hayat ne de güzel doğum günü hediyeleri verdi bana

Dogum günün kutlu olsun canim. Bu dertlerin hepsi bi iş bulmaya bakar. Eşi de ordan bulursun. Ayriyeten daha otuz olmamissin. Bir yas küçük söylemek niye küçüksün zaten guzelim.
canım benim çok teşekkür ederim ,bu güzel dileklerin hepimiz için geçerli olur inşallah

o zaman burda ki tüm doğum günü dilekleri ikmiz için gelsin mi ? hayat ikimize de aydınlık günlerini yollasın inşallah ,iyi ki doğduk

Sevgili arkadaşım,

Öncelikle geçmiş doğum günün kutlu olsun. İyi ki doğmuşsun. Yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm ve gerçekten çok iyi anladım seni. Ben 26 yaşındayım. Hayatım boyunca iş, güç, aşk işlerim hiç yolunda gitmedi. Aynen senin gibi kendimi hayata geç kalmış görüyordum. Okulumu uzattım, kimse yaftalamasa bile kendimi beceriksiz hissettim. Çok severek okuduğum bölümü işe yaramaz bulmaya başladım. Arkadaşlarımdan uzaklaştım, eski sevgilim olacak hayvan yüzünden kazandığım üç kuruşu psikologlara verdiğim zamanlarım oldu.

Sonra bir anda işler değişmeye başladı. Önce harika bir adama aşık oldum, sonra yanına başka bir ülkeye taşındım. Hani böyle biber yerken o tatlı biberin bir anda zehir gibi yerine denk gelirsin ya, tam mutlu oldum derken hep bir şeyler oldu. Okulumu bitirdim, evimde yangın çıktı. Uzaktan yapabileceğim süper bir iş buldum, tavan aktı bilgisayara damlayan sular bilgisayarı bozdu.

Diyordum ki 26 yaşında işsiz güçsüz ben napıyorum ya. Ne olacak benim bu halim. Depresyon, bunaltı, burnumu çıkaramadım. Neyse ki sevgilim hep destek oldu, bir gün burun kıvırmadı.

Sonra gönlümüze göre bir ev bulduk taşındık, ardından bir anda çok güzel bir iş buldum, hayırlısıyla yakında evleniyorum. Bu iyi gelişmelerin hepsi inan bana 3 ay içinde oldu.

Ha şimdi ne olacak? Benim hayatımın çile kotası doldu, artık rahat mı yaşayacağım? Hayır. Başka dertler çıkacak.

Annelik için kendini üzme, hiçbir şeye geç kalmış değilsin. Bir sabah bir uyanırsın her şeyin rengi değişir. Öyle değişir ki hayatın, bizzat kendin ayak uydurmakta zorlanırsın. Sana bir itirafta bulunayım ben 28 gibi çocuk istiyordum. Şimdi işlerim düzene girince, sevdiğim insanla daha güzel şeyler yapabilecek, seyahat edebilecek maddi düzeye gelince şu an 30 a kadar düşünmüyorum.

Lütfen kendini üzme, hep böyle gidecek değil ya. Moralini yüksek, Gözünü fırsatlar için açık tut. Belki seneye doğum gününde burayı yüzünde gülümsemeyle okuyacaksın. :)

arkadaşım bu ne kadar güzel,ne kadar içten bir yorum...içimi ısıttın resmen ve hiç tanımadığım bi kadın için inanılmaz mutlu oldum ..böyle güzel bi yüreğin varken bence çoktaaaan dolmuştur o kota ,hayat senin için artık biberin tatlı tarafını sunacaktır ...binlerce kez teşekkür ederim doğum günü kutlaman ve bu sıcacık hikayen için

Ne mutlu bana yüzünü güldürebildiysem. Güzel haberlerini her zaman bekliyorum. Ha en olmadı dertleşiriz :)

Benim konularımı incele canım ve haline şükret iyi ki doğmuşsun mutlu yıllara ❤

merhabaaa:)mutlu sağlıklı yıllar arkadaşım:)
depresyon eşiğindesin sanırım
olsun onu da yaşa ama diplerde boğulma lütfen:)
sen bunları saymışsın ya herkeste sayacak bir dolu dert var
düşünüp düşünüp üzülünce bi bk olmuyor anından keyif almaya bak
mesela ben şu an laptop kucağımda yatakta uzanıyorum az sonra uyucam oh mis
eminim sen de rahat yerdesin şu an kahvenle çayınla ..
binlerce şükür şunlardan güzel ne var:))

iyi ki doğdunuz:)
Bir kadının en güzel cağı 30lu yaşlardır derler
Umarım hayat bundan sonra güzel şeyler verir size

Ben turizm sektöründeyim.Bir misafirim otele gelmişti eşiyle 35 li yaşlaDrdalardı.Sohbetimizde kadın dediki biz çok geç bulduk bulduk birbirimizi.Hiç mutlu olabilceğimi sanmıyodum.Eşimde aynı şeyi düşünüyormuş dedi.Bir şekilde tanışmışlar ve hayat onları geç kavuşturmuş birbirlerine.Geç bulunca kıymetini anlıyosun dediler bana.Aşkın bir yerlerde gizlidir canım.Sen geç kalmadın belki o doğru zamanı bekliyodur. Bu arada doğum günün kutlu olsuun Sıkma canını.Ve sana bir şey önercem araştırıp yaparsan faydasını görceksin.Bilmiyorum biliyomusun 4444 duası.Bunu araştır.Eğer yardım istersen bende yardımcı olabilirim sana.

cidden elimde kahve vardı ,afiyet olsun ikimize de ,çooook teşekkürler

doğru zaman diye bişeyin olduğuna ben de inanıyorum çok haklısın ,allah hepimizin hakkında hayırlısını versin ,o duayı da biliyorum,çok teşekkür ederim hatırlattığın için

doğru zaman diye bişeyin olduğuna ben de inanıyorum çok haklısın ,allah hepimizin hakkında hayırlısını versin ,o duayı da biliyorum,çok teşekkür ederim hatırlattığın için

Rica ederim canım hayatında mutlulklar eksik olmasın.Yeni yaşınla yeni başlangıçlar olur inşallah hayatında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…