hayat benden en başta sağlığımı aldı,başka ne kaldı ki...
((
hayat benden annemi alıp götürdü, beni büyüten dedemi alıp götürdü, yalan söylemek büyük günah diye insanların çok zorlanmadıkça yalan söylemeiklerini sanardım aldanmışım, insanlara duyduğum güveni alıp götürdü, yanaklarım çöktü yaşlılık başlıyor, gençliği alıp götürdü, gözlerimin içindeki gülücükleri alıp götürdü, saçlatıma göz dikti ama beyazlatmayacağım onu alamayacak.. boş gidecek..))
bana kızımı verdi tadını o zaman anladım.bilmezdim hayatta gülmek nedir gülsemde bir yanım ağlardı için için yaşananlara.ama kızımı verdi bana allahıma bin şükür gözlerine baktıkça yaşamak ne güzelmiş diyorum için için ağlasamda mutluluktan.bir eşim bir kızım kardeşlerim ailem hepsinin sağlığı yerinde olsun yanımda olsunlarda daha ne bekleyim hayattan.yalan değil mi zaten.ama ne aldı derseniz almakla kalmadı her an alıyor sevdiklerimle geçireceğim en önemlisi kızımla geçireceğim zamanı kısaltıyor daha önemlisi varmı?dünya yansa içinde kuruşum yok.sağlık olsun yeter...
gecmis olsun canim ya
üzüldüm inanki :çok üzgünüm:
neyin var diye sorcam ama
özeldir diye sormiyim cnm :a015:
rabbim tez zamanda iyilestirsin
2 kez rahim ameliyatı oldum.önce miyom sonrasında ise ur aldırdım.genç yaşta çok hastalık çekince şimdi ilaç bağımlısı oldum.ölene kadar ilaç içmem gerekiyor...ilaçlar da bir yeri düzeltirken bir yeri bozduğu için her gün hastayım...yani böyle bir kısır döngü içindeyim...
ne kaldıki hayattan bana geriye kalan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?