Hayat ne garipmiş..

ozgeoz341

Mühendis hanım
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
636
700
53
Merhaba. Öncelikle hepinizin Bayramını tebrik eder, sevdikleriniz ile daha nice Bayramlara erişmenizi dilerim..

Son konularımı biliyorsunuz, ya da dilerseniz şöyle göz ucuyla başlıklara bakıp fikir edinebilirsiniz :)

Bayram geldi, Doğum günüm geldi geçti ama eski Nişanlım hiçbir şekilde kutlamadı. Niye bekledin derseniz, çünkü Nişan bozma olayı olmadı. Eski Nişanlım kendi kendine bitti dedi ve gitti. 1 ay oluyor. Ve bizim normal şartlarda 10 gün sonraya düğün tarihimiz vardı. Ev tutulmuş eşyalar alınmıştı. Her şeyi bırakıp gitti.

Bugün bi akrabadan gördüm ki şehirdışına ailesinin yanına gitmiş Bayram için.. Resimleri gördüm, yüzü gülüyor gibiydi..

Niye anlattım bunları, çünkü emek verip vazgeçmek bu kadar kolay mıydı.
İnsan sevdiğini bu kadar kolay terkeder miydi?
1 ay önce sevgisinden ölen biten hayaller kuran adam nasıl bu denli değişmişti?
Elbette hatalarım oldu, hatta belki çokta oldu ama aşılmayacak şeyler değildi ki. Her çiftin evlilik Arefe'si yaşadığı problemlerdi ve kendi bana derdi bunlar büyütülecek şeyler değil canını sıkma vs diye...

Eski Nişanlım bitti dedi ama sadece bana dedi. Ne ailesi ailemi aradı, nede eski Nişanlım ailemi aradı.
Ortak yaptığımız her şeyi bana bıraktı. Eşyalar ev araba takılar çeyiz vs hiçbirini istemedi. Hatta öyle ki kendi kıyafetlerini özel eşyalarını bile almadan gitti. Ve şuan her şey bir dünya kredi ödemesi var 5 yıl boyunca, artı her ay maaşından 300-500 lira kalacak kendisine.
Hiçbir şekilde telefonlarımı açmıyor. Açsa diyeceğim oturup konuşalım neyi paylaşacaksak paylaşalım sende zor durumda kalma diye ama ulaşamıyorum. Gel eşyalarını al diye mesaj attığım cevap vermedi..

Böyle bir Nişan atma duydunuz mu, gördünüz mü?

Çok şükür psikoloji olarak toparladım kendimi, sadece emeklerimize ve bunu haketmediğimize üzülüyorum..

Ben nasıl devam etmeliyim bundan sonra hayatıma?
Yani bende kalanlarla yoluma mı bakmalıyım?

Teşekkür ederim hepinize..

Eşit: Ailesine de maddi olarak hiçbir şey istemediğini belirtmiş.
Arabayı bana düğün hediyesi almıştı (değeri 50 bin) ve şuan ödemesini kendisi yapıyor. Devri bende.
Hiçbirini istemiyor. Ve 150 bin kadar borcu var, bu borçları ödeyecek maddi durumu iyi olan kimsesi yok, ve kendisinin de ödemeleri yapınca maaşından 300-500 lira kalıyor ve İstanbul da yaşıyor. Şuan evi yok, nerde kalıyor bilmiyorum. Yani bitirdiyse madem böyle resti çekeceği maddi imkanı yok ki. İş yerine gitmiştim oturup konuşalım diye, kaçtı gitti. Arıyorum meşgule veriyor, mesaj atıyorum dönüş yapmıyor.

Valla ne yapacağımı şaşırdım. İş bitti mi bitmedi mi olayını geçtim artık, bu yaptığı ne anlamaya çalışıyorum..

GÜNCEL 4.SAYFADA

Son düzenleme:
Garip.. gerçekten garip olmuş. Ailesine bari demiş mi bitti diye
Ailesine beraber bitti demiştik. Ama sonra ki günlerde kız kardeşi sürekli beni arayıp sordu nasılsın üzülme merak ediyorum seni vs diye..
Sonra başka akrabaları da arayıp sordu ve bittiğini bilmiyorlarmıştı ben söylemiştim..

Eski konularını çok net hatırlamıyorum ama ayrılık sebebi yoktu sanırım. Sence neden bitirmiş olabilir? Belki bi süre kafasını dinlemek istemiştir
Evet İnan'ın sebebi yok. Yani rutin konulardı. Kendi aramızda asla en ufak tartışmamız olmazdı, ama geçmişte olan ufak tefek ailevi konulardı. Onları da aşmıştık artık.

