hayat ne de güzel doğum günü hediyeleri verdi bana

tatlım benim yaaa,nasıl örnek veriyor rahatlayayım diye ,allah da senin gönlüne göre versin ne diyim,tekrar tekrar teşekkür ederim

tatlım benim yaaa,nasıl örnek veriyor rahatlayayım diye ,allah da senin gönlüne göre versin ne diyim,tekrar tekrar teşekkür ederim
Rica ederim canim.
Cunku ben de arada kafayi takacak bir seyler buluyorum mazosist miyim neyim
Hatta bir keresin de yayla da bir teyze gormustum. Bayagida bi dertliyim o zaman. Oturduk dertlesiyoruz teyze bir anlatmaya basladi yemin ederim derdime sevindim.
Soyle dusun bundan once de dertlerin olmadi mi? Hani su ah ben naparim simdi dedigin?
Olmustur muhakkak ve bak onlar gecti bu da gecer. Ve sonra baska bi derdin olur vs. Vs. Bu bir dongu ve mecburuz bunu yasamaya

biliyorum geçecekidaha doğrusu geçmeli hayat bu kadar acımasız olamaz,normal hayatta bu kadar mutsuz olduğumu çevreme hisssettirmediğim için de daralıyorum,allahtan sizler gibi dostlar var da yüreğime bir nebze su serrpiliyor,iyi ki varsınız be

İyiki doğmuşsun canım..İnşallah tüm dileklerin gerçekleşir.Geriye baktığımda ben böyle süreçlerin beni ben yapan hatta kendimle tanışmamı sağlayan özel süreçler olduğunu düşünürüm.O yüzden bu yaşadıklarını asla olumsuzluk olarak görme zamanı gelince çok işine yarayacak çünkü ve bu yazdıklarının bir çoğu yoluna girecek zamanla.Sevgiyle kal.

çok teşekkürler iyi dileklerin için canım ,hayat hepimize gülsün inşallah

Bir gun bakmissin hayat iste simdi senin siran demis sana. Umutsuzluga kapilma ve sagligin icin sukret. Her seyin olsa sagligin olmasa ne paradan ne kocadan zevk alirsin unutma. Mutlu yillar, yeni yasin ve bundan sonraki senelerin senin icin guzellikler getirsin.

amin arkadaşım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için

çok karamsar ve umutsuzsun
kalbini ne derece bunlarla doldurursan hep de bunları yaşarsın
çünkü ''inanmak'' herşeyden daha üstün bi enerji yayar etrafa
neye inanırsan onu yaşarsın
sen böyle karamsar olmaya neden devam ediyorsun
bende yakında 31 olucam
bende evli değilim
bende bazen yoruluyorum
ama hayat güzel canım benim
kendini sıkmaya harab etmeye ne gerek ya
bırak akışına
doğallığına
bi doğum günü ise sorun al bi pasta tadını çıkar ya
bak gerçekten bu kadar olumsuz düşünen kişiler mutsuz olurlar
biraz nefes al
sevdiğin bişeylerle uğraş bu herhangi bişey olabilir..
üzme tatlı canını
bu hayatta ''senden'' daha önemlisi yok bunuda unutma
bi gün gelir herşey pat diye değişir :)

inanmıyor değilim aslında güzel günlerin geleceğine,tekrar çalışmaya başladığımda çocuk sesi tekrar hayata döndürecek mesela beni biliyorum ,sadece yoruldum sanki anlatabiliyor muyum ...yaşayalım ve görelim güzel günleri hep beraber arkadaşım

hadi bakalım :)

doğum günün kutlu olsun.Sertap erener'in 'Yeni bir aşk,yeni bir iş,yine gülecek bir neden lazım.Kendime yeni bir ben lazım'şarkısını doğum günü hediyesi olarak yolluyorum sana.düşme umutsuzluğa.giden gitsin,daha hayırlısı gelsin yerine.

owwww harikaymış,çok teşekkür ederim

owwww harikaymış,çok teşekkür ederim
kpss ye sıkı çalış atanırsın inşallah.3. yılda atandım bende.zor geliyor ama son sene tüm hayatımı kpss ye çalışmaya ayırmıştım ben.moral bizim bu süreçte en önemli dostumuz olur unutma.

dogum gunun kutlu mutlu olsun
yeni yasin ask mutluluk bereketli kazanc getirecek is ve saglik getirir umarim

Rabbim bizim gibilere de ''yürü ya kulum'' der bir gün
umudunu sakın kaybetme mutlu yaşlar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…