Hayat nelerinizi alp gtrd?

hmm..
aslında aldıklarını umursamam ama bu hamilelikle beraber hamileilik vücudumu fazlasıyla alıyor gibi görünüyor.
eskiye dönüş umutlarım yavaş yavaş kayboluyor :bbo:

(ek olarak) itiraf ediyorummmmm!
yaşlanmaktan korkmuyorum,onun güzelliğini de yaşamak ve
torunlarımı da görmeyi çok istiyorum ama... ama...
hala hayatın ve zamanın alamadığı güzelliğimi,
almasından çook korkuyorummmm...
güzel bir yaşlı olmak istiyorum,ruhumla ve herşeyimle... suç mu

Hayat işte akıp gidiyor.Gençliğimiz güzelliğimiz beraber gidiyor.Sevdiklerimiz hepsini yutuyor-.hayat denilen şey

hayat her goturdugunu kat kat fazlasini verdi.her goturdugunden ders cikardim verdiklerine sukrettim.ona biseyleri kendi ellerimle verdim.sonra donup el salladim.benden habersiz aldiklarina ise "hayirlisi boyleymis" dedim.:1closedeyes:

çocukluk hayallerimi aldı,

yetmez mi?

her yaşın ayrı bir güzelliği vardır çocukluğunu bence herkes özler ve herkes bir gün dahi olsa yada bir saat bile o anlarına dönmek ister biz yaşayamadığımız güzelliklerimizi bence bundan sonra kendi çocuklarımıza yaşatalım ve onlar 'anne neden bana bunu yaptırmadın 'demesin die bence yani !
hayatın her anı yaşamaya değer ve almaya değer alıyorsa eğer vardır bir bildiği belkide daha güçlü olalım die ...

hayat her goturdugunu kat kat fazlasini verdi.her goturdugunden ders cikardim verdiklerine sukrettim.ona biseyleri kendi ellerimle verdim.sonra donup el salladim.benden habersiz aldiklarina ise "hayirlisi boyleymis" dedim.:1closedeyes:

her yeni doğan güneş gibi bizde doğuyoruz zhayata ve allahıma şükürler olsun ii bir çok verio bize en başta sağlığımızı veriosa gerisi sonradan hep bizimle olur zatena.s.

hayta benden yavrularımı erken doğumla aldı kızımı oğlumu ikizlerimi daha ne alsın ... onunla bierlikte hayallerimi aldı yavrularım için kurduğum... şimdi hayat bana verebilecekmisin yavrularımın kardeşlerini söyle verebilecekmisin???????? ben onları kolaymı buldum sanıyorsun.... hayır....

:jeyyar:çok şey aldı hayat benden bazen isteyerek verdim bazende zorla aldı ama her aldığı şeye karşılık güç ve sabır verdi galiba yoksa hala bunları yazıyor ve düşünüyor olamazdım herhalde ama elimden aldığı herşey için hesap soracağım günleride bir gün ben ondan alacağım ben borç verdim sadece

Hayat her insanın gençliğini götürüyor.Daha 28 yaşındayım ama geri baktığımda yıllar nasıl da geçiyor diye düşünüyorum.

evliliğe dair bütün hayallerimi aldı yuvamı elimden aldı anne olabilme hayallerimi elimden aldı yeniden sevmeye ve sevilmeye karşı beni korkulu yaptı ........

bir bir aldıklarını ,verdiklerini alman dielğimle hayat hepimizi bir yerler birşeylere savuruyor olsada biz her zaman borç verdiklerimizi alalım bu hayattan senin gibi ...

Hayat işte akıp gidiyor.Gençliğimiz güzelliğimiz beraber gidiyor.Sevdiklerimiz hepsini yutuyor-.hayat denilen şey

bilinmeyenler doğru yada yaşananlara isyan ederek aldıklarını alır bu hayat bizden biz geri almak istersek eğer alırız ama bu muammanın içinde kaybolmkatansa neşeyle deavm edelim hayata...bizi yutmadan,pes etmeden....

Deliydim..hiçbirşeye aldiriş etmez hiçbirşey için ağlamazdim..ama yoruldum yok artik öyle olmuyor..hayat ne delilik nede genişlik firsati veriyor insana..diyor ki insan 5 dk mutluluk için 10 dk veririm...ama önceden 10 dk veriyorsam 20 dk alirdim..bilmiyorum ya büyümek kötü...hayat nedir nedir ki anne bir oyun bir masal değil mi?büyümek istemiyroum hayat çok zor insanlar çok kalleş ve bende çok safim işde bu yüzden istemiyroum büyümek..

Hayatın getirdikleri,götürdüklerinden fazlaysa kardayız demektir.Geçmişin düğümünü açalım boğazımızdan...Pişmanlıklar geleceğimizin güzelliklerini görmemizi gölgelemez mi?

BUNA NE OLURSA OLSUN İZİN VERMEYELİM HAYAT BİZDEN BİR ŞEYLER ALDIYSA BUNLARI GERİ ALALIM VE ARTIK BİZDEN BİR ŞEYLER ALMASINA İZİN VERMEYELİM UMUDUMZLA YAŞAYALIM HEP SEVELİM VE SEVİNDİRELEİM HERKESİMİZİ :1hug:

çok şeyler alıp götürdü, saymakla bitmez, ama pırlanta gibi iki oğlan verdi, daha ne isterim ki...
sezenin şarkısında dediği gibi

hayat kadere inat, seni sil baştan yaşayacağım, ahtım olsunn

çok şeyler alıp götürdü, saymakla bitmez, ama pırlanta gibi iki oğlan verdi, daha ne isterim ki...
Sezenin şarkısında dediği gibi

hayat kadere inat, seni sil baştan yaşayacağım, ahtım olsunn

varsin olsun son nefesimize kadar varimizi yoğumuzu alsin ama bize verdiği evlatlarimizi pirlantalarimizi sadece bize biraksin yeter!
Inat ve başkaldirişla hayata simsiki devam ededlim pirlantalarimizin karati için onlarin yükselen değerleri için biz sadece bunu yapalim biz!çok şükür allah evlatlarimizi bize bağişlasin ve acilarini yaşatmasin!

Herkes bir şey aldı,götürdü benden
Kimi umutlarımı
Kimi inançlarımı
Kimi en güzel duygularımı...
Herkes bir şey aldı,götürdü benden
Kimi bugünlerimi
Kimi yarınlarımı
Kimi en güzel anılarımı

sen başkalarına benzeme sakın, hep böyle kall
hep cana yakın

en sevdiğim şarkılardan biridir, ah ah neler hatırlattın bana sihirsensinn

hayat,aşkı gönlümde ,eli boğazımdadır.
bir hayat yaşarımki,yüreğim ağzımdadır....
dersinize iyi çalışmanız gerekiyor.aksi takdirde hayat,yaşarken öldürür....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…