biz neyin ne olup ne olmadığını uzaktan bilemeyiz..aramızda atıp tutanlar da var..insanları yargılamadan önce zihniyetlerine bir bakmak lazım..çok afedersiniz ama anal seksle kızlığım bozulmasın diyerekten önüne her gelenle yatan kadınla,hayat kadını dediğimiz hayatSIZ kadınların arasındaki farkı önce bi idrak etmemiz lazım.
hiçbir kadının o malum evlere güle oynaya gireceğini sanmıyorum..ayrıca bir kadının ordan kolaylıkla çıkabileceğini söyleyenler var..baskı altında,ölüm tehlikesi altında tutulan kadınların o baskıda hangi psikolojide olduğunu biliyor musunuz acaba? burdan bize konuşmak kolay..hem diyelim ki kadın kurtuldu kendine bi sayfa açmak istedi..böyle bişeyi duyan,bunun söylentisini duyan çevre çok mu masum..ya o zihniyete ne demeli? biraz da erkeklere bakın erkeklerin yaptıklarına..kadına yüklenmek kolay..
ayrıca Allah kimseyi düşürmesin,düşeni de kurtarsın..
yaptıkları gerçekten zor bi iş..onlardan değil,onları bu hale getiren sonra da sömüren erkeklerden iğreniyorum ben!!!!!!!!!!!!!
ben hiçbir kadının isteyerek o hayatı yaşadığına inanmıyorum
ama onlarla birlikte olan her erkek isteyerek oluyor
kimse o adamı zorlamıyor tehdit etmiyor
tek bir amacı var adamın.
ama kadının hangi şartlarda o işi yaptığını bilemeyiz belki kandırıldı belki tehdit ediliyor zorlanıyor belki de daha başka bir şey.
Hayat kadınları deyince sadece genelevlerde aktif çalışanlar mı akıllara geliyor..Para karşılığı özel olarak kendi hesabı için çalışan hayat kadınları için ne düşünüyorsunuz ?:sinifsinif: Hayat kadınlarının tek çalışma yeri genelevler olmuyor...
Size ilginç gelebilir ama hayat kadını denilence ne hiddetleniyorum ne kızıyorum ne tiksiniyorum.. tek hissettiğim onlar için üzülmek. Gerçekten bu sözlerimde çok samimiyim. Asla da kınayamıyorum, ' vay efendim nasıl bu kadar alçalabilirler ' diye. Kimbilir hangi şartlar itti diye düşünüyorum. Bir hayat kadınının kötü yola düşmesine sebep kendi hataları olsa bile, yine de nasıl kızabilirim ya.. zaten hatasının bedelini en acı şekilde ödüyor. hem beşer şaşar..
normal hayatta onların meslek olarak yaptığını gizli saklı yapıp namus timsali ortada salına salına gezinen toplumda değer gören diğer kadınlardan çok daha değerliler gözümde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?