Hayat nelerinizi alp gtrd?

Saol hayatim, Belkide dedigin gibi asla gitmezler ama.
Insan hayattan 1 degil, bircok tokat yedikten sonra artik duygusuzlasiyor yada katilasiyor galiba.
Duygular kolay kolay ortaya cikmiyor artik, göstermiyorlar kendilerini.
Birak baskasinin yaninda , insan kendi kendine bile duygularini acikliyamiyor gösteremiyor. Insan yanliz iken bile kendisine duygusuz oldugunu söyleyip duruyor. Aksini düsünemek bile istemeden. Inkar ediyor insan.
Aman nebiliyim, öyle iste.. anlatamadim galiba ama neyse siz anlayin :çok üzgünüm:

canim arkadasim niye kendine gene haksizlik ediyorsun bakalim sen klava:
sen bi tanesin unutma bunu kaydirigubbakcemile5

Yok bacim kendime haksizlik filan ettigimden degil
Sadece öyle icimden gecenleri yazmak istedim :1hug:
Sende bitanesin bidenemm kaydirigubbakcemile5

Hiçbir şeyimi alamadı.
Çok, hem de çok uğraştı ... ama beceremedi.

Gözlerimdeki ışığı almak istedi,
Yüreğimdeki sevgiyi almak istedi,
Kendime olan güvenimle uğraştı,
İnsanlara olan güvenimi sorguladı,
İnsanlığıma göz koydu,
Anneliğime bile bulaştı...

Ama yemezler... hiçbir şeyimi alamadı.

3 gün 5 gün yener gibi oldu ama...nafile.

.. sıkıyosa gelsin de bir daha denesin bakalım...pehhhh...

Hayat mücadeleyle geçiyo birini atlatıyoruz diğeri çıkıyo. Önemli olan engellere yenilmemek güçlü olmak, mücadeleyi seçmek.Bunu da ancak güçlü insanlar yapabilir.Bi söz vardı çok hoşuma giden nerden duyduğumu tam hatırlamıyorum:" hayat bir oyun; ya sahnede olucaksın, yada seyirci olucaksın..."

sevgimi,inanmayi,güvenmeyi,gülmeyi kahakalarimi,umutlarimi hayallerimi aldi.
hayatimda cook sevdigim kücüklükten beri beraber büyüdügümüz kuzenimi alip gurbetlere savurup ayirdi.
beni savurdugu yer almanya,
bana verdigi sey ise gözyasi,
dünya tatlisi bir kiz.

Hayat benden hep birşeyler aldı saymakla bitmez.. Sağlığımı umutlarımı ama birşeyde öğretti bana yaşamın kıymetini nekadar değerli olduğunu ufacık güzelliklerden büyük mutluluklar edinmeyi...
Yetinmeyi öğretti ve kendimi sevmeyi....a.s.

5 kilo faslam vardı onları aldı saolsun:sm_cool:

bende hiç birşey kalmadı kızlar insanlara olan güven kendime olan güven canım dediklerim canın çıksın dedi el uzattıklarım elimi kopardı salıgım gitti ne kaldıki geriye bi canım oda yakında gidicek gibi incebi çizgide duruyo bıktım herşeyden

bugüne kadar hayat sizin nelerinizi alıp götürdü ve bir klava:yerlere size sormaksızın savurdu?

hihoyyyt ne mi götürdü
bir ekeğe 4 sene güvenip sevilip ayrılmayı gösterdi
ilk aşkını aynı adam olan kocanı unutmayacağını gösterdi
kimseye güvenemeyeceğini gösterdi bu dünyada nasıl doğarken teksen yine öyle olacağını gösterdi
ve kendi annenin senin için ne kadar değerli muhteşem birşey olduğunu gösterdi
dost un sadece aynaya baktığın kişi olduğunu gösterdi
herşeye rağmen sağlam durup düşsende kendi başına kalkıp yürümeyi öğretti arkana bakmadan zaten o zaman hayatın yaşadığını nefesin tadını alıyorsun
ailenin yerini hiç birşeyin tutamayacağını öğretti :CüvCüv:
3 günlük DÜNYA için ağlamamayı öğretti
çikolata yada domdurma yerken mutlu olmayı öğretti
yağmurda ıslanırken zevk almayı hoş olmayı öğretti hihoyyyt

çokkkkkkkk aldıkları saymakla bitmez.....
ama bir tanecik dünyanın en güzel şeyini verdi....bu bir tane verdigi aldıgı çokkkkkk şeyi unutturdu.....
DÜNYA GÜZELİ KIZIMI VERDİ İYİKİ VERDİ....

hayat bişeyler götürüyor ne kadar mücadele etsekte bazı şeyler bizim dışımızda gelişiyor
hayat benden hayallerimi aldı duygularım iflas etti güven denilen şeyi unutturdu
bana sadece kendimle barışık yaşamayı öğretti
çünkü her darbe alışımda dönüp dolaşıp hep kendime sarılıyorum
kendime inanmamı ve değer vermemi öğretti
ama benden çok şey götürdü sayamıyorum çünkü gidenler hep içimden gitti
insanlar hala etrafımda çünkü ama hepsi görüntüden ibaret
ve en değerli şeyimin annem olduğunu bir daha hatırlattı hayat bana

Hayat canim annemi aldi benden cok erken ona doyamadan...
ama oyle bi baba verdiki herseyden degerli ugrunda herseyi feda edebilecegim insan...
Cok gucluyum dimdik ayaktayim tum yasadigim acilara ragmen
AMA ICIM PARCA PARCA...

çokkkkkkkk aldıkları saymakla bitmez.....
ama bir tanecik dünyanın en güzel şeyini verdi....bu bir tane verdigi aldıgı çokkkkkk şeyi unutturdu.....
DÜNYA GÜZELİ KIZIMI VERDİ İYİKİ VERDİ....

iyi ki onu vermiş ki biz hala umutla yaşıyoruz ya onuda vermeseydi aaba ne yapardık hala gülümseyebilir miydik acaba bu hayatta...allah gülen gözlrimizi kızlarımıza evlatlarımıza nasip eder inş.

beni benden alip goturdu desem,,:a015:,baska soze gerek kalmaz heralde:çok üzgünüm:

aynne canım öylesine uğraştıkı benimle hayat ama yılmadım yılmayada niyetim yok :))arkamda allahım var hayatada ne oluyomus :))

herzman yaşamı bir güle benzetirim acılarda dikenleri bertarafetmelıyız en az acıyla:)

sevmek karşılıksız almdan vermek ozamn daha mutlu oluyor insan bazen acısada canı......sevgiler hepinizea.s.

hayat benı gurbete savurup sevdıklerıme hasret kalmamı sagladı. ınsanlara guvenımı aldı goturdu. ama bana ıkı tane dunya guzelı evlat verdı.

"Ey kör bu yer bu gök bu yıldızlar boştur boş
Bırak onu bunuda gönlünü hoş tut hoş
Durmadan kurulup dağılan bu evrende
Bir nefestir alacağın oda boştur"

HAYAT, ÖMRÜ BİR BAHAR RÜYASI GİBİ KISALTIYOR...VE HERŞEYİ ALIP GÖTÜRÜYORRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…