- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
Normali bu mu diye düşünmeye başlıyorlar bi süre sonra. Bir önceki mesajımı okuyun. Çoğu yalnız yaşayan arkadaşım biriyle sevgili olunca evime gelmek istiyor kabul etmeyince de küsüyorlar diye dert yanıyor.
Ben de tek yaşadım kimseyi de almadım, ama duygusal boşlukta almak zorunda kalan kadınlar var.
Sürüden ayrılanı kurt kapar diye boşuna dememişler.
Bence madem evlilik öncesi beraberlik düşünmüyor bu görüşte birini bulabilirsiniz bu ülkede muhafazakardan çok ne varYaşla alakası yok. Benim arkadaş 24 ünde evlendi 26 sında boşandı. Tanışma ile beraber 3 yıl ilişkilerden uzak kalmıştı diyordu 3 yıl önce böyle değildi ne olmuş ya dedi. Gittikçe kötüleşiyor ilişkiler. Erkekler sevişelim ama arkadaş kalalım fon diyorlar rahat rahat. Eskiden dayak yerlerdi.
Böyle diyenleri kabul etmiyorum ben de zaten ama alışmış ki söyleyenler var kabul ettirdikleri kızlar var.
Bi arkadaşım öğretmen 43 yaşında bekar evini aldı; bana diyor ki bıktım ya her konuştuğum yalnız yaşadığımı öğrenince evime gelmek istiyor, kabul etmeyince de küsüyorlar.
Bence madem evlilik öncesi beraberlik düşünmüyor bu görüşte birini bulabilirsiniz bu ülkede muhafazakardan çok ne var
Yani yanlış anlamayın evlilik öncesi cinsellik yaşanmalı demiyorum ki kendim de yaşamadım ama kadınların istediği gibi yaşamasını engelleyen zihniyete de karşıyım benim gibi düşünen bu fikrime saygı duyacak birini de çok kolay buldum yani ama tek başıma yurt dışına da çıktım şu an is için de ayrı seyahat ettigum oluyor başka şehirlerde ailem olmadan da kaldım şimdi ayrılsam tek başıma yaşarım hiçte korkmam yani
Siz hiç tek yaşamadınız heralde. Ailenle mi yaşıyorsun tek mi? Diye soruyor zamane erkeklerinin çoğu. Ayrı yaşıyorsan evine yerleşiyorlar
Gerçekten neyi bilemeyeceğimi anlamadım gerçekten kadınlar ayrı eve çıkınca erkekler saldırıyor mu üzerlerine istemeyen evine almaz isteyen alır evine yahu bizene kadının sevişip sevişmeyecegindenYaşamadan bilemezsiniz.
Ben ailemle yaşıyorum bacımmm, eve gelmek isteyen erkekleri kabul etmedi diye üzülen 3 kişi tanıyorum üçü de memur, fizikleri yüzleri de düzgün kızlardıSerenay devamli sokakta kalmiş erkekler denk gelmiş size galiba.Diger konudaki yorumlaşmamiz ve bunu okuduktan sonra boyle dusundum. Kizcagizin derdi baska suan.
Eve erkekleri kabul etmeyince niye üzülüyorlar ?Ben ailemle yaşıyorum bacımmm, eve gelmek isteyen erkekleri kabul etmedi diye üzülen 3 kişi tanıyorum üçü de memur, fizikleri yüzleri de düzgün kızlardı
Yalnız kalıyorlar bu seferde, yalnızlık zor olsa gerekEve erkekleri kabul etmeyince niye üzülüyorlar ?
İşte bu konuda çok kararsızım.İlk arabam.Müthiş bir rahatlık.Hele bu devirde bayan için ..Bir daha alamam diye çok korkuyorum.Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.Bir senen kaldı sabret diyorum.Ama olmuyor.Son çare satacağım galiba.Allah yardımcınız olsun, arabayı satıp üzerine ekleyip bir ev sahibi olabilseydiniz keşke ama şuan fiyatlar çok uçuk, bu şekilde çok yıpranırsınız, maalesef insani en çok ailesi yoruyor..
