIZLARDI ÖYLE Mİ…

ONLAR SİZLERİN EŞLERİNİZİN KIZLARINIZIN NAMUS TEMİNATI REHİNELERDİ ÖYLE Mİ…

e niye azalmıyor o zaman taciz, tecavüz?
çünkü, o toplumun akli dengesi dumura uğramıştır.çünkü o toplum, hiç bir boku hak etmeyen bir toplumdur. çünkü o toplum, dinine halel gelmesin diye her an teyakkuzda iken, para karşılığında insanlara tecavüz etmeye göz yummuş bir toplumdur. o toplum o hale gelmiştir ki, kimse kimsenin yüzüne bakamaz olmuştur. o toplumda suçsuz kimse yoktur. ve "orospu", "kahpe" olanlar genelev zindanındakiler değil ,başkalarıdır. HAYATI ÇALINMIŞ,HAYAT KADINI..HAYATSIZ KADIN
SİZ ŞEHİTLERİMİZİN EMANET ETTİĞİ

NİNELERİN TORUNLARISINIZ ÖYLE Mİ…..

SİZLERE, HAKKINI HELAL ET DEMEYE

YÜZLERİ TUTAN VAR MIDIR ACABA

Ben hayat kadınlarından değil, onlara giden erkeklerden tiksiniyorum. Zaten erkekler gitmese o tarz yerler olmayacak. Hayat kadınları hayatları sağa sola savrulmuş, sahip çıkanı olmamış, çoğu ailesi yada kocası yüzünden oralara düşmüş insanlardır. Oraya giden erkekler ise, bu hayatın kurbanı olmuş insanın çaresizliğini kullanan iğrenç yaratıklardır.
Çoğunluğu küçük yaşta ailesi tarafından sahip çıkılmamıştır. Kocalarıyla ayrıldığında dönecek bir baba evi, yada çalışabileceği bir mesleği olmayan insanlar ve aciz durumdayken birilerinin ağına düşüyorlar. Malesef acımasız dünya, birileri orada çok büyük acıları yaşarken, ve tüm dünya bunu bilirken, hiçbirimiz sesimizi çıkarmıyoruz. Sırf erkeklerin eğlencesi için oluşturulmuş bir sektörde, sırf erkekler iyi vakit geçirsin diye birsürü kadın her gün aynı acıyı yaşıyor.
Tabi bu işi sırf daha lüks yaşayabilmek adına yapanlar varsa, onlara diyecek lafım yok. Hertürlü şeyi hakediyorlar. Paran yoksa evlere temizliğe git, tek göz odada yat, kalorifer yakma battaniyeye sarıl. Ekmek parası kazanmak istersen her türlü kazanırsın.

Tamamını okuyamadım ama genelde yorumlarda bu işi kendi isteğiyle yapan kadınlar lanetlenmiş, zorla çalıştırılan kadınlara sempati duyulmuş kader kurbanı olarak nitelendirilmiş. Ben genel evlerin kapatılması gerektiğine katılmıyorum, ahlaki olarak yanlış olabilir tabiki ama aslında devlet tarafından denetlenen kontrol altına alınan ve içindeki kadınların özgürce kendi tercihleriyle çalıştıkları genelevler, milletin sağa sola saldırmasından daha uygarca, ve vesikalı denilen hatunlar gayet temiz ve güvenliler çünkü belirli sağlık kontrollerini sık sık yaptırmaları gerekiyor. Bir erkeğin ilk deneyimini sevdiği onu seven bir kadınla değil de deneyim kazanmak adına genelevlerde yaşamasına karşı mıyım babamın ya da sevgilimin zamanında genelev deneyiminin olmuş olduğunu duymak beni rahatsız eder mi eder. Ama malesef genelev gerçeği yüzyıllardan beri var ve bu işin sağlıksızca yapılmasından, kadınların zorla çalıştırılmasındansa devlet kontrolü olması daha iyi bence.

Buarada Efes'i rehberle gezmiş olanlarınız varsa bilirler, oradayken rehberimiz bize bir taşın üzerine kazınmış semboller göstermişti, tam açılımı neydi hatırlamıyorum şimdi ama tarihin en eski reklamıymış ve bir genelevle ilgiliymiş Yani aslında genelevlerin bizim toplumumuzun yozlaşmasıyla, modern toplumlardaki ahlaksızlıkla filan alakası yok. En eski çağlardan beri, her dine mensup her çeşit toplumda görülen bir meslek bu. Aynı şekilde bazı müslüman ülkelerde de '' muta nikahı '' adı altında gerçekleştiriliyor fuhuş.

