- 25 Temmuz 2013
- 13.356
- 54.534
- 798
- Konu Sahibi matmazeleylem
-
Geri çekilme yöntemiyle mi korunmaya çalıştınız?Korunurken oldu zaten
Eşim de uzun zamandır değişim gözlemliyordum. Defalarca kez sordum ama her seferinde yok bir şey deyip geçiştirdi. Ama görmeniz lazım ben yokmuşum gibi davranıyordu. Dağın başında bir karakoldayız asker olduğu için nöbetten geliyor kahvaltı yapıp çekiliyor odaya. Kucağımda 2 çocukla ev işi yemek bulaşık her işe koşuyordum. Ne söylesem bağırıp çağırıyordu. Ağlasam zırlama deyip daha çok kızıyordu. Çareyi gitmekte buldum. Beni istemeyen biriyle ne kadar yapabilirim demi ama. Kavgalar tartışmalar bitmiyordu. Tlf elinden düşmüyordu falan. 20 gün önce baktım benim tlfnumdan kendisine fotolar yolluyor ama sadece kendi fotolarını. Bende onun tlfnunu aldım dedim bakayım hangi fotoları atıyor. Acaba benimle olanlar falan mı. Galeriye girdim wp fotolarına bakayım dedim messenger dosyası var ve bi kadın fotoları. Eşimin face kullandığını bilmiyordum. Öyle bir hesabı vardı duruyordu yani. Baktım messengeri ana ekranda yok saklamış yani bir girdim ki kadının biriyle konuşmalar. Ama ne konuşmalar. Bana sana sevgim bitti deyip o kadına seni seviyorumlar ben her şeyi göze aldımlar sana çok alıştımlar. Yılbaşı planları. Bana da sürekli seni oraya buraya gönderim git kafanı dinle diyordu meğerse metresiyle buluşmak için kovuyormuş beni sürekli. Benim en sevdiğim kitabı gece boyunca sevgilisine okumalar daha neler neler. Ve kadın evli olduğunu bile bile konuşmuş. Utanmadan yuva yıkan kadın olmak istemem demiş. Tlfnu getirdim beni aldatıyor musun diye sordum. Sakın benim tlfnumu karıştırma sen hakettin bende yaptım dedi. Dünyam yıkıldı. Benim tırnağıma taş değse canını verecek olan adam başka bir kadını seçmiş. Hiç pişmanlık görmedim gözlerinde biliyor musunuz. 2 çocukla ne yapacağımı düşünmeye başladım. Gitmek istedim izin vermedi. Yok tamam hata yaptım özür dilerim kurana el bastı bir daha yapmam affettirecem kendimi diye ama tık yok çaba yok uğraş yok kimseye anlatamıyorum konuşamıyorum yiyip içemiyorum. Emzirdiğim bir bebeğim var sütüm azaldı uyuyamıyorum. Delirmek üzereyim ve ne yapacağımı bilmiyorum
Buna hiç inanmadım.Korunurken oldu zaten
Umarim o konusmalarin kaydini kendinize almissinizdir diyecegim ama gozlerinde bir pismanlik yok, gitmek istedim izin vermedi demenizden bu konusmalari almadiniz izlenimine kapildim. Ne yapacaginizi bilmediginize gore kalip ikna olmak istiyorsunuz belli ki hakkinizda hayirlisi olsun artik ne diyelim.
Buna hiç inanmadım.
Her şeyi göze alan, o kadına alışan ve seni sürekli evden gönderen adam mı boşanmak istemiyor?
Geri çekilme yöntemiyle mi korunmaya çalıştınız?
Siz bu adamın tavırlarını kabul edebilecek misiniz? Onu terketmediginiz için devam edecek çünkü.
İnanıp inanmamak tabi ki kişiye bağlı inandırma çabasına girecek halim yok. Bir çok insan aynı şeyi yaşıyor dediğiniz gibiBen inandim korunurken olmasina cunku burada okudugum benzer hikayelerin hepsi korunurken olmus.
Eşim de uzun zamandır değişim gözlemliyordum. Defalarca kez sordum ama her seferinde yok bir şey deyip geçiştirdi. Ama görmeniz lazım ben yokmuşum gibi davranıyordu. Dağın başında bir karakoldayız asker olduğu için nöbetten geliyor kahvaltı yapıp çekiliyor odaya. Kucağımda 2 çocukla ev işi yemek bulaşık her işe koşuyordum. Ne söylesem bağırıp çağırıyordu. Ağlasam zırlama deyip daha çok kızıyordu. Çareyi gitmekte buldum. Beni istemeyen biriyle ne kadar yapabilirim demi ama. Kavgalar tartışmalar bitmiyordu. Tlf elinden düşmüyordu falan. 20 gün önce baktım benim tlfnumdan kendisine fotolar yolluyor ama sadece kendi fotolarını. Bende onun tlfnunu aldım dedim bakayım hangi fotoları atıyor. Acaba benimle olanlar falan mı. Galeriye girdim wp fotolarına bakayım dedim messenger dosyası var ve bi kadın fotoları. Eşimin face kullandığını bilmiyordum. Öyle bir hesabı vardı duruyordu yani. Baktım messengeri ana ekranda yok saklamış yani bir girdim ki kadının biriyle konuşmalar. Ama ne konuşmalar. Bana sana sevgim bitti deyip o kadına seni seviyorumlar ben her şeyi göze aldımlar sana çok alıştımlar. Yılbaşı planları. Bana da sürekli seni oraya buraya gönderim git kafanı dinle diyordu meğerse metresiyle buluşmak için kovuyormuş beni sürekli. Benim en sevdiğim kitabı gece boyunca sevgilisine okumalar daha neler neler. Ve kadın evli olduğunu bile bile konuşmuş. Utanmadan yuva yıkan kadın olmak istemem demiş. Tlfnu getirdim beni aldatıyor musun diye sordum. Sakın benim tlfnumu karıştırma sen hakettin bende yaptım dedi. Dünyam yıkıldı. Benim tırnağıma taş değse canını verecek olan adam başka bir kadını seçmiş. Hiç pişmanlık görmedim gözlerinde biliyor musunuz. 2 çