cok tesekkur ederimMutlu yıllar
Kötümser olmak yerine al kendine minik bi pasta koy bitane mum güzel bi dilekle yeni yaşına gir herşey gönlünüzce olsun
çooook teşekkür ederimHer şeye yeniden başlamaya ne dersin?
Herkes belli zorluklardan geçiyor.
Ve sen sağlıkla 29 yaşına kadar gelmişsin. Seni hatırlayan bir ablan var.
Fazlasıyla olumsuzluğa kapılmak yerine olumlamaları araştırıp, bunlar üzerinden geçmelisin.
Daha emin ol yolun başındasın.
Bu yaşını olumsuzluklar içinde geçirmek yerine sıfırlamayı dene.
Umarım bu yıl sana, senin için en hayırlı şeyleri getirir.
Tüm kalbinle inan, mutlu yıllar
cok teşekkürler,gözyaşım da uçta bekliyormuş sizler böyle şevkat gösterince çocuk gibi süzülüverdi yanağımdanUzulme, tanimiyorum ama iyi ki dogdun
canım çok teşekkür ederim ,hayat bizim ulaşamadığımız mutlulukları evlatlarına versin umarımBu kadar karamsar olma..
29 yasimdan once evlenip, tek 2 cocukla..
Beni karsina alir misin?
Hangimiz daha sansli?
Hadi gulumse
çok teşekkürler sizler deiyi ki varsınız da sabahtan beri taş gibi olan kalbimi biraz yumuşattınızİyiki doğdun iyiki varsın iyiki bizimlesin
çok teşekkürler akşama doğru pasta alırsam hepimiz için üfleyip kk kadınlarının tüm dileklerini tek seferde aradan çıkarıcamMutlu yıllar.. Her günün bir iöncekinden daha güzel olsun. Bazen öyle anlar olur ki dibe vurur ve öyle yükselmeye başlarsın. Sağlığın yerinde olsun da, sen kendine yetersin. İş de olur, aşk da.. Umudunu yitirme yeter ki. Bence bi pasta al, mum dik üstüne, bir sürü dilek tut ve üfle.. Ama tek mum dik, sönmesi garanti olsun
Şaka bi yana, tekrar mutlu yıllar..
Amin canim :)canım çok teşekkür ederim ,hayat bizim ulaşamadığımız mutlulukları evlatlarına versin umarım
olsun ben onu kendime yorup iyi dilek olarak algıladımYanlis konuya yorum yapmisim sildim:)
çok teşekkür ederim ,hepimiz için güzel günler getirsin yeni doğan güneşHayat sürprizlerle doludur..umudunu asla kaybetme..inan herkes bir şeyler için sınanıyor bu hayatta.ve zaman zaman çok üzüldüğümüz zamanlar oluyor..Rabbim hayırlı insan ve hayırlı bir yaşam nasip etsin..her yeni bir güneş doğumu yeni ve güzel şeyleri birlikte getirsin inş.
çevreme en panter halimle evlenmeyeceğim arkadaşı ben tarzı çıkışlar da yapıyorum ama biyolojik saatim anne kelimesini fısldıyor kulağıma..bir de bu gün en deli dolu çağlarımda evlat hayali kurduğum adamı başkasının yanında yüzükle görünce ,yani evet geçecek demek gerekAmin canim :)
Is konusuna bir sey diyemem maalesef bir Turkiye gercegi bu.
Ama evlenip ne yapacaksin kiz?
Simdi ki aklim olsa 35 ten omce evlenmezdim
Anne olmak icin gec kalmis sayilmazsin bence. Inan bana sorumlulugu cok fazla ve cocuklarimi cok sevmeme ragmen keske biraz ertelesydim de diyorum. Ama iyi ki varlar.çevreme en panter halimle evlenmeyeceğim arkadaşı ben tarzı çıkışlar da yapıyorum ama biyolojik saatim anne kelimesini fısldıyor kulağıma..bir de bu gün en deli dolu çağlarımda evlat hayali kurduğum adamı başkasının yanında yüzükle görünce ,yani evet geçecek demek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?