hayat ne de güzel doğum günü hediyeleri verdi bana

ratapa

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
624
836
18
bu gün doğum günüm ...tam 29 yaşındayım ama 28 diyorum çevreme,zaten ablam dışında kimse de hatırlamadı ..yaşlanıyorum,atanamadım işsizim,geçmişimdeki iki uzun ilişkimdeki adamların bir kaç gün arayla nişanlandıklarını gördüm bu gün (hayat bana tatatata iyi ki doğdun ratapaaaaa demiş olmalı ) ..iş sorulduğunda haftaya olacak gibi demek,yaş sorulduğunda bir yaş küçük söylemek (nasıl da zavallıca değil mi komik geliyor halbuki bana ) evlilik sorulduğunda kısmet demek ..
yorgunum dostlarım çok yorgunum,yalnızım,mutsuzum,işsizim,ağlamaklıyım ...güzel günler gelir mi acaba ,yoksa ben o treni çoktaaaan kaçırdım mı ? sahi neydi ? evet evet iyi ki doğdum

Her şeye yeniden başlamaya ne dersin?
Herkes belli zorluklardan geçiyor.
Ve sen sağlıkla 29 yaşına kadar gelmişsin. Seni hatırlayan bir ablan var.
Fazlasıyla olumsuzluğa kapılmak yerine olumlamaları araştırıp, bunlar üzerinden geçmelisin.
Daha emin ol yolun başındasın.
Bu yaşını olumsuzluklar içinde geçirmek yerine sıfırlamayı dene.
Umarım bu yıl sana, senin için en hayırlı şeyleri getirir.
Tüm kalbinle inan, mutlu yıllar

Mutlu yıllar
Kötümser olmak yerine al kendine minik bi pasta koy bitane mum güzel bi dilekle yeni yaşına gir herşey gönlünüzce olsun

çooook teşekkür ederim

Mutlu yıllar.. Her günün bir iöncekinden daha güzel olsun. Bazen öyle anlar olur ki dibe vurur ve öyle yükselmeye başlarsın. Sağlığın yerinde olsun da, sen kendine yetersin. İş de olur, aşk da.. Umudunu yitirme yeter ki. Bence bi pasta al, mum dik üstüne, bir sürü dilek tut ve üfle.. Ama tek mum dik, sönmesi garanti olsun
Şaka bi yana, tekrar mutlu yıllar..

çok teşekkürler akşama doğru pasta alırsam hepimiz için üfleyip kk kadınlarının tüm dileklerini tek seferde aradan çıkarıcam

Hayat sürprizlerle doludur..umudunu asla kaybetme..inan herkes bir şeyler için sınanıyor bu hayatta.ve zaman zaman çok üzüldüğümüz zamanlar oluyor..Rabbim hayırlı insan ve hayırlı bir yaşam nasip etsin..her yeni bir güneş doğumu yeni ve güzel şeyleri birlikte getirsin inş.

çok teşekkür ederim ,hepimiz için güzel günler getirsin yeni doğan güneş

Amin canim :)
Is konusuna bir sey diyemem maalesef bir Turkiye gercegi bu.
Ama evlenip ne yapacaksin kiz?
Simdi ki aklim olsa 35 ten omce evlenmezdim
çevreme en panter halimle evlenmeyeceğim arkadaşı ben tarzı çıkışlar da yapıyorum ama biyolojik saatim anne kelimesini fısldıyor kulağıma..bir de bu gün en deli dolu çağlarımda evlat hayali kurduğum adamı başkasının yanında yüzükle görünce ,yani evet geçecek demek gerek

Anne olmak icin gec kalmis sayilmazsin bence. Inan bana sorumlulugu cok fazla ve cocuklarimi cok sevmeme ragmen keske biraz ertelesydim de diyorum. Ama iyi ki varlar.
Hayir bildigin de bir ser vardir belki? Daha iyisi seni bulur insallah. Simdi dusunursun ama zaman gecince, hayatinin erkegini bulunca simdi ki uzuldugun durum komik gelir.
Belki kotu bir ornek ama..

Ex gorumcemin, gorumcesini sevdigi adama verdiler. Ama nasil bir askla evlendiler. Bir birlerinin gozunun icine bakarlardi. 2 cocuklari oldu ve sonra gencecik adam is kazasi gecirdi cok feci bir sekilde vefaat etti.
Uzulme bak herkeste ne dertler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…