Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Aferin cnm zaten lanetli gibi olur yaramazTamam, sizin dediğinizi de göz önünde bulundurarak hakkı olanı vereceğim.
HepiniZi anlıyorum.
Ben suçsuzum hatam olmadı demiyorum.
Onun geçmişte yaptığı hataları bende yaptım.
Bitirme olayı çok tutarsız. İnan'ın bitirdiğini düşünmüyorum.
Evet VİCDANIM ÇOK RAHAT.
Hiçbir suç hata tek taraflı değildir, biri hata yapıyorsa karşıda ki kişi de o hataya zemin hazırlıyordur.
Eski Nişanlım için emeklerimiz için aldıklarımız için elimden gelenin fazlasını yaptım.
Çocuk gibi konuşmuyor kaçıyor, sülalesine bittiğini söylemiyor, 10 gün evde seni bekledim diyor, resimleriyle yatıp kalkıyor. Ama sorsam BİTTİ.
Olaylara son derece objektif bakıyorum. Neden böyle bu kadar abarttığına dair bir hata göremiyorum ortada. Herkesin her olayı kaldırma sindirme durumu farklıdır. Şuan bir kaçınıza anormal gelen durum Nişanlıma son derece normaldi. Yani bitirilecek mevzu değildi.
Ben bu iş bitmesin diye herşeyi ayaklar altına alıp kaç defa kapısına gittim ama yüzüme bile bakmadı.
Ben kendi içimde bitirdim. Ona yardımcı olmak adına elimden gelen her şeyi yaptım.
O benim hayallerimi ve beni böyle sebepsiz yere ortada bırakıyorsa, kusura bakmayın VERECEK HİÇBİR ŞEYİM YOK ONA.
Ben burada beni teselli edin diye yazmadım. Acaba benim göremediğim düşünemediğim kaçırdığım noktalar mı var yanlış mı yapıyorum maddi konularda diye fikir almak istedim.
"Hakettin, hata yaptın, adamı doldurup patlattın, iyi oldu sana" gibi lafları kullanmayın lütfen.
Ben Zaten bunları kendi içimde sindirdim bitirdim ve yoluma tek başıma devam etme kararı aldım öyle ya da böyle..
Mesele VİCDAN ise, onun yaptığı vicdansızlıkların maddi bedeli PAHA BİÇİLEMEZ.
Biteli 15 ay mı oldu?Canım seni çok iyi anlıyorum.Bizim nişan bozma da çok saçma nedenlerden olmuştu.15 ay oldu yüzükleri değişmedik bile.Ben ona yüzük almıştım o bana nasılsa aynı değerde demiş annesine değişmemize gerek yok demiş.Ben barışırız ümidiyle hala bozdurmadım yüzüğü duruyor.Erkekler böyle galiba bitirince birden bitiriyorlar.Sevgiliyken ayrıldım hatta benle görüşmek isteyen biri vardı.Nişanlım o zaman sevgilimdi ağlayarak biz evlenecektik kızımız olacaktı sakın o çocukla görüşme o seni üzer diyen adam barışma yollarını arıyordu beni düşün.Nerdeyse başkasıyla görüşecektim.O halde bile benden vazgeçmedi üzüldüm barıştım.Şimdi ise başka nedenlerle ayrıldık bitti dedi kestirip attı.Benim de kafam çok karışık acaba yüzüğü duruyor diye hala kendime gelemiyor muyum.Batıl inanç oldu nerdeyse bozdursam ümidim biter mi ama kıyamıyorum da.Allah sana da sabır versin.Biz henüz ev eşya düğün tarihine falan başlamamıştık.Biz yeniden başlasak ben çok farklı olurum yaptığım hataları asla bir daha yapmam çok farklı Beren olur.Gerçi onun da çok hataları vardı ama affetmeye hazırım ben.Ama umudum yok.Alışmaya çalışıyorum.
