Hayat kadınlarına duyulan tepki

Midemi bulandırıyorlar..
Bunları meslek haline getirmişler. Meslek olmuş hayat kadınlığı!
Parayı verenin altına yatmak kolay para kazanmak onların daha işine geliyor.
Zor şartlardan parasızlıktan mecburi yapıyorlar demeyin.
Ne insanlar var günlerdir aç kalan ama yinede bu yola sapmayan.Biraz da insanın içinde olucak bazı kavramlar.

kesinlikle mide bulandırcı , tiksiniyorummmmmmmmmm

saçma sapan bahanelerle kendilerini avutmasınlar yok iş yok bu yüzden bunu yapıyoruz diye

hayat kadınlığının yapılabilecek en zor ve en berbat iş olduğunu düşünüyorum.kolay yoldan para kazanıyorlar diyenlerede çok şaşırıyorum ya.bunun neresi kolay olabilir ki .

evet tamamen pislik.bence bu işi yapanlar kadar yaptıranlarda suçlu.yani onlarla beraber olanlarda en az onlar kadar suçlu vede günahkar..

Hayatlarını idame ettirecek başka meslek yokmuş gibi bu mesleği seçen kadınların yüz karası olan kadınları kınıyorum ..

Bedenlerini satarak para kazanmayı bir nane bilirler.Ama bedenleriyle beraber ruhlarını da sattıklarını bilmezler mi acaba :umursamaz:

Bazıları, fuhuş mafyalarının kendilerine tehditle zorbalıkla yüksek meblağda senet imzalatmalarından sonra başlarına borç ağı ördürülerek kendilerini satmaya zorlanırlar.

Bunlar bu şekilde bu zincirin bir halkası olup giderler,birdaha da kurtuluşları olmaz.Ya ordan kaçarak yada bu işe devam ederek hayatlarını sürdürürler.

Ordan kaçınca da yedikleri ..... damgasını asla yok edemezler.Hep kötü hor gözle görülürler haklı olarak.

Dünyanın her yerinde en aşağılık ,en alt tabaka insan ,en değersiz insan olarak görülür bu hayat kadınları.Hatta çoğu zaman insanlarda algı bile yaratmayan kişilerdir.

Hayat kadını,hayattan hiçbirşey öğrenmemiş,öğrenmek istememiş bu yolu marifet bilmiş bir insan modelidir kısaca...Hayatta kalma metodlarından toplumca kabul görenleri idrak edip kavrayamamış ,ahlaken kabul edilebilir rotaları kendine çizememiştir...

yaptiklari is çok zor, hiç tanimadiklari insanlarin koyunlarina giriyorlar tenlerine dokunuyorlar, dokunmalarina izin veriyorlar vs... aslinda cok igrenc bir durum bu midem bulaniyor!!
ama diger yandan onlarin varligi sokakta ki kadina, kiza sarkma ve tecavuzun bir nevze 'de olsun onune geçiyor!!
kadina kiza tecavuz yine oluyor, olmuyor degil ama bunun sayisi bu isi yapan kadinlarin sayesinde fazla artmiyor!!! ben onlara aciyorum fakat elimizden birsey gelmiyor, bu isi istedikleri için yaptiklarini zannetmiyorum kimse isteyerek bu isi yapmaz!!!

yolda tanımadgm biri yanlşlıkla dokunsa bile tüylerim ürperiyoken onların yaptıkları igrenç..
tanımadıkları adamlarla yatıyolar...

