Doların arkasına sığınanlar bugun yarın da karaborsacı olacaklar ayak sesleri bunlarDomates salcasi benim de dikkatimi çekti dün yüzde yüz artmış hem de yerli olanı , doların arkasına siginip ucuruyolar fiyatları allah sonumuzu Hayretsin ne diyelim ..
eyvah iç savaş mı?İSİn sonu nereye gidecek ben soyleyeyim. Halk en fazla 1,5-2 sene dayanir. Sonrasi gelsin ic savas,ayaklanma vs.
Bunun uzerine bir de marmara depremi ekleyineyyy millet uyanın siz hala o şahışa oy vermeye devam edin..
eyvah iç savaş mı?
kıyamet alameti
Marmara depreminde ekonomi değil ülke çökecek. Ekonomi zaten çöktü. İmar barışı ile de kaçak yapıların önünü açtılar millet de seviyor farkında değiller ki parası ile ölmekten başka bişey değil.Bunun uzerine bir de marmara depremi ekleyin
Ekonomi misler gibi cokecek.
ya kaynanam büttttttünnn gün evden çıkmıyor ve bana sorruyor ki sizin paralar nereye gidiyorBunun uzerine bir de marmara depremi ekleyin
Ekonomi misler gibi cokecek.
Başa kim gelirse gelsin ekonomiyi kurtarabilir mi ?eyyy millet uyanın siz hala o şahışa oy vermeye devam edin..
eyvah iç savaş mı?
kıyamet alameti
siyasi yorum yasak sitede ıstersenız sadece pahalılık hakkında konuşalımeyyy millet uyanın siz hala o şahışa oy vermeye devam edin..
eyvah iç savaş mı?
kıyamet alameti
valla biz kira da ödüyoruz yeni doğan bebeğe de mama alıuoruz yetmiyor yetmiyor yetmiyorKira ödemiyorum iyi de para giriyor eve ona rağmen zor yetiştiriyoruz.allah asgari ücretle geçinenlere yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?