Hayat mucizelerle dolu mu gerçekten?

telasememuresi

Guru
Pro Üye
30 Ocak 2014
4.880
10.209
408
Kızlar,hanımlar.... birini sevmek çok güzel bi duygu değil mi... insanlar neden önyargılı? Birini sevmek suç mu? Siz olsaydınız,sırf sevdiniz diye hakarete uğrasanız ne yaparsınız? Can yakmak bu kadar kolay mı? Etrafımda öyle çok insan var ki... her birinin hikayesi var. Hayat mucizelerle dolu mu gerçekten?

Kızlar,hanımlar.... birini sevmek çok güzel bi duygu değil mi... insanlar neden önyargılı? Birini sevmek suç mu? Siz olsaydınız,sırf sevdiniz diye hakarete uğrasanız ne yaparsınız? Can yakmak bu kadar kolay mı? Etrafımda öyle çok insan var ki... her birinin hikayesi var. Hayat mucizelerle dolu mu gerçekten?
Kimi svdiğinize neden hakarete uğradığınıza bağlı buradada dilin kemiği yok diye düşünüp yazmadığınıza göre herkesin hoş görmeyip yadırgayacağı bir aşk sizinkisi.
Mucizede bu durumda aranır mı bilemedim

Herkes için değil bu dediğim,dilinin kemiği olmayan insanlar var burda. O yüzden yazmak istemiyorum. İlla ki taşlayacaklar. İlla ki yadırgayacaklar... halbuki insanlık hali
Buradaki yorumlara baksan herkes mükemmel, kusursuz. insanız herşey bizim icin

Kimi svdiğinize neden hakarete uğradığınıza bağlı buradada dilin kemiği yok diye düşünüp yazmadığınıza göre herkesin hoş görmeyip yadırgayacağı bir aşk sizinkisi.
Mucizede bu durumda aranır mı bilemedim
Yadırganacak bir aşk değil... vazgeç,unut vs diyen insanlar için daha fazlası için yazmayacağım.... mucize yaşayan insanlardan feyz almak isterim.. hep pozitif olmak isterim🥰

Back
X