nasıl böyle konuşuyosunuz anlamıyorum.hayat kadınlarının kolay yoldan para kazanmak için bunları yaptığını nerden bilyosunuz?çoğu kandırılıp düşürülüyor ya sevdikleri erkek tarafından yada aile baskısından dolayı cahillik edp evden kaçarak düşüyorlar.sanki tercihlerine bırakılan bi şeymş gibi bahsediyosunuz.ama asıl iğrenç kim biliyormusunuz?bir eliyle lanetleyen bir eliylede zemin hazırlayan zihniyettir iğrenç olan.para karsılığında onların bu işten hiç bi zevk almadığını ve çoğunun zorla yaptığını bile bile onlarla birlkte olanlardır iğrenç olan.öyle bir sistem varki namuslu kategorisindeki kadınları korumak için genel ve herkesin istediği gibi kullanabilecegi kadınlar yaratılmış.kimi kadınlar vardırki gerçekten hiç bir zorunlulukları olmadığı halde onun bunun parasını yemek için birlikte olurlar ve onlardan bende en az sizler kadar tiksiniyorum.ama söz konusu çalıştırılan kadınlar olunca suçluyu yanlış yerde arıyorsunuz

kesinlikle katılıyorum canım allah iyilerle karsılastırsın kimseyide düşürmesin zalimlern eline

Size ilginç gelebilir ama hayat kadını denilence ne hiddetleniyorum ne kızıyorum ne tiksiniyorum.. tek hissettiğim onlar için üzülmek. Gerçekten bu sözlerimde çok samimiyim. Asla da kınayamıyorum, ' vay efendim nasıl bu kadar alçalabilirler ' diye. Kimbilir hangi şartlar itti diye düşünüyorum. Bir hayat kadınının kötü yola düşmesine sebep kendi hataları olsa bile, yine de nasıl kızabilirim ya.. zaten hatasının bedelini en acı şekilde ödüyor. hem beşer şaşar..

ben hiçbir kadının isteyerek o hayatı yaşadığına inanmıyorum
ama onlarla birlikte olan her erkek isteyerek oluyor
kimse o adamı zorlamıyor tehdit etmiyor
tek bir amacı var adamın.

ama kadının hangi şartlarda o işi yaptığını bilemeyiz belki kandırıldı belki tehdit ediliyor zorlanıyor belki de daha başka bir şey.

Hayat kadınları deyince sadece genelevlerde aktif çalışanlar mı akıllara geliyor..Para karşılığı özel olarak kendi hesabı için çalışan hayat kadınları için ne düşünüyorsunuz ?:sinifsinif: Hayat kadınlarının tek çalışma yeri genelevler olmuyor...

İkinize de katılıyorum alkisalkisalkis

Mesela sayısız eskort kız var. Onlara ne demeli? Ya da zengin-evli erkeklere metres olanlar? Sadece bayanlar değil, bu işi yapan jigololar da var.(Gerçi bu bir iş değil ama...)

Zorla fuhuş yaptırılan, çetelerin ağına düşmüş kadınlara acırım, üzülürüm. Ama yukarıda saydığım örnekler midemi bulandırıyor, insanlığın yüz karası onlar...

hayat kadınları olmasa abazan gençlerimizin hali nolurdu acaba. ensest ilişkilerin, eşek peşinde dolananların, tecavüzlerin sayısını azaltıyorlar. ben şahsen saygı duyuyorum. birileri bu işi yapmak zorunda. tıpkı kimilerinin okumayıp pazarcı çöpçü olmak zorunda olduğu gibi. herşeyin bir düzeni var. tavukları katlederseniz keneler çoğalır denge bozulur.

katılıyorum
asla kimseyi kınamayın arkadaşlar
hayatın ne getirceği hiç belli değil..saygı duyuyorum

normal hayatta onların meslek olarak yaptığını gizli saklı yapıp namus timsali ortada salına salına gezinen toplumda değer gören diğer kadınlardan çok daha değerliler gözümde..

bence böyle bi durumda olan insanları kınamak yanlış dıye düsünüyorum.sonucta o işte neden ve niye çalıştıgını kısacası bu işe onu neyın ittiğini (zorla veya para için ... ) bilemiyoruz.bence olayın gerçek yüzünü bilmiyosak yorum yapmakta yanlış.ve kesinlikle şuna inanırım neyi kınarsanız er yada geç başınıza geliyo ve bu hayatta kimin nereye gelebilceği hiçte belli olmuyo ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…