- 30 Mayıs 2015
- 5.025
- 12.076
- 448
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de var öyle bir damat. Asla çalışmaz devletten Yardım alır akrabalardan toplar. Kirasını kayınvalidesi öder erzağını kaynı alır. 20 yıldır böyle. Çocuklarına bizler bakarız . Hayat planı da teyzem vefat ederse 2 maaş var teyzemin maaşı ve kocasından kalan. Yalandan boşanıp o maaşlara konacak ayrıca evine yerleşecek. Taşı sıksa suyunu çıkarır ama çalışmaz bizim vergileri yer. Kuzenim çok cahil boşanmayı ayıp sayıyor tek başına ayakta duramıyor çekiyor. Biri şikayet etse ki ben ederim, hileli boşanıp maaş almaktan başı belaya girer onun bile farkında değil. Böyleleri baba falan olmasın. Soyları tükensinDoğrudur, bende böyle hikayeleri çok duydum, kimisini de gördüm maalesef, çocuğunun üstünden ajitasyon yapıp milletten geçinenler, devletten yardım alıp o yardımları eve harcamayanlar var, kendi evladına acımayana ben niye acıyayım
Hiç acımıyorum, çocuklara üzülüyorum zira böyle bir aileye doğuyorlar gül gibi çocuklara yazık oluyor ama öte yandan nasılsa birileri bize bakıyor deyip yayılan bu tipler rahatlıktan 3-5 çocuk yapıyor sonra da olduuuu ne yapayım demiyor mu cinlerim tepeme çıkıyor, sen ne çekiyorsan çek çocuklara niye çektiriyorsun![]()
Allahıııım büyük konuşmak istemiyorum, herkesin evladına hayırlısını nasip etsin benim kızıma da inşaallahBiz de var öyle bir damat. Asla çalışmaz devletten Yardım alır akrabalardan toplar. Kirasını kayınvalidesi öder erzağını kaynı alır. 20 yıldır böyle. Çocuklarına bizler bakarız . Hayat planı da teyzem vefat ederse 2 maaş var teyzemin maaşı ve kocasından kalan. Yalandan boşanıp o maaşlara konacak ayrıca evine yerleşecek. Taşı sıksa suyunu çıkarır ama çalışmaz bizim vergileri yer. Kuzenim çok cahil boşanmayı ayıp sayıyor tek başına ayakta duramıyor çekiyor. Biri şikayet etse ki ben ederim, hileli boşanıp maaş almaktan başı belaya girer onun bile farkında değil. Böyleleri baba falan olmasın. Soyları tükensin![]()
Tam bir parazit, böyle erkek mi olur; evlerden ırak. Kesinlikle şikayet edin görsün anyayı konyayı.Biz de var öyle bir damat. Asla çalışmaz devletten Yardım alır akrabalardan toplar. Kirasını kayınvalidesi öder erzağını kaynı alır. 20 yıldır böyle. Çocuklarına bizler bakarız . Hayat planı da teyzem vefat ederse 2 maaş var teyzemin maaşı ve kocasından kalan. Yalandan boşanıp o maaşlara konacak ayrıca evine yerleşecek. Taşı sıksa suyunu çıkarır ama çalışmaz bizim vergileri yer. Kuzenim çok cahil boşanmayı ayıp sayıyor tek başına ayakta duramıyor çekiyor. Biri şikayet etse ki ben ederim, hileli boşanıp maaş almaktan başı belaya girer onun bile farkında değil. Böyleleri baba falan olmasın. Soyları tükensin![]()
Evi tarlası arsası olan teyze kızım. O adamın hiçbirşeyi yok sigortası yok emekliliği yok. Aynen dediğiniz gibi takım elbiseyi giyer eline tesbihini alır cebinde sigara ağa gibi gezer. Araba alındı sattı yedi . Tüm altınları yedi karısının küpe ve alyansına kadar tenezzül etti müdahale edemiyoruz çünkü korkuyoruz da. Kaybedecek bir şeyi yok ki. Herşey yapabilir Allah korusun.avukat dayım bile korkuyor müdahale etmekten .Allahıııım büyük konuşmak istemiyorum, herkesin evladına hayırlısını nasip etsin benim kızıma da inşaallah
Teyzenizin damadı tam sopalık ammaaaa asıl böyle adamları sevip baba yapan kadınların canına okumak lazım.
