hayat ne de güzel doğum günü hediyeleri verdi bana

daha gencsiniz yahuuu

Iyi ki dogdun, bu yeni yasinda gonlunden ne geciyorsa Rabbim onlari sana versin insallah

29 yaş daha genççççç :))) 23 yaşındayım Üniversite üçte hatta dörtte olmam gerekirken ikideyim.İnsanlar en geç 24 yaşında mezun olurken ben 26 yaşında mezun olup senin gibi 25 diyeceğim. :))))))))))) Ayrıca mezun olunca Doktor olmicam çünkü Tıp değil İİBF okuyorum.Zaten muhtemelen tıp fakültesinden başka hiç bir fakültede 26 yaşında mezun olan yoktur.Herneyse hayat uzuuuuuuuunnnnnn bir o kadarda kısa diyenlere bakma.Hayat gerçekten bir çok şey yapmak için yeterli.Bu aradda İYİKİ DOĞDUUUUUUUUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 yıllık üniversiteyi 6 senede bitiren her yıl yaz okuluna kalarak dersleri değil alttan almak neredeyse sondajla alıp bitiren bi kadın olarak diyorum ki bitiyor okul korkma , hemen hemen ben de 26 ım da bitirmiştim yalnız değilsin bu konuda kasma çok teşekkür ederim iyi dileklerin için ayrıca
not : özellikle 2 yıl sonra başlarım lan okuluna bırakıcam işte işime gücüme bakıcam gibi depresyonik dönemler geçireceksin sakın ola bırakma okulu,burdan bana yaz ben engellerim seni

dünde benim doğum günümdü bende29 yaşıma girdim...annem dışında benide kimse hatırlamadı kocam dahil he arkadaşlarım ne diğerleri... Kocam dün kanepede uyudu hatta horul horul ben ağla ağla kırıldım :) demem o ki arkadaşım yalnız değilsin sadece güçlü ol bizimde güleceğimiz günler gelecek :)

Doğum günün geçti galiba ama iyiki doğdun canım benim iyi düşün iyi olsun tertemiz yeni bir sayfa ac kendine evlenince daha mutlu olacagini düşünme keyfine bak bekarligin .. bide daha çok gençsin

Doğum günün geçti galiba ama iyiki doğdun canım benim iyi düşün iyi olsun tertemiz yeni bir sayfa ac kendine evlenince daha mutlu olacagini düşünme keyfine bak bekarligin .. bide daha çok gençsin
düşünüp yazman çok büyük incelik vaktin geçmesinin ne önemi var..çok teşekkür ederim tatlım ,o tertemiz sayfalar umarım hepimizin yaşamını kapsar

Mutlu yıllar. . .

İyi ki doğdun... Dur bakalım hayat sürprizlerle dolu. Bak bu lafımı yaz bir kenara. Öyle şeyler yaşarsın ki neydim ne oldum dersin.(kimi bunu olumsuz kullanır kimi olumlu) Sen hç bir zaman hayat enerjini kaybetme yeter ki...

bu iyi dilekleriniz oldukça güzel günler yakın olacak inşallah ..çok teşekkür ederim arkadaşım

O kac yasindasin is vs soruları sorup hayatinizi didikleyen insanlara inat mutlu olun hiçbirşey sizden degerli değil

Neden hayata yoklarindan bakiyorsun ki
Bide varlarinivarliklarini dusun???? Ya da yapabileceklerini???

Dogum günün kutlu olsun canim. Bu dertlerin hepsi bi iş bulmaya bakar. Eşi de ordan bulursun. Ayriyeten daha otuz olmamissin. Bir yas küçük söylemek niye küçüksün zaten guzelim.

Neden hayata yoklarindan bakiyorsun ki
Bide varlarinivarliklarini dusun???? Ya da yapabileceklerini???
umarım o yapabileceklerimi bir an evvel yaparım,dediğim gibi bazen çok üst üste geliyor her şey,patlama yapması da doğum günüme kısmet oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…