15 ay ne kadar uzun bir süre...Canım seni çok iyi anlıyorum.Bizim nişan bozma da çok saçma nedenlerden olmuştu.15 ay oldu yüzükleri değişmedik bile.Ben ona yüzük almıştım o bana nasılsa aynı değerde demiş annesine değişmemize gerek yok demiş.Ben barışırız ümidiyle hala bozdurmadım yüzüğü duruyor.Erkekle böyle galiba bitirince birden bitiriyorlar.Sevgiliyken ayrıldım hatta benle görüşmek isteyen biri vardı.Nişanlım o zaman sevgilimdi ağlayarak biz evlenecektik kızımız olacaktı sakın o çocukla görüşme o seni üzer diyen adam barışma yollarını arıyordu beni düşün.Nerdeyse başkasıyla görüşecektim.O halde bile benden vazgeçmedi üzüldüm barıştım.Şimdi ise başka nedenlerle ayrıldık bitti defi kestirip attı.Benim de kafam çok karışık acaba yüzüğü duruyor diye hala kendime gelemiyor muyum.Batıl inanç oldu nerdeyse bozdursam ümidim biter mi ama kıyamıyorum da.Allah sana da sabır versin.Biz henüz ev eşya düğün tarihine falan başlamamıştık.Biz yeniden başlasak ben çok farklı olurum yaptığım hataları asla bir daha yapmam çok farklı Beren olur.Gerçi onun da çok hataları vardı ama affetmeye hazırım ben.Ama umudum yok.Alışmaya çalışıyorum.
Ben en son kız kardeşi ile konuştuğumda (yaşı 25 ve 8 yıllık evli) Abim kimseyi arattırmıyor demişti. Yani eski Nişanlıma demiş ki ailesi, madem bu işi kesin bitirdiniz o zaman ya sen kızın babasını ara söyle ya da biz gidelim konuşalım. Ama eski Nişanlım hayır demiş. Ne ben arayacağım ne de siz arayacaksınız, maddi hiçbir şey de istemiyorum hepsi Özge nin olsun demiş.
Sanırım bazı bayanlar arabanın evin üstüne yattığımı düşünüyor. Yemin ederim onları vermek için kendimi yırttım, eski Nişanlım yüzüme bakmadı, hiçbir şey istemiyorum dedi. Adam kendi kıyafetlerini ayakkabılarını takımlarını, çok değer verdiği hediyeliklerini ve sazını bile istemedi almadı evde duruyor hala. ailesi ile konuştum ama onların da dedikleri oğlumuz istemiyormuş oldu.
Zaten 1 Aydır araba otoparkta duruyor binmedim bile hiç, en son kendi park ettiği gibi kaldı araba çıkmadı hiç.
Ne yapmam lazım İnan'ın bilmiyorum :)
Benimde aklıma bu geldi, annesi bi işler çevirmiş olabilir, bu adam annesi ile küs değil miydi, sen barıştırmıştın filan , öyle hatırlıyorumEDİT: Bir önce ki konumda farklı durumlar var demiştim...
Evet işin birde farklı manevi boyutu var, güya her şeyin olumsuz olması adına, bizi ayırmak adına yapılmış şeyler.. bende Yen'i öğrendim sayılır bu durumu. Eski Nişanlımın ondan etkilendiği söylendi kendi iradesi dışında.
Bu konuda bir yorum yapamıyorum, elimden gelen bir şey yok müdahale etmek adına..
Rabbim bilir..
Katılıyorum. Durumlar biraz daha yatışsın ver geri, hakkı sende kalmasınOzge daha once de demistim sana diger konularinda simdi de ayni seyi diyecegim...ona ait olanlari o istemese de adaletli bir sekilde ulastir canim...inan sende kalsa bile bunlardan hayir gormezsin....bi sekilde senden veya sevdiklerinden cikar...ben buna cok inanirim...
sana cok yakinimda gecen bi araba olayi anlatayim.yakin bir akrabam kiz kardesiyle kendince yaptigi anlasma geregi araba aldi. acikcasi biraz oyuna getirdi kizi, kardesi de abimin olsun araba onemli degil dedi gonulsuz de olsa sineye cekti...her neyse uzatmayayim, bi gece gelen telefonla butun aile yikildi. o tam da riza ile alinan araba kuzenimin mezari oldu...cok aci bir kaza ile kaybettik...vefatindan sonra kuzeninim esi olayin detaylarini bildigi icin ilk kiz kardesinden helallik istedi...neyse...uzun lafin kisasi onun olan seyleri ona gonder..inan degmez alacagin riske...
Hepiniz çok tatlısınız gerçekten :)
Felekten bir gece çalmak için bir şey satmama gerek yok, valla hepiniz gelin evime İstanbul da yaşıyorum Ataköy de :)
Arkadaşlar, defalarca aradım, nerdeyse binlerce mesaj attım ve yaklaşık 10 defa da kapısına iş yerine gittim. Gel oturalım konuşalım, tamam bitecekse de bitsin ama bi 10 dk konuşmayı da mı haketmiyor bu ilişki, dünya borcun var bari yardımcı olmama izin ver dedim. Size yemin ederim annesine bile yalvardım. Biz bu yuvayı çok zor kurduk, oğlunun da çok borcu var, ben onu yalnız bırakmak istemiyorum bize yardım edin yuvamız için diye. İnan'ın annesi ne mesaja cevap verdi ne de aradı. Okudu geçti WhatsApp tan.
