Hayat nelerinizi alp gtrd?

"Ey kör bu yer bu gök bu yıldızlar boştur boş
Bırak onu bunuda gönlünü hoş tut hoş
Durmadan kurulup dağılan bu evrende
Bir nefestir alacağın oda boştur BOŞ"

HAYAT, ÖMRÜ BİR BAHAR RÜYASI GİBİ KISALTIYOR...VE HERŞEYİ ALIP GÖTÜRÜYORRR

hayat bi çok hayalimi aldı götürdü benden
umudumu çaldı geriye hayal kırıklarım kaldı
oysa bana hayatın bu yönü hiç öğretilmedi küçükken
meğer hayat çok zormuş , meğer hayat çok acıymış , gerçekler buz gibi soğukmuşta üşütürmüş oysa ruhları.
can havliyle sarılıverirmiş insan bulduğu bir dala

Hayat....
En çok aldığını sandığımız zamanda verirmiş bize aslında...
Biz alıyor sandığımızda kendimize varırmışız çünkü...
Hayatın hayalgücü bizimkinden çok daha renkliymiş meğer...
Tüm hayallerini, düşlerini, umutlarını kaybettiğini düşündüğünde bambaşka diyarlara sürüklenirmişin aslında...
Bitmez tükenmezmiş hayat....
Bir yaşam ölürken yeniden tomurcuklanmaya başlarmış içinde yeni bir yaşam...
En kötü sandığımız şeyler aslında birer dersmiş fark edilmesi gereken...
Sen dersini aldığında tekrarlamazmış kendini hayat...
Ve hayat bağımlı olunamayacak kadar değerli vazgeçilmeyecek kadar zenginmiş....
Aldıkları, verdikleri, vardıklarım...
Hayat sıfır ben bir olacak her zaman...

bana kızımı verdi tadını o zaman anladım.bilmezdim hayatta gülmek nedir gülsemde bir yanım ağlardı için için yaşananlara.ama kızımı verdi bana allahıma bin şükür gözlerine baktıkça yaşamak ne güzelmiş diyorum için için ağlasamda mutluluktan.bir eşim bir kızım kardeşlerim ailem hepsinin sağlığı yerinde olsun yanımda olsunlarda daha ne bekleyim hayattan.yalan değil mi zaten.ama ne aldı derseniz almakla kalmadı her an alıyor sevdiklerimle geçireceğim en önemlisi kızımla geçireceğim zamanı kısaltıyor daha önemlisi varmı?dünya yansa içinde kuruşum yok.sağlık olsun yeter...

hayat benden annemi alıp götürdü, beni büyüten dedemi alıp götürdü, yalan söylemek büyük günah diye insanların çok zorlanmadıkça yalan söylemeiklerini sanardım aldanmışım, insanlara duyduğum güveni alıp götürdü, yanaklarım çöktü yaşlılık başlıyor, gençliği alıp götürdü, gözlerimin içindeki gülücükleri alıp götürdü, saçlatıma göz dikti ama beyazlatmayacağım onu alamayacak.. boş gidecek..))

hayat benden en başta sağlığımı aldı,başka ne kaldı ki...
((

cbn bnm umarım herşey çok güzel olur.geçmiş olsun diler sana sağlıklı huzurlu mutlu günler dierim.rahatsızlığın her ne ise u7marım çaresiz bişi diildir ve unutma ki:sağlıklı olmak önce moralle ve yanındaki sevdiklerinle olur ...ben hep yanında olacağım senin bunu da bil olur mu cnm....:1hug:

ya cnmbnm ya nerdeyse herşeyini amış götürmüş ama canımız var,sevenlerimiz sevdiklerimiz hala çok şükür yanımızda...içimize gelince hayakırıklıklarımız gitsin saçımıza başımıza gelince olsun varsın beyazlasın amannnnnn nolcak ki ben sana boya akır boyarım dert ettiğin bu mu yani yaaa cnmbnm :1hug:
lütfen hep güçlü ve umutlu ol bir gelecek ve yaşlanacağız saçımıza aklar düşecek belki ama olsun her yaşın bi güzelliği var cnm ...
kadın her yaşta güzeldirrrrrrrrrrrrr.....

a.s.
sağlık,mutluluk,huzur,ailemiz,evlatlarımız yanımızda olsun dünyanı sonu olsun gerekirse son nefesimiz olsun ama bence herşeyimizle sonumuz ,ölümümüz bile onlarla olsun cnm....

gecmis olsun canim ya
üzüldüm inanki :çok üzgünüm:
neyin var diye sorcam ama
özeldir diye sormiyim cnm :a015:
rabbim tez zamanda iyilestirsin

2 kez rahim ameliyatı oldum.önce miyom sonrasında ise ur aldırdım.genç yaşta çok hastalık çekince şimdi ilaç bağımlısı oldum.ölene kadar ilaç içmem gerekiyor...ilaçlar da bir yeri düzeltirken bir yeri bozduğu için her gün hastayım...yani böyle bir kısır döngü içindeyim...

