çok teşekkürler canım ,aminRabbim bizim gibilere de ''yürü ya kulum'' der bir gün
umudunu sakın kaybetme mutlu yaşlar dilerim
çok sağol arkadaşım öyle tabi her şeyin hayırlısını dilemek gerekÖncelikle doğum günün kutlu olsun. Erken yaşta evlenip mutsuz olacağına bekar ol daha iyi. Bu konuyu takma kafana. Eminim karşına iyi biri çıkacaktır.
oyyyyyy canım benim yaaa ne kadar güzel bir görüntü bu böyle çok mutlu ettin beni ,anammmmm iyi ki açmışım konuyu nasıl moralim yerine geldiIyiki dogdun canimm !! iyiki gelmissin bu dünyayahappy birthday toooo youuu !! sayende kk da bir konu daha acildi biliyormusun :) bu anlattigin seylerin cogunu yasayan var canim sükretki sagligin yerinde aileden bir kaybin yok hayattasin ask acisi yasamiyorsun ..
Eki Görüntüle 1653235
oyyyyyy canım benim yaaa ne kadar güzel bir görüntü bu böyle çok mutlu ettin beni ,anammmmm iyi ki açmışım konuyu nasıl moralim yerine geldi
amin arkadaşım hep birlikte inşallahDaima mutlu olursun insALLAH böyle canim
Mutlu yillar ratapaaaabu gün doğum günüm ...tam 29 yaşındayım ama 28 diyorum çevreme,zaten ablam dışında kimse de hatırlamadı ..yaşlanıyorum,atanamadım işsizim,geçmişimdeki iki uzun ilişkimdeki adamların bir kaç gün arayla nişanlandıklarını gördüm bu gün (hayat bana tatatata iyi ki doğdun ratapaaaaa demiş olmalı ) ..iş sorulduğunda haftaya olacak gibi demek,yaş sorulduğunda bir yaş küçük söylemek (nasıl da zavallıca değil mi komik geliyor halbuki bana ) evlilik sorulduğunda kısmet demek ..
yorgunum dostlarım çok yorgunum,yalnızım,mutsuzum,işsizim,ağlamaklıyım ...güzel günler gelir mi acaba ,yoksa ben o treni çoktaaaan kaçırdım mı ? sahi neydi ? evet evet iyi ki doğdum
çok teşekkürler busbusssssMutlu yillar ratapaaaa
çok teşekkürler arkadaşım,allah hepimizin umutlarını canlı tutsun inşallahiyi ki doğmuşsun kardeş,üzülme senin yerinde de olmak isteyen çok insan vardır.Evlenemedim diyede üzülme,bu sefer kaç tane yeni evli,hamile,nişanlı düğününü bekleyen kardeşimizin eşleri,nişanlıları şehit edildi.Hatta onların çoğunun yaşları senden de küçük,şimdi gidenlerin yerine kimi koyabilirler,unutupta.Allah sabır versin onlara.Sizin hiç olmazsa düşünüpte gönlünüzü yakacağınız biri yok,sadece canlı tutmanız duayla destleyeceğiniz umudunuz var.Allah'tan ümit kesilmez,isterse ne kapılar açar.Sabırla istemek lazım
Birde cok acimasiz bi yorumduolsun ben onu kendime yorup iyi dilek olarak algıladım
inşallah arkadaşım,çok teşekkür ederimMutlu yillar ratapaaa!
Bu kadar karamsar olma! Olur boyle zamanlar. Sıkısıp kalirsin bazen boyle... Biraz gayret! Herşeye rağmen devam edelim. Basaricazzz! :))
çok teşekkür ederimBirde cok acimasiz bi yorumdu
Farkettimde hemen sildim.sizin konunuza nasil geldim anlamadim..dogum gununuzmus.musmutlu bi yasinizolsun insallah
çok teşekkür ederim canım,haklısın böyle olumlu düşünme lazımMutlu yillar :)
Lütfen üzülme hayat sana daha ne güzellikler cikaricak bence
Gidenleri hele hic düüsünme illaki tutunacaksin hayata ins sagliklisin ailen yaninda bunlar bile en büyük nimet ..
çok teşekkürler arkadaşım sağolİYİ Kİ DOĞDUNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?