Hayat sen planlar yaparken başına gelenlerdir…

Umarim o konusmalarin kaydini kendinize almissinizdir diyecegim ama gozlerinde bir pismanlik yok, gitmek istedim izin vermedi demenizden bu konusmalari almadiniz izlenimine kapildim. Ne yapacaginizi bilmediginize gore kalip ikna olmak istiyorsunuz belli ki hakkinizda hayirlisi olsun artik ne diyelim.

Boşanmayı düşünüyor musunuz, aileniz destek olur mu en azından bebekler büyüyene kadar. Sonra kreşe verirsiniz siz çalışırsınız. Bütün bunları yalayıp yutmayacağınızı varsayarak yazıyorum.

İl
Geri çekilme yöntemiyle mi korunmaya çalıştınız?
Siz bu adamın tavırlarını kabul edebilecek misiniz? Onu terketmediginiz için devam edecek çünkü.
Ben inandim korunurken olmasina cunku burada okudugum benzer hikayelerin hepsi korunurken olmus.
İnanıp inanmamak tabi ki kişiye bağlı inandırma çabasına girecek halim yok. Bir çok insan aynı şeyi yaşıyor dediğiniz gibi

çaba gösterse affedeceksiniz yani.
adam başkasını sevmiş herşeyi göze aldım demiş. birden kafasına sihirli değnek dokunup diğer kadını değil sizi sevmeye falan başlamayacak yani. kalmayı tercih ediyorsanız bekleyeceksiniz kadını unutsun diye.
evliliğiniz hiç tanımadığınız bir kadının insafında.
söylemiştir karım öğrendi diye kadın kabul etmemiştir ayrılmasını o yüzden gitmenize izin vermediğinden eminim.

Ailem destek olmaz ki. Ailemde severek evlenen tek kişiyim ve aldatılan tek kişiyim.

Ailem destek olmaz ki. Ailemde severek evlenen tek kişiyim ve aldatılan tek kişiyim.

O zaman devam edeceksiniz gibi görünüyor. Yargılamak için yazmıyorum durumunuzu anlamaya çalışıyorum.

O an aklıma bile gelmedi ki

Bakin yasadiklariniza cok uzuldum ama daha en basinda aldatildiginizi ogrenmeden once gitmek istedim, istenmedigim yerde durmamin anlami yoktu demissiniz. Aldatildiginizi ogrenir ogrenmez esinize hesap sormussunuz ne ummustunuz ben ettim sen etme pismanim demesini mi beklemistiniz ki gozlerinde bir pismanlik yoktu diyorsunuz. Adam hakettin minvalinde bir cumle kurmus siz hala ne yapacaginizi bilmiyorsunuz. Bosanma dusunceniz yoksa hic dusunup kendinizi uzmeyin. Yok bosanmayi dusunuyorsaniz bunu yazin ki insanlar isinize yarayacak tavsiyeler versinler.

O zaman devam edeceksiniz gibi görünüyor. Yargılamak için yazmıyorum durumunuzu anlamaya çalışıyorum.
Ne yapacağımı bende bilmiyorum ki gitsem olmuyor kalsam olmuyor. Kocam yaptığın şeyin yanlış olduğunun farkında değil ki. Bi şey desem ne kafana takıyorsun diyo. Sanki çok normal bir şeymiş ben öyle kafama takıp büyütüyorum. Kendini affettirmek adına hiçbir adım yok. Aptal gibi kendi kendime çırpınıyorum.

Bir bana mı çelişkili geldi yazdıklarınız. Adam Kurana el basmış ama pişman değilmiş. Sizi göndermemiş ama hak ettin demiş. Bu adam sizi fena manipüle ediyor bence oturun konuşun bunu yapan tekrar yapar çünkü.

Neden hak etmişsin?

Celiskili zaten. Aldatilasina hepimiz uzulduk ama hala bizi mi kandirmaya calisiyor kendini mi belli degil. Ailem destek olmaz diyor oncesinde gitmek istedim izin vermedi diyor. Mecburen yazdiklarina inanmis gibi yapiyoruz ki daha fazla uzmeyelim. Biraz icini dokup dertlesmek istemis sadece. Birileri cikip adami affet dese rahatlayacak sanki.

Durumunuz çok zor,burda bir çok üyeye bu konular olduğunda kızsamda size kizamadim.Olayin şokundasiniz, eşiniz sizi emir eri gibi kullanmış,karar verememeniz,tutuklugunuz bence ondan.Buyuk şehirde olsanız karar verme konusunda daha rahat olursunuz.Kalbinize derin bir kesik atın,adamın yaptığını unutmayın,durumunuzu toparladiginizda giden ve ayakları üstünde duran siz olun......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…