Hahaha dalga geçiyorsun sen bizimle demiYalnız kalıyorlar bu seferde, yalnızlık zor olsa gerek
Satma sakın, araba sürekli artan bi değer, bi işleri yoluna koy birikim yap borcunu kapat önce biİşte bu konuda çok kararsızım.İlk arabam.Müthiş bir rahatlık.Hele bu devirde bayan için ..Bir daha alamam diye çok korkuyorum.Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.Bir senen kaldı sabret diyorum.Ama olmuyor.Son çare satacağım galiba.
Çok basit bir örnek vereyim.Evde bir çuval maske var,ıslak mendil var,çalıştığı yerde be artıyorsa getirmiş.Benzer bi anneye sahibiz. Seni o yuzden cok iyi anlıyorum. Bence arabani sat hic üzülme bile ve bir an önce hayatini kur diliyorum. Yoksa senin hayatin maf olacak. Allah yar ve yardımcın olsun.
Evlenecek erkek bulamıyorum desem inanır mısınız?Pandemiden sonra kıtlık oldu sanki.Yaşım da 31.Kalabalık bir okulda çalışmama rağmen bir tane bekar erkek yok.Önceki okulumda da yoktu.Ailemin önerdikleri zaten sağlıklı kişiler olmuyorlar kendilerinden ötürü.Ailemin çevresindeki normal insanlar da bana bakmazlar,çünkü onları biliyorlar.Yani artık arkadaşlara söylüyoeum ama bir taraftan da korkuyorum.Ailemin karşısına nasıl çıkaracağım diye.Yanlış anlamayın ama çok utanıyorum.Annemin anormal davranışları beni çok mahcup ediyor.Bence bir ev arkadaşı bulun ya da başka bir yol ya da son çare araba satımı ama ayrılın yaşam enerjinizi sömürür benim annem de öyle ve sırf bu yüzden kurtulmak İçin erkenden evlendim şu an Allah korusun boşansam da aynı evde yaşayamam annem canım ciğerim ama mümkün değil ruh sağlığım İçin,sizin de ruh sağlığınız İçin öğretmen evi olur kirayı bölüşeceğiniz ev arkadaşı olur bir yol bulun mutlaka
Anneniz ruhen hasta biri bence. Psikolojide de var biriktirme hastalığı, çer çöp ne bulsa biriktiriyorlar. Tedavi olmaya yanaşmaz mı?Evlenecek erkek bulamıyorum desem inanır mısınız?Pandemiden sonra kıtlık oldu sanki.Yaşım da 31.Kalabalık bir okulda çalışmama rağmen bir tane bekar erkek yok.Önceki okulumda da yoktu.Ailemin önerdikleri zaten sağlıklı kişiler olmuyorlar kendilerinden ötürü.Ailemin çevresindeki normal insanlar da bana bakmazlar,çünkü onları biliyorlar.Yani artık arkadaşlara söylüyoeum ama bir taraftan da korkuyorum.Ailemin karşısına nasıl çıkaracağım diye.Yanlış anlamayın ama çok utanıyorum.Annemin anormal davranışları beni çok mahcup ediyor.
Yanaşmıyor.İlaç kullanmayı sevmiyor.Ben üç yıldır psikolojik destek alıyorum ve terapi görüyorum.Sen aldın da ne oldu diyor.Biraz da kilo aldım malesef.İlaçlara bağlıyor.Anneniz ruhen hasta biri bence. Psikolojide de var biriktirme hastalığı, çer çöp ne bulsa biriktiriyorlar. Tedavi olmaya yanaşmaz mı?
Para verilen hiç bir yere gitmek istemiyor.Yanaşmıyor.İlaç kullanmayı sevmiyor.Ben üç yıldır psikolojik destek alıyorum ve terapi görüyorum.Sen aldın da ne oldu diyor.Biraz da kilo aldım malesef.İlaçlara bağlıyor.
Major depresyon geçirmiştim.
E bu kötü mü ya? Ne var ki. Kullanılmamışsa sorun değil.Çok basit bir örnek vereyim.Evde bir çuval maske var,ıslak mendil var,çalıştığı yerde be artıyorsa getirmiş.
Bence kötü,ihtiyacın yokken alıyorsun..Bunun gibi her şeyden olması demek iyi bir şey değil..E bu kötü mü ya? Ne var ki. Kullanılmamışsa sorun değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?