- 17 Eylül 2015
- 261
- 124
- 18
daha gencsiniz yahuuubu gün doğum günüm ...tam 29 yaşındayım ama 28 diyorum çevreme,zaten ablam dışında kimse de hatırlamadı ..yaşlanıyorum,atanamadım işsizim,geçmişimdeki iki uzun ilişkimdeki adamların bir kaç gün arayla nişanlandıklarını gördüm bu gün (hayat bana tatatata iyi ki doğdun ratapaaaaa demiş olmalı ) ..iş sorulduğunda haftaya olacak gibi demek,yaş sorulduğunda bir yaş küçük söylemek (nasıl da zavallıca değil mi komik geliyor halbuki bana ) evlilik sorulduğunda kısmet demek ..
yorgunum dostlarım çok yorgunum,yalnızım,mutsuzum,işsizim,ağlamaklıyım ...güzel günler gelir mi acaba ,yoksa ben o treni çoktaaaan kaçırdım mı ? sahi neydi ? evet evet iyi ki doğdum
demi yaaaaa,bana bunlarla gelin,aslan arkadaşım benimdaha gencsiniz yahuuu
ağzından bal damlayan arkadaşlarım benim ,amin ,hepimize versin inşallah çok teşekkür ederimIyi ki dogdun, bu yeni yasinda gonlunden ne geciyorsa Rabbim onlari sana versin insallah
4 yıllık üniversiteyi 6 senede bitiren her yıl yaz okuluna kalarak dersleri değil alttan almak neredeyse sondajla alıp bitiren bi kadın olarak diyorum ki bitiyor okul korkma29 yaş daha genççççç :))) 23 yaşındayım Üniversite üçte hatta dörtte olmam gerekirken ikideyim.İnsanlar en geç 24 yaşında mezun olurken ben 26 yaşında mezun olup senin gibi 25 diyeceğim. :))))))))))) Ayrıca mezun olunca Doktor olmicam çünkü Tıp değil İİBF okuyorum.Zaten muhtemelen tıp fakültesinden başka hiç bir fakültede 26 yaşında mezun olan yoktur.Herneyse hayat uzuuuuuuuunnnnnn bir o kadarda kısa diyenlere bakma.Hayat gerçekten bir çok şey yapmak için yeterli.Bu aradda İYİKİ DOĞDUUUUUUUUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
düşünüp yazman çok büyük incelik vaktin geçmesinin ne önemi var..çok teşekkür ederim tatlım ,o tertemiz sayfalar umarım hepimizin yaşamını kapsarDoğum günün geçti galiba ama iyiki doğdun canım benim iyi düşün iyi olsun tertemiz yeni bir sayfa ac kendine evlenince daha mutlu olacagini düşünme keyfine bak bekarligin .. bide daha çok gençsin
Mutlu yıllar. . .bu gün doğum günüm ...tam 29 yaşındayım ama 28 diyorum çevreme,zaten ablam dışında kimse de hatırlamadı ..yaşlanıyorum,atanamadım işsizim,geçmişimdeki iki uzun ilişkimdeki adamların bir kaç gün arayla nişanlandıklarını gördüm bu gün (hayat bana tatatata iyi ki doğdun ratapaaaaa demiş olmalı ) ..iş sorulduğunda haftaya olacak gibi demek,yaş sorulduğunda bir yaş küçük söylemek (nasıl da zavallıca değil mi komik geliyor halbuki bana ) evlilik sorulduğunda kısmet demek ..
yorgunum dostlarım çok yorgunum,yalnızım,mutsuzum,işsizim,ağlamaklıyım ...güzel günler gelir mi acaba ,yoksa ben o treni çoktaaaan kaçırdım mı ? sahi neydi ? evet evet iyi ki doğdum
çok teşekkurlerMutlu yıllar. . .
tesekkur ederım canımIyiiikiii dogdunnnnn
bu iyi dilekleriniz oldukça güzel günler yakın olacak inşallah ..çok teşekkür ederim arkadaşımİyi ki doğdun... Dur bakalım hayat sürprizlerle dolu. Bak bu lafımı yaz bir kenara. Öyle şeyler yaşarsın ki neydim ne oldum dersin.(kimi bunu olumsuz kullanır kimi olumlu) Sen hç bir zaman hayat enerjini kaybetme yeter ki...
Neden hayata yoklarindan bakiyorsun kibu gün doğum günüm ...tam 29 yaşındayım ama 28 diyorum çevreme,zaten ablam dışında kimse de hatırlamadı ..yaşlanıyorum,atanamadım işsizim,geçmişimdeki iki uzun ilişkimdeki adamların bir kaç gün arayla nişanlandıklarını gördüm bu gün (hayat bana tatatata iyi ki doğdun ratapaaaaa demiş olmalı ) ..iş sorulduğunda haftaya olacak gibi demek,yaş sorulduğunda bir yaş küçük söylemek (nasıl da zavallıca değil mi komik geliyor halbuki bana ) evlilik sorulduğunda kısmet demek ..
çok teşekkürler ,görünürde kuyruğu dik tutyorum zaten de işte bazen doluyor insanO kac yasindasin is vs soruları sorup hayatinizi didikleyen insanlara inat mutlu olun hiçbirşey sizden degerli değil
umarım o yapabileceklerimi bir an evvel yaparım,dediğim gibi bazen çok üst üste geliyor her şey,patlama yapması da doğum günüme kısmet olduNeden hayata yoklarindan bakiyorsun ki
Bide varlarinivarliklarini dusun???? Ya da yapabileceklerini???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?