Karı-koca çalışsalar da yetmese anne baba da taş değil yardım edilir lakin koca kazıklar yayılacak anne baba ömür boyu sırtında taşıyacak oldu canım benim
Hastalık, akla gelmedik bir felaket vs bir şey olur o zaman evlat anne babasına, anne baba da evladına elinden geldiği kadarıyla yardımcı olur ama ben şahsen her şey yolundayken herkes kendine yetebilecek durumdayken anne baba değil mi yardım etsin, evlat değil mi baksın kafasında değilim, kimse kimseyi sırtlanmasın sonra bu kafadakiler aileler bakıyor deyip sürekli doğuruyor, bizde de var bu damat modelinden, ayranı yok içmeye ama sanırsın saray soylusu öyle bir afili öyle bir fiyakalı geziyorlar, ceplerine sigarayı bile kayınvalideleri koyuyor, bizim saftirik akraba kızları sözde eşlerine yüz vermiyor, yüz vermeden 4 tane doğuran yüz verse kaç tane doğuracak Allah bilir, annem pek üzülüyor onlara kendi akrabaları olduğu için, ne üzülüyorsun Allah herkese akıl vermiş diyorum, kaç tane çocukları var ne yapsınlar diyor, doğurmasalardı şimdi 4 çocukla ne yaparım diye düşünmezlerdi diyorum, annem de 3 tane doğurduğundan empati yapıyor, madem dertlenecektin sen de doğurmasaydın diyorum kızıyor:)))
Bir halt yapamaz aslında, böyleleri 2 ses çıkarınca istediği yapılıyor diye kendini aslan sanıyor.Evi tarlası arsası olan teyze kızım. O adamın hiçbirşeyi yok sigortası yok emekliliği yok. Aynen dediğiniz gibi takım elbiseyi giyer eline tesbihini alır cebinde sigara ağa gibi gezer. Araba alındı sattı yedi . Tüm altınları yedi karısının küpe ve alyansına kadar tenezzül etti müdahale edemiyoruz çünkü korkuyoruz da. Kaybedecek bir şeyi yok ki. Herşey yapabilir Allah korusun.
Zamanın birinde işe giderken karda kıyamette terlikle gezen bir çocuk gördüm. Abla ben para istemiyorum çok açım bana yemek alır mısın dedi tabii ki diyip bir börekçinin önündeydik bir kutu börek aldım. Kardeşlerim var küçük abla dedi onlara da ufak kutu süt aldım.Allah hiçbir çocuğa yokluk göstermesin hepsi huzurlu sağlıklı mutlu yuvalarda refah içinde büyüsün inşaallah
Yalnız o çocuğun bu havada öyle gezmesini annesi (belki de annesi bile değil bilemem) istiyor olabilir, ben biraz taş kalpli oldum galiba, şu yaşıma kadar öyle şeyler gördüm ki insanoğluna güvenim kalmadı.
Aynı sizin gibi ayağında ayakkabısı sırtında doğru dürüst kıyafeti olmayan çocuklara üzülüp giyim ayakkabı verdiğim oldu, ellerimle giydirdiğim çocukların az ötede ayakkabıları çıkardığını gördüm, kılık kıyafetleri düzgün olursa kimse acıyıp yardım etmiyormuş.
Verdiğim paranın miktarını beğenmedikleri için beddua edenler, sokaklarda para isteyerek nereye kadar gider ablacım, gel sana iş imkanı sunayım her hafta bize temizliği gel dediğim için küfür edenler, insanlar acısın yardım etsin diye sağdan soldan çocuk kiralayanları görünce vicdan firar etti bende.