Bir de şunu da eklemek istiyorum yurtdışından kaçırılıp pasaportuna vs. el konulan kadınlar ya da kamera kayıtları vs. ile tehdit edilenler dışında ben bir kadının kader kurbanı olarak fuhuş yaptığına inanmıyorum, isterlerse başka bir iş bulabilirler demek ki buradan gelen para daha kolay geliyor onlara diye düşünüyorum. Bence asıl şartlar yüzünden bu duruma mahkum kalan, başka yerlerde geçinme şansı olmayıp ekmek parası yüzünden fuhuş yapmak zorunda kalanlar, Türkiyedeki transeksüeller, eğer kendi kimliklerini gizlemek zorunda kalmadan özgürce çalışabilecekleri ortamlar oluşturulursa, o yol kenarlarında yaptıkları kayıt dışı fuhuşun önüne geçilebileceğini düşünüyorum.

ben o zavalliları yargılamayı yada yadırgamayı doğru bulmuyorum.
kim bilir içlerini açıp bakabilsek ne hikayeler, NE dramlar ne trajediler çıkar piyasaya.
yazık hayatın tokatını yemiş, zavallı, insanlıkLARI ellerinden alINMIŞ sadece nefes alan canlilar.
oraya o kadinlar bİr şekildE düşürülüyor
anne olma amacıyla doğan hiçbir kız çocuğunun o mesleği severek yapacağına ihtimal bİle vermiyorum.
onları kurtarmanın bir yolu olmalı.
erkekler deneyim istiyorlarsa, evlensinler.
devlet el atmalı bu konuya.

Kesinlikle...Kürtajı kurcuklayacaklarına bu olaya el atmalılar...

Hayat kadınlarının çoğu, ailelerinin sahip çıkmamaları yüzünden bu işi yaparlar, Genellikle dağılmış aileler ve sahipsiz çocuklar birilerinin gölgesine sığınmaya çalışır, şayet sütübozuk birine düşerse de başına her şey gelebilir.
Hanımlar ailenize iyi sahip çıkın. Özellikle çocuklarınızı sevgisiz bırakmayın.

ben bi şehvet kurbaniyim :çok üzgünüm:-tatlicadiarzu-

işte buna imzami atarim kankiş

Kızlar konu seks veya cinsellik oldumu hepinizin ağzının suyu akıyor ama kimse açık açık da konuşamıyor.
En güzeli Allah kadınları erkeksiz, erkekleri de kadınsız bırakmasın.
Hayat iki karşı cins birlikteyken güzel, artık lafı dolandırmayalım.

Arz-talep meselesi bu. Onlar bu mesleği(!) yapmaya sürüklenirken, onlara talep eden erkekler(!) olmasa bu mesleğe devam ederler miydi?
Bu, onların sadece mecburiyeti. Pek çoğu da bu hayata mahkum ediliyor. Bu hayatı devam ettirmek istemeyen çoğunluk da ya işkenceye ya da ölüme maruz bırakılıyor.
Suçlamadan önce yargılamadan önce aynanın bir de diğer yüzünden olaylara bakalım...

kızlar bence hepiniz 80'li yıllardaki türk filmlerinden edindiğiniz bilgilerle konuşuyor gibisiniz.tamam,yoksululluk,parçalanmış aileler fuhşa itiyor kızları,kabul.genelevlerde çıkça dram yaşanıyor ona da kabul.ama kendi evlerinde,otellerde buluşup bu işi yapan o kadar insan var ki.facebookta bile onlarca ilan var.çok samimi bir erkek arkadasımla bu konuları konusurken o da söylemişti.kredi borcum var,araba aldım diye işi gücü olan kadınlar da bu işi yapabiliyorlar kısa bir süreliğine.tabi para tatlı gelmezse.ben de kadınlara yakıştıramıyorum hiç.ama erkek ise yapar kadınsa yok ya mecbur kalmıştır demek bu çağa hiç de uymuyor maalesef

Bu işi kredi kartı borcu vs. ödemelerini yapmak adına yapan kadınlar var. Genel evlere zaten giden kesim belli şuan gençlerin çoğu sevgilileri ile yaşıyor bunu ha öyle birine denk gelir ki hayatı kararır buda kendi seçiminden kaynaklıdır.

Benim lise de arkadaşım evli adama metreslik yapıyordu ki kaç kişi ile sevgili gibi takılıyordu kontörü alınır gezmeler tozmalar bir gün bunda kalmaya gitti. Adam arkadaşlarını da çağırmış gece sabaha kadar beş kişi ile birlikte olmuş zor ile şimdi adam ertesi gün bunu bırakmayıp pazarlamaya kalksaydı ?

Yıl kaç oldu o eski gazozuna ilaç atma gibi eylemler yok artık.

Forumumuzda bile cinselliğini yaşayıp iş evliliğe gelince erkek arkadaşından zar dikim parası alanlar bile var. Bu da bir nevi hayat kadınlığı değilmidir ?

Benim hayat kadinlarina bakis acim Ucurum dizisinden sonra degisti,
gercekten ilk defa bi dizinin duyarlilik konusunda bi basari elde ettigine inaniyorum.
Öncesine herkes hayat kadinlarini bunu zevk icin, kendi istekleriyle yaptigini düsünüyordu,
simdi ise böyle biriyle karsilastigimda acaba oda mi zorla tutuluyor diye empati yapmaya calisiyorum
ve bunca zaman bunu fark edemedigim icin kendimden utaniyorum

Travestilere duyulan tepkiden fazla olmayan tepki. Ayrıca sorumlularda ailelerdir, kan bağı olan insanları nasıl unutma ve umursamama yoluna gidiyorlar hala anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…