Hayat nelerinizi alp gtrd?

miralife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
3.464
20
118
bugüne kadar hayat sizin nelerinizi alıp götürdü ve bir klava:yerlere size sormaksızın savurdu?

aldığı kadar, verdi de
savurduğu kadar,sabitledi de
sanırım iyi anlaşıyoruz hayatla
yani bi senden bi benden dedi hep

kardeşimi bir daha görmeksizin alıp götürdü bu dünyadan en acı yüzünü gösterdi. insanların çıkarları için iyi oldugunu dost bildiğin insanların seni arkadan vuracagını gösterdi. 2 tane dünya güzeli yavrumun ne kadar degerli oldugunu gösterdi. çevreme baktıgımda eşimden başka gerçek dost olmadıgını gösterdi daha sayabilirim ama bu kadarı yeter.

Katiliyorum cinsilatifmea.s.a.s.

Aynen bircok sey aldigi gibi bircok seyde verdi hayat bana!!

Almak ve Vermek bütün hayatimiz boyunca bu prensipe göre yasamamiz gerektigni düsünüyorum.... Ne hep veren taraf olacaksin nede hep Alan....

yani aslında hayt bize hep kötü oyunlar oynamıyor bana da dünya tatlısı bir kız verdi ve gerçekten nefes almaktan ibaret olmadığını anlama şansı verdi hayat gerçekten tüm aldıklarına rağmen vermeyi de biliyorsa bide hayata hep biz varız diyelim demi.bne herşeye rağmen çok mutluyum sizin gibi..
ömür boyu alan taraf diil veren tarafta diil:almasını bilip vermeyi bilen insanlar olarak karşıma çıktığınız için size teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmm
mutluluklar yakamızı asla bırakmasın...kaydirigubbakcemile5

insanlara olan güvenimi, inancimi
dost bildigim insanlarin arkadan vurabildiklerini ögrendim
babami aldi götürdü

ama yinede dimdik durmayi, güclü olmayi ögretti

Duygularimi alip götürdü..

onlar hep senden gitmiş gibi görünselerde asla gitmezler hala sevdiğine inandığın bişiler için duyguların hep yanında olacak ama iste buu bn seni dün gece arkadaşalrına falan da baktım duyguları alıp giden insan bu denli dostcanlı olamaz bu yüzden lütfen bu iyi saf güzel temiz kalbine lütfen daha fazla yazık etme...
sen bitanesin duyguların kadar özelsin
onlar hep var snn gibi bnm gibi dostların ve temiz kalbin gibi...:1hug:

AKILLI OLUP HAYAT KAHRINI CEKECEĞİME
delı oldum hayat benım kahrımı cektı..
yıkılmadım ayaktayım ..
ben cımrı kadınım hıcbırseyımı alamadı

insanlara olan güvenimi, inancimi
dost bildigim insanlarin arkadan vurabildiklerini ögrendim
babami aldi götürdü

ama yinede dimdik durmayi, güclü olmayi ögretti

hayat bize vermeketen çok almayı seviyor olsada işte biz bu hayata inat yaşayalım ve artık kendimiz için hayata bişiler katalım
güven ,inanç,dost ve sevgiler katalım ...
dimdil ve heeep sapasağlam aykta durmak bize yakışan bizde bunu yapalım...
bbanı hiç bişi geri getiremez ama babnı dualrınla kalbinde hep yaşat cnmbnm toprağı bolsun ruhu şad olsun babalar asla gitmezzzzzzz....bence babanda hep snn için ii olanı isterdi ve sende bunu yap ....:1hug:

canim cok sagol cok haklisin tabi yasadiklarimiza inat daha mutlu azimli olmaliyiz yapmayada calisiyorum, ama babamin istediklerini yerine getiremiyorum onsuz bir anlami kalmadi senağlama
neyse hayat iste iyisiyle kötüsüyle, acisiyla tatlisiyla yasiyoruz, aci veriyor onunla birlikte mutlulukta veremsini biliyor

gülen gözlerimi aldi gitti...yerine aglamayan sadece hüzünle bakan gözler birakti...

hayat benden güveni aldı gençliğimin en güzel yıllarını aldı ama dünya tatlısı iki evlat verdi allahıma binlerce kez hamdü senalar olsun artık sadece onlar için yasıyorum onlar benim tek yaşam kaynağım allahım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin aminnnn

:1hug:
gülen gözlerimi aldi gitti...yerine aglamayan sadece hüzünle bakan gözler birakti...

o gözlerden asla yaş gelmesin
o gözlerden asla mutluluk silinmesin
o gözlerden sevgi asla eksilmesin
gözleri olupta göremeyenlere inat o gözlere yazık etme derim...

aimn cnm allah bağışlasın allah acılaraını yaşatmasın .zaten onlar olduktan sonra biz yaşamak için onları yaştmak için yaşaıyoruz herneyimiz varsa alsın bu hayat ama evlatlarımızı asla............

o gözlerden asla yaş gelmesin
o gözlerden asla mutluluk silinmesin
o gözlerden sevgi asla eksilmesin
gözleri olupta göremeyenlere inat o gözlere yazık etme derim...

amin canim hepimizin gözleri isil isil bakar insallah ...ama iste insanin elinde olan bir sey degilmis ben bunu anladim. ne kadar cabalasamda gözler gülmüyor bende kahkahalarimla denklestirmeye calisiyorum :icecream:

amin canım saolasın rabbim kimseyi evlatlarıyla sınamasın bzm günahlarımızın hesabınıda onlara sormasın çünkü onlar benim hayattaki tek yasam kaynağım onlar olmasa belkide bugün burda olmazdım canım senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…