Bu çocukları kullanan aileleriyse bile devlet ellerinden almalı.
İstanbulda da özellikle bu malum göçmen kesim kız çocuklarını iş saatlerinde metrobüse salıyolar. Metrobüste bu çocuklar yolculara sarılıyo öpmeye uzanıyo kucağına oturuyo bilmemne. O güvenlikçilerle az tartışmadım. Yahu ortalık sübyancı sapık dolu. Para için çocuklara öğretip yaptırdıkları şeye bak. Güvenlikçilere almasanıza su cocukları diye az bağrınmadımBen de izmir' deyim. Bi gün izbanla işten dönerken selpak satan bi çocuk vardı. 4 5 yaşlarındaydı. Bi aile yolculuk ediyodu anne baba kız çocuğu. Kız bıcır bıcır anne babasıyla konuşup naz yapıyodu. Çocuğun kafasını dayayıp onları bi işleyişi vardı kiiçim parçalanmıştı. Keşke herkes eşit olabilse
Çocuklar aileden ne görürse onu yapar, insanımız çocuklara kıyamıyor diye bu aileler sokağa salıyor, çocuklar daha küçücükken dilenmeyi öğreniyor, üzülüp çocuğu tepeden tırnağa giydirin veya karnını doyursun diye bir şeyler alın hiçbirini kendilerine kullanmıyorlar.Zamanın birinde işe giderken karda kıyamette terlikle gezen bir çocuk gördüm. Abla ben para istemiyorum çok açım bana yemek alır mısın dedi tabii ki diyip bir börekçinin önündeydik bir kutu börek aldım. Kardeşlerim var küçük abla dedi onlara da ufak kutu süt aldım.
1 2 saat geçti öğle yemeğine alışveriş için çıktım çocuk yine aynı halde terlikle elinde bir kutu börek var satıyorbir de bir poşetin içinde süt satıyor. Beni tanımadı bana börek ve süt satmaya çalıştı ya da bilerek yaptı bilmiyorum.
O kadar mutlu olmuştum ki o böreği yiyecek diye ama malesef bence aileleri böyle bir oyun kurmuş
İstanbulda da özellikle bu malum göçmen kesim kız çocuklarını iş saatlerinde metrobüse salıyolar. Metrobüste bu çocuklar yolculara sarılıyo öpmeye uzanıyo kucağına oturuyo bilmemne. O güvenlikçilerle az tartışmadım. Yahu ortalık sübyancı sapık dolu. Para için çocuklara öğretip yaptırdıkları şeye bak. Güvenlikçilere almasanıza su cocukları diye az bağrınmadım
Annesinin de üremeye hakkı varhah işte hep diyorum yetebilen doğursun, kendi karnını doyuramıyor çocuk doğurmuş yazık değil mi o çocuğa şimdiresmen haksızlık ,hakkına girmek, onun sıcacık evde mis gibi yemek yiyerek tertemiz ve en iyi şartlarda yaşamaya hakkı yok mu
![]()
üresin de bakamıyorsa tek çocuk da kalsın.hadi ona elbirliğiyle yardım ederiz devlet de eder.ama mecbur muyuz 2 3 4 çocukluya bakmaya?Annesinin de üremeye hakkı var
Niye linç etsin çok haklısınız ben de istemem elalemin çocuğu üstüme atlasın öpmeye çalışsın vs. Bi de bunun veremi var covidi varCok sasirdim, tersleyen olmuyor mu? Ben çok kizardim oyle ustume basima sarilan cocuk olsa, sonra millet beni linç ederdi cocuk o diye.![]()
Niye linç etsin çok haklısınız ben de istemem elalemin çocuğu üstüme atlasın öpmeye çalışsın vs. Bi de bunun veremi var covidi var
