- 30 Ocak 2014
- 4.880
- 10.209
- 408
- Konu Sahibi telasememuresi
Hırsımı bulaşık makinesindekini tabakları yerleştirirken alıyorumOlmadi bir daha yika:) odak noktani degistir.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hırsımı bulaşık makinesindekini tabakları yerleştirirken alıyorumOlmadi bir daha yika:) odak noktani degistir.
Mesaj atamıyorumAnlat canım böyle tam anlayamadım bulmaca gibi çözmeye çalışıyorum :)
Mesaj atamıyorum![]()
Canım sen çamaşır makinasına gitmiştinHırsımı bulaşık makinesindekini tabakları yerleştirirken alıyorum![]()
Yok,olmadı bi daha yıka dedi ya.. ben de hırsımı başka şeylerden alıyorum kafamı başka şeylerle dağıtıyorum manasında demiştimCanım sen çamaşır makinasına gitmiştin
Çoraplar kaldıCanım sen çamaşır makinasına gitmiştin
Canım sen çamaşır makinasına gitmiştin
Çok yaratıcı artık bir bahar temizliği yaparsınYok,olmadı bi daha yıka dedi ya.. ben de hırsımı başka şeylerden alıyorum kafamı başka şeylerle dağıtıyorum manasında demiştim![]()
Onu hıdırellezde bitirdim ya offÇok yaratıcı artık bir bahar temizliği yaparsın
Eee bayrama ne kaldı canım yine ister :)Onu hıdırellezde bitirdim ya off![]()
:))))))Eee bayrama ne kaldı canım yine ister :)
Onu hıdırellezde bitirdim ya off![]()
Aynen mucize orada belki alaaddinin lambasını siler :)Kizlar iyi guldurdunuz hee :) mucize temizlikte:)))
Özelden paylaşmak istiyorum çünkü.burda yazılanlarla bin türlü yorumla idare edebilir miyim bilmiyorum. O irade yok ben de. Amaç bu. Bir de ikili sohbet daha iyi oluyor en ayrıntılı yazabiliyor insantelasememuresi . Konu acmissin herkese ozelden yazmak istiyorsun. Bunun bir nedeni olmali? Amac nedir?
Kaç kişiyle ikili sohbet yapacaksın canım toplu halde yaz kurtul :)Özelden paylaşmak istiyorum çünkü.burda yazılanlarla bin türlü yorumla idare edebilir miyim bilmiyorum. O irade yok ben de. Amaç bu. Bir de ikili sohbet daha iyi oluyor en ayrıntılı yazabiliyor insan![]()
O da yok biz deAynen mucize orada belki alaaddinin lambasını siler :)
Kaç kişiyle ikili sohbet yapacaksın canım toplu halde yaz kurtul :)
Ne mutlu onun gönlüne sizi düşürene:)))Benim mucize kocam. Aşka inancım kalmadığı anda Rabbim karşıma çıkarttı onu, ve iyki de çıktı diyorum. Mucizeye bakış açın bağlı.