Eski Nişanlım ailesine de söylemiş hiçbir şey istemediğini. Ben şimdi arabayı satsam parasını ailesine vermek istemem. Çünkü geçmişte ailesi ile ciddi para mevzuları dönmüştü Nişanlıma vermezler parayı Allah şahit. Yine de olsun ver ailesine ne yaparlarsa yapsın demeyin. Nişanlıma kıyamam gerçekten.
Nişanlımın kendi hesabını bilmiyorum. O kadar yüklü miktarı emanet edebileceğim kimse de yok.
Şuan arabayı da kullanmıyorum, kendi iş aracım var. Eee bu adam donunu bile almıyor evde ki.
Daha da başka yolum kalmadı.
Hukuken iade isterse verirler pahalı hediyeleri, alışılmışın dışında alınanları hatta alyans dışında takılan altınlarda veriliyordu en son bildiğim kadarıyla, içtihat bu yöndeydi. Seni hatırladım nişanlın değişikti. O adamı anlamadım ben psikolojisi bozulmuş sanırım. Aldıklarını istemeyebilir nişanlın. Yani sen de istemiyorsun geri vermek istiyorsun. Çok saçma bir durum var ortada. En iyisi beklemek sen satma aldıklarını. Belki böylesi hayırlı olmuştur baksana karşındaki insanın tavırları normal değil. Yani insan kuş kadar maaşla kalmayı göze alıyor ama giysilerini bile almıyor, aynı şeyleri giyiyor falan. Yeni kıyafet alacak parası bile olmayabilir şuan. Evlendikten sonra tutsaydı bu inadı boşanırdınız zaten, ayrıca yine kaçarsa uzar da uzardı iş. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi.Hak talep edeceği bir durum yok ki.
Zaten bileziklerin hepsini bozdurup birazını kendi borcuna birazını da ev eşyası aldık evi tuttuk.
Arabada bana hediye Zaten hakkı yok talep etmeye.
Kendine gelmiş bence, şehir değiştirip piknik piknik gezdiğine göre. Hiçbir şeyle uğraşacak yasal durumum yok çok şükür.
Benim kafama takilan aileleriniz neden bu duruma el atmadi yada benmi gormedim ebebeyinleriniz karsi tarafin ailesini arayip nedir bu durum die konusmadilarmi yada onlar sizleri arayip mahcubiyetlerini belirtmedilermiHepiniZi anlıyorum.
Ben suçsuzum hatam olmadı demiyorum.
Onun geçmişte yaptığı hataları bende yaptım.
Bitirme olayı çok tutarsız. İnan'ın bitirdiğini düşünmüyorum.
Evet VİCDANIM ÇOK RAHAT.
Hiçbir suç hata tek taraflı değildir, biri hata yapıyorsa karşıda ki kişi de o hataya zemin hazırlıyordur.
Eski Nişanlım için emeklerimiz için aldıklarımız için elimden gelenin fazlasını yaptım.
Çocuk gibi konuşmuyor kaçıyor, sülalesine bittiğini söylemiyor, 10 gün evde seni bekledim diyor, resimleriyle yatıp kalkıyor. Ama sorsam BİTTİ.
Olaylara son derece objektif bakıyorum. Neden böyle bu kadar abarttığına dair bir hata göremiyorum ortada. Herkesin her olayı kaldırma sindirme durumu farklıdır. Şuan bir kaçınıza anormal gelen durum Nişanlıma son derece normaldi. Yani bitirilecek mevzu değildi.
Ben bu iş bitmesin diye herşeyi ayaklar altına alıp kaç defa kapısına gittim ama yüzüme bile bakmadı.
Ben kendi içimde bitirdim. Ona yardımcı olmak adına elimden gelen her şeyi yaptım.
O benim hayallerimi ve beni böyle sebepsiz yere ortada bırakıyorsa, kusura bakmayın VERECEK HİÇBİR ŞEYİM YOK ONA.
Ben burada beni teselli edin diye yazmadım. Acaba benim göremediğim düşünemediğim kaçırdığım noktalar mı var yanlış mı yapıyorum maddi konularda diye fikir almak istedim.
"Hakettin, hata yaptın, adamı doldurup patlattın, iyi oldu sana" gibi lafları kullanmayın lütfen.
Ben Zaten bunları kendi içimde sindirdim bitirdim ve yoluma tek başıma devam etme kararı aldım öyle ya da böyle..
Mesele VİCDAN ise, onun yaptığı vicdansızlıkların maddi bedeli PAHA BİÇİLEMEZ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?