Canım öğretmenim, sınıfımda dediğin iki tarafta da çocuk vardı. Biri kış vakti karların arasından terliğiyle gelirdi, ayakkabı mont falan da aldık. Bir kızımız da en güzel montlarla beslenmelerle geliyordu. Ancak terlikli öğrencim bir kere bile hastalanmadı, sokaklarda büyüdüğü için o kadar dayanıklıydı ki! Abileri sürekli dövmüş, kendini muhteşem savunuyordu bu yüzden. Sokaklarda olduğu için hep, tüm oyuncakların kıymetini bilirdi. Okula bayılırdı, evden ve sokaktan çok daha kıymetliydi okul. Diğer kızımız hep hasta, hep narin, oyuncaklardan sıkılırdı… kavga edilirse ne yapacağını bilemezdi…Bu sabah işe giderken yolda 3 yaşında bir çocuk bana el salladıben de ona el salladım yanıma geldi elimde gevrek poşeti vardı . ne aldın bende istiyorum dedi hoşuma gitti öyle tatlıydı ki çocuk gevreğimi ona verdim ama şuan izmir acayip yağışlı ve bu çocuk üzerinde ince bir kazak ve terlikle dolaşıyordu bu yağmurda
içim parçalandı acayip kötü hissettim kendimi sonra annesi çağırdı annesi de çöp toplayan bir kadınmış yani bu çocukcağız bu soğukta annesi ile sokak sokak gezip çöp topluyor ayağında terlikler sırtında ince bir kazak
sabahtan beri o çocuğu düşünüyorum hayat neden bu kadar acımasız mesela bizim çocuklarımız evde sıcacık evimizde yediği önünde yemediği arkasında bir tabir vardır ya oyunlar oynarken yaşının gerektirdiği gibi yaşarken bu güzelim çocuklar neden bu şartlarda aklıma geldikçe gözlerimden yaş geliyor.
yanlış ailede doğdu tek suçu bu maalesef ki.Bu sabah işe giderken yolda 3 yaşında bir çocuk bana el salladıben de ona el salladım yanıma geldi elimde gevrek poşeti vardı . ne aldın bende istiyorum dedi hoşuma gitti öyle tatlıydı ki çocuk gevreğimi ona verdim ama şuan izmir acayip yağışlı ve bu çocuk üzerinde ince bir kazak ve terlikle dolaşıyordu bu yağmurda
içim parçalandı acayip kötü hissettim kendimi sonra annesi çağırdı annesi de çöp toplayan bir kadınmış yani bu çocukcağız bu soğukta annesi ile sokak sokak gezip çöp topluyor ayağında terlikler sırtında ince bir kazak
sabahtan beri o çocuğu düşünüyorum hayat neden bu kadar acımasız mesela bizim çocuklarımız evde sıcacık evimizde yediği önünde yemediği arkasında bir tabir vardır ya oyunlar oynarken yaşının gerektirdiği gibi yaşarken bu güzelim çocuklar neden bu şartlarda aklıma geldikçe gözlerimden yaş geliyor.
Herkesin sınavı ayrı.Ben 7 yaşında okula bırakıp giden halamın peşinden bunu düşünmüştüm.Cevremde ki çocuklar ağlıyor anne diyorlardı.Benim ağlama lüksüm yoktu.Zaten ağlasam da bir şey de değişmezdi.Herkes son saate kadar çocuğunu beklemişti.Benim annem 4 ay önce ölmüştü.O gün korkmamistim ama içime çok anne diye çok ağlamıştım.Sanirim çıkışta kendim babaanneme gitmiştimBu sabah işe giderken yolda 3 yaşında bir çocuk bana el salladıben de ona el salladım yanıma geldi elimde gevrek poşeti vardı . ne aldın bende istiyorum dedi hoşuma gitti öyle tatlıydı ki çocuk gevreğimi ona verdim ama şuan izmir acayip yağışlı ve bu çocuk üzerinde ince bir kazak ve terlikle dolaşıyordu bu yağmurda