Hayat ne garipmiş..

Canım seni çok iyi anlıyorum.Bizim nişan bozma da çok saçma nedenlerden olmuştu.15 ay oldu yüzükleri değişmedik bile.Ben ona yüzük almıştım o bana nasılsa aynı değerde demiş annesine değişmemize gerek yok demiş.Ben barışırız ümidiyle hala bozdurmadım yüzüğü duruyor.Erkekler böyle galiba bitirince birden bitiriyorlar.Sevgiliyken ayrıldım hatta benle görüşmek isteyen biri vardı.Nişanlım o zaman sevgilimdi ağlayarak biz evlenecektik kızımız olacaktı sakın o çocukla görüşme o seni üzer diyen adam barışma yollarını arıyordu beni düşün.Nerdeyse başkasıyla görüşecektim.O halde bile benden vazgeçmedi üzüldüm barıştım.Şimdi ise başka nedenlerle ayrıldık bitti dedi kestirip attı.Benim de kafam çok karışık acaba yüzüğü duruyor diye hala kendime gelemiyor muyum.Batıl inanç oldu nerdeyse bozdursam ümidim biter mi ama kıyamıyorum da.Allah sana da sabır versin.Biz henüz ev eşya düğün tarihine falan başlamamıştık.Biz yeniden başlasak ben çok farklı olurum yaptığım hataları asla bir daha yapmam çok farklı Beren olur.Gerçi onun da çok hataları vardı ama affetmeye hazırım ben.Ama umudum yok.Alışmaya çalışıyorum.

Biteli 15 ay mı oldu?

15 ay ne kadar uzun bir süre...
Ben şuan bitmiş olmasına da hazırım.
Sadece merak ettiğim şey neden bir 10 dakika oturup konuşmaya layık görmeden bitirdi gitti ve bir sürü soru işaretleri bıraktı ardında..
İlişki boyunca o yoruldu ben yorulmadım mı, o emek verdi ben emek vermedim mi..

Nankörlük bu başka bir şey değil.

Arabayı satıyorum borcundan düş falan de.Belki sendeki ciddiyeti görürse barışacağı varsa adım atar.Yok tamam diyorsa da bitmiş gitmiş demektir.Üzülme önüne bak.

Sizin ailenizi aramamışlar , aileniz neden arasın bu bir . SiZi hayallarinizle arkasına bile bakmadan ortada bırakmış , defalarca teklifinize rağmen kılını kıpırdatmamış bir erkek için tüm eşyaları tek başınıza satacaksınız parasını bankaya yatırıcaksınız ne ala memleket. Armut piş ağzıma düş. Gelip alacaksa alsın eşyaların almıyorsa uzatmayın

Bizim nişan bozulunca da ne onlardan biri bizi aradı ne bizden biri onları aradı.Çok garip tavırlar.İnsan bu garip durumlardan hala bitmedi gözüyle bakıyor sanki.Ama sizin zaman yeni belki barışabilirsiniz.Bizimkisi çok zor baya zaman geçti de.Hakkınızda hayırlısı

Borcu olan arabayı satamaz ki, tüm borcunu mu ödesin kız. Neyi satacak esyaları mı? Yeni de olsa esyalar 2. el diye üç kuruş alırlar. Satabilecegi birsey yok en fazla arabayı verir o da almıyorsa paşa gönlü bilir.

Ben biliyorum. Bu is bittiginde hepsini sat, kadinlar kulubu olarak bi aksam gomelim

Cok ilginc gercekten. Manevi boyutu gectim ama maddi olarak oturup bi konusulmali. Ev araba bunlar ciddi meseleler amaci ne anlayamadim bir mektup yazin veya e posta bir bize yazdiginiz gibi tekrar yazin

Bence eski nişanlınız bişeylerden o kadar bezmiş olmalı ki böyle yüklü maddi konular sebebiyle bile yüzyüze gelmek istemiyor, her şeyden vazgeçmiş! Ama niye kimseye bitti demiyor o kısmını anlamadım!

