HAYAT PAHALILIĞI,AİLEYLE YAŞAMAK..

Bu benim annanemin dusuncesiydi aman kızı ayrı yere cikartmayin bekareti bozulur falan artık o yılları aştık diye düşünüyorum

Siz evli insanlar ya da uzun süreli ilişkisi olan insanlar haliyle günümüz ilişkilerini bilmiyorsunuz. Zaten ayrılanlar bu işler benim zamanımda böyle değildi ne oldu diye afallıyorlar.

Günümüzde öyle değil ilişkiler. Yaşasın ve görsün. Ben burda bi kişinin tecrübesiyle konuşmuyorum merak etmeyin.
Alla Alla ben başka bir çağda mı yaşıyorum ilişkimi?

kaldı ki kadının derdi ilişki ya da cinsellik değil ki, konuyla alakası ne bunların?

Kendinle mi yarışıyorsun, bu seferki yorumumda ne kadar sacmalayabilirim diye?

Başarılısın ama hakkını yemeyeyim.

Bence bir ev arkadaşı bulun ya da başka bir yol ya da son çare araba satımı ama ayrılın yaşam enerjinizi sömürür benim annem de öyle ve sırf bu yüzden kurtulmak İçin erkenden evlendim şu an Allah korusun boşansam da aynı evde yaşayamam annem canım ciğerim ama mümkün değil ruh sağlığım İçin,sizin de ruh sağlığınız İçin öğretmen evi olur kirayı bölüşeceğiniz ev arkadaşı olur bir yol bulun mutlaka

Allah yardımcınız olsun, arabayı satıp üzerine ekleyip bir ev sahibi olabilseydiniz keşke ama şuan fiyatlar çok uçuk, bu şekilde çok yıpranırsınız, maalesef insani en çok ailesi yoruyor..

Benzer bi anneye sahibiz. Seni o yuzden cok iyi anlıyorum. Bence arabani sat hic üzülme bile ve bir an önce hayatini kur diliyorum. Yoksa senin hayatin maf olacak. Allah yar ve yardımcın olsun.

Siz evli insanlar ya da uzun süreli ilişkisi olan insanlar haliyle günümüz ilişkilerini bilmiyorsunuz. Zaten ayrılanlar bu işler benim zamanımda böyle değildi ne oldu diye afallıyorlar.
Ben 26 yaşındayım ama yaşlı değilim ki ..
Ben sizin bir kadının ayrı evde yaşamasıyla = cinsellik yaklaşımınızi anlayamadım hoş bulmadim daha doğrusu
Günümüz ilişkilerinde eminim aklı başında insanlar vardır ben evlilik öncesi cinsellik yaşanmalı ya da yaşanmamali orası kişiye kalmış bir erkek yanlız yaşadığında toplum olarak bu kesin bakir kalmaz diye bakmiyoruz keşke kadınlara da bakmadan

Yaşla alakası yok. Benim arkadaş 24 ünde evlendi 26 sında boşandı. Tanışma ile beraber 3 yıl ilişkilerden uzak kalmıştı diyordu 3 yıl önce böyle değildi ne olmuş ya dedi. Gittikçe kötüleşiyor ilişkiler. Erkekler sevişelim ama arkadaş kalalım fon diyorlar rahat rahat. Eskiden dayak yerlerdi.

Böyle diyenleri kabul etmiyorum ben de zaten ama alışmış ki söyleyenler var kabul ettirdikleri kızlar var.

Bi arkadaşım öğretmen 43 yaşında bekar evini aldı; bana diyor ki bıktım ya her konuştuğum yalnız yaşadığımı öğrenince evime gelmek istiyor, kabul etmeyince de küsüyorlar.

Bi kadın sınırlarını cizebildikten sonra bunlara katlanmak zorunda değil, illa boyle mi olacak?
Normali bu mu diye düşünmeye başlıyorlar bi süre sonra. Bir önceki mesajımı okuyun. Çoğu yalnız yaşayan arkadaşım biriyle sevgili olunca evime gelmek istiyor kabul etmeyince de küsüyorlar diye dert yanıyor.

Ben de tek yaşadım kimseyi de almadım, ama duygusal boşlukta almak zorunda kalan kadınlar var.

Sürüden ayrılanı kurt kapar diye boşuna dememişler.

Siz halis misiniz? Aklı başında yorumunuza pek rastlamadım.

Arabayı satıp okula yakın bi yerden ev alma imkanınz var mı küçükte olsa.
Çoğu arkdşım araçlarını bırakıp toplu taşıma aracına geçiş yaptı.
Ev arkadaşı diye düşüdüm ama o daha büyük risk.hayt su gibi akıp geçiyor sizi yıpratan her şey sizde kalıcı hasar bırakır.
Allh kolaylık versin

kredin çok fazlaymış, yeni tayin olduğuna göre 2 senen var tayin istemene . Arabanı satmanı önermem çünkü bu şartlarda sattığını bir daha alamazsın . En azından borçların bitene kadar sık dişini diyeceğim ama annenin aynı şehirde başka bir evde tek yaşamak istediğini kabullenmesi zor olacaktır diye düşünüyorum.

E ama sevişmekten de kaçıyor anladığım kadarıyla. Kuruyup kalacak mı?
Çok zor durumda gibi duruyor bu konuda.
Diline vurmuş çünkü artık,aileyle yaşama konusunu cinselliğe bağlamış. Fikri neyse zikri o misali.
Sırada bekleyenlerden birini secip rahatlasa da muhteşem yorumlarından mahrum etse keşke bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…