Bilemiyorum yani. Kime anlatsam garip geliyor

Sizin gibo vicdanli birisini bulmusta bulaniyor.siz kendiniz pay yapin gerisini gonderin arkanizdan beddua falan etmesinler hayir gelmaz o esyalardan.
Yemin ederim ne yendiğinden ne içtiğimden bir şey anlamıyorum. Onu düşünüyorum ne yiyor ne içiyor ne giyiyor parası var mı vs diye. Ama bugün gördüm ki ailesi ile piknik piknik geziyor..

konuya bakınca sanki sadece ikiniz bittiğini biliyorsunuz,ailelerin haberi yok gibi anlaşılıyor.

şimdi 10 gün sonra düğününüz var,adam kaçtı gitti ve sizin aileniz ya da onun ailesi aramadı mı? ailelerde de bir rahatlık var bence nişan bozulunca büyükler bir konuşur diye biliyorum,yanlış mıyım?

Eski konularınızi biliyorum. Ben tekrar birleseceginizi düşünmüştüm. Sizin için çok zor bir durum. İnşallah bu süreci en kısa zamanda atlatirsiniz.

konuya bakınca sanki sadece ikiniz bittiğini biliyorsunuz,ailelerin haberi yok gibi anlaşılıyor.

şimdi 10 gün sonra düğününüz var,adam kaçtı gitti ve sizin aileniz ya da onun ailesi aramadı mı? ailelerde de bir rahatlık var bence nişan bozulunca büyükler bir konuşur diye biliyorum,yanlış mıyım?
Ben en son kız kardeşi ile konuştuğumda (yaşı 25 ve 8 yıllık evli) Abim kimseyi arattırmıyor demişti. Yani eski Nişanlıma demiş ki ailesi, madem bu işi kesin bitirdiniz o zaman ya sen kızın babasını ara söyle ya da biz gidelim konuşalım. Ama eski Nişanlım hayır demiş. Ne ben arayacağım ne de siz arayacaksınız, maddi hiçbir şey de istemiyorum hepsi Özge nin olsun demiş.

Eski konularınızi biliyorum. Ben tekrar birleseceginizi düşünmüştüm. Sizin için çok zor bir durum. İnşallah bu süreci en kısa zamanda atlatirsiniz.
Hala çevremde ki insanlar sizin gibi düşünüyor.
Ben çok şükür toparladım kendimi biraz. Yani en azından salya sümük ağlamıyorum artık :) kaskatı oldum, anlam veremiyorum olaylara, nasıl bu duruma geldi çözemiyorum. Çevremde ki herkeste benim gibi çözemiyor olayları.. Yani İnan'ın aynı konuları 200-300 kişiyle ayrı ayrı konuştum tanıdık tanımadık demeden, hepsi de aynı kapıya çıkıyor. Bu iş bitmemiş diyor ama Eski Nişanlımdan en ufak bi Işık bile yok 1 Aydır.

Durduk yerde inatla aileni ara bitti dedirttirmiştiniz siz, e tamam çocuk bitirmiş işte. Önünüze bakın bence. O düşünmüyorsa maddiyatı sizin takılmanıza da gerek yok artık.

Durduk yerde inatla aileni ara bitti dedirttirmiştiniz siz, e tamam çocuk bitirmiş işte. Önünüze bakın bence. O düşünmüyorsa maddiyatı sizin takılmanıza da gerek yok artık.
Doğru diyorsunuz ama onun adına üzülüyorum maddi olarak..

Hmm şöyle olmuştu yanlış ise duzeltin,

Sen neden anneni durup dururken sebepsiz aramiyor diye bir kavga baslatmistin (burayı daha anlaşılır hale getirebilir misin bilmiyorum yanlış anlamış olabilirim ama böyle yazmıştın) ve sonra birlikte kaldığınız evden çıkıp gidip 10 gün donmemistin. Geldiğinde de adam gitmişti.

Her şeyi sana sadakası olarak bırakmış olabilir. Yaptığın cidden affedilir gibi değil.

Ayrıca "aileni ar" durumuna getirtecek yaptıklarını konuşmak istemiyorum. Kimse durduk yere yuvasını o duruma getirmek istemezdi. Teşekkürler

Sen neden anneni durup dururken sebepsiz aramiyor diye bir kavga baslatmistin (burayı daha anlaşılır hale getirebilir misin bilmiyorum yanlış anlamış olabilirim ama böyle yazmıştın) ve sonra birlikte kaldığınız evden çıkıp gidip 10 gün donmemistin. Geldiğinde de adam gitmişti.

Her şeyi sana sadakası olarak bırakmış olabilir. Yaptığın cidden affedilir gibi değil.

Durup dururken annemi aramadın kavgası başlatmamıştım, zeminini durduk yere o oluşturmuştu. Valla sadaka bırakacak pozisyonda değil hiç, en son gördüğümde üstündeki kıyafetler üstünde eskimişti.

Back
X