Hepiniz çok tatlısınız gerçekten :)
Felekten bir gece çalmak için bir şey satmama gerek yok, valla hepiniz gelin evime İstanbul da yaşıyorum Ataköy de :)

Arkadaşlar, defalarca aradım, nerdeyse binlerce mesaj attım ve yaklaşık 10 defa da kapısına iş yerine gittim. Gel oturalım konuşalım, tamam bitecekse de bitsin ama bi 10 dk konuşmayı da mı haketmiyor bu ilişki, dünya borcun var bari yardımcı olmama izin ver dedim. Size yemin ederim annesine bile yalvardım. Biz bu yuvayı çok zor kurduk, oğlunun da çok borcu var, ben onu yalnız bırakmak istemiyorum bize yardım edin yuvamız için diye. İnan'ın annesi ne mesaja cevap verdi ne de aradı. Okudu geçti WhatsApp tan.

Eski Nişanlım ailesine de söylemiş hiçbir şey istemediğini. Ben şimdi arabayı satsam parasını ailesine vermek istemem. Çünkü geçmişte ailesi ile ciddi para mevzuları dönmüştü Nişanlıma vermezler parayı Allah şahit. Yine de olsun ver ailesine ne yaparlarsa yapsın demeyin. Nişanlıma kıyamam gerçekten.
Nişanlımın kendi hesabını bilmiyorum. O kadar yüklü miktarı emanet edebileceğim kimse de yok.
Şuan arabayı da kullanmıyorum, kendi iş aracım var. Eee bu adam donunu bile almıyor evde ki.

Daha da başka yolum kalmadı.

Benimde aklıma bu geldi, annesi bi işler çevirmiş olabilir, bu adam annesi ile küs değil miydi, sen barıştırmıştın filan , öyle hatırlıyorum
Katılıyorum. Durumlar biraz daha yatışsın ver geri, hakkı sende kalmasın

hic bir avukata danistiniz mi? eminim bir yolu vardir...

Hukuken iade isterse verirler pahalı hediyeleri, alışılmışın dışında alınanları hatta alyans dışında takılan altınlarda veriliyordu en son bildiğim kadarıyla, içtihat bu yöndeydi. Seni hatırladım nişanlın değişikti. O adamı anlamadım ben psikolojisi bozulmuş sanırım. Aldıklarını istemeyebilir nişanlın. Yani sen de istemiyorsun geri vermek istiyorsun. Çok saçma bir durum var ortada. En iyisi beklemek sen satma aldıklarını. Belki böylesi hayırlı olmuştur baksana karşındaki insanın tavırları normal değil. Yani insan kuş kadar maaşla kalmayı göze alıyor ama giysilerini bile almıyor, aynı şeyleri giyiyor falan. Yeni kıyafet alacak parası bile olmayabilir şuan. Evlendikten sonra tutsaydı bu inadı boşanırdınız zaten, ayrıca yine kaçarsa uzar da uzardı iş. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi.

Benim kafama takilan aileleriniz neden bu duruma el atmadi yada benmi gormedim ebebeyinleriniz karsi tarafin ailesini arayip nedir bu durum die konusmadilarmi yada onlar sizleri arayip mahcubiyetlerini belirtmedilermi

Bu adam bence kafa dinliyior sana donecek ya ciddi anlamda evlilik fobisi var sen farkina varamadin bekle sende hic arama esyalarida hic kaldirmaaa kalsin ama kesinlikle arama o yok gibi yasa bakalim.elbbette senden ses kesilince ne oldu die merak edicek ailesinide arama

O arabaya binmem o eşyaları asla kullanmam ben olsam. Gururuma yediremem kesinlikle.
Bir şekilde o borçlar ortadan kaldırılmalı.
Muhtemelen karşınızdaki kişi ne şeytanı göreyim ne ihlası okuyayım modunda (tabirimi mazur görün öyle derler) vazgeçmiş her şeyden.
Ama o'nun vazgeçmiş olması size "vicdanım rahat" dedirtmemeli bence.
İyi kötü bir şeyşer yaşanmış bir noktada bitmiş (ki bayağı bir zemin hazrılanmış bunun için). Ayrılığın da hakkını vermek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…