Rabbim tez zamanda iyilestirsin :çok üzgünüm:
en dermansiz diye bilen dertlerin bile devasi allahtandir.
ICtenlikle iyilesmeni umuyorum. dua edelim. :Saruboceq:
Hangi birimizin pesini birakiyorki hastaliklar bacim.
ben elbette senin kadar cekmedim ama, cürük nesil diyorlar ya bizde o nesildeniz iste :çok üzgünüm:

hayata inat ben yine benimleyim...bende varolanları,özümü alıp götürebilecek kadar güçlü olamadı hayat... gerçek şu ki; çok çabaladı,çok engeller ,setler kurup önüme beni ve bendekileri yıkmaya ve kendi girdabına sürüklemeye cok çalıştıysa da başaramadı..hayatla mücadelemde şu ana kadar gelip gelebildim.. gülen gözlerimi,sevgi dolu yüreğimi,insanlara olan güven ve sevgimi,yaşama sevincimi, içimde yeşertebildiğim tüm umutlarımı kendime,bende ki güce borçluyum...hayata ve içindeki tüm kötülüklere karşı durabilmeyi öğrendim... hep ''iyiliğin gücü''ne inandım ve her koşul da,her engel de gülümsedim aynalara,gülümsedim kendime ve ''herşey çok güzel olacak'' diyebildim..ve herşey çok güzel, herşeye rağmen ''hayat çok güzel...'' sevgilerimle!

ne kaldıki hayattan bana geriye kalan?

hayatı bir gün daha fazla yaşamak için insanlar nelerini vermeye hazır biliyorsun değil mi?bu yaşadığımız ,nefes aldığımız dünyada herşeyimizi yitirimiş olabiliriz ama hala hayata umutla bakmak gerekli olduğunu asla unutmazsak eğer ve hep bizden daha kötü durumda olanları göz önünde bulundurusak senin aslında hala hayatınalmadığı bir çok zenginlikle başbaşa olduğunu görmen sadece ve sadece an meselesi cnm...
ir kapı kapanır ardından açılan bir kaıdn içeri mucize girer,bir gün daha güneş batar ve ardından senin için harik bir yıldız parlar unutma o yıldız sensin...skın kaydırma o yıldızı ve asla kapanan kapılarını birdaha açmaksızın kapatma herşeyde bir hayır,her dertte bir deva vardır önemli olan nefesalmak diil umutla yaşamkatır... her umutla başlayan yeni bir gün aynadki yüzünün gülümsemesidir...
gülümse hadi gülümse ...:1hug:

Neler neler hangisini saysammmmm
Sağlığımı
Gençliğimi dicem ama hala 21 yaşındayım o kadar yaşlandığımı hissediyorum ki bazen offf diyip oturyorum yaşlılar gibi
Neşemi
Gücümü
Amaçlarımı
Hayallerimiiiiiiiiiiii en önemlisi de bu dimi

Hayatın getirdikleri,götürdüklerinden fazlaysa kardayız demektir.Geçmişin düğümünü açalım boğazımızdan...Pişmanlıklar geleceğimizin güzelliklerini görmemizi gölgelemez mi?

Hep alıyor ,hep alıyor...
Bana bak hayat ! şakkıdı
Artık benden yana ol ,yoksa isyan edeceğim artık !...

hayat ...
hep hayatımızdan bir şeyler alır götürür ama hayatımıza bir şeyler de getirir
biz insanlar nankörüz malesef hep götürdükleri şeylerin arkasından bakıp hayıflanırız
hiç demeyiz hayat bizlere de bunu kazandırdı diye.........
çünkü götürdüğü şeyler hep daha acı gelir bize
getirdiklerini göremeyiz bir türlü nedense?

ÇOKKK ŞEYYYYYYY VERDİİİİİİİİİ ÇOKKKKKKKK ŞEYYYY ALDII... AMA BİR TÜRLÜ AYARINDA KALAMADI 2 ALDI 1 VERDİ 1 ALDI 3 VERDİ.SONRA VERDİKLERİNİ TEKRAR ALDI YANİİİİ HİÇÇÇ AYARIM YOK HAYATIMDAAAA HİÇÇÇÇÇÇÇ........:1no2:

hayat çokda şey öğretti bana
arkadaşlarım tarafından yalnız bırakıldım
aile sorunlarım içinde kayboldum
gecelerce agladım

ama baktım bu sorunlar bitmiyor
bunlardan kaçmak
kurtulmak yerine
onları kabul etmeyi öğrendim
ben yaşamak istiyorum ve bu sorunlarla uğraşmam lazım
bu dünyada kaldığım sürece bu sounları yaşıyacagım

kabu ettim bunu
şimdi sorunlar daha kolay geliyor
olumsuzluklar karşısında kendi kednimim dokturu oldum

yaşamak istiyorum sorunsuz değil
sorunlarla başedebilme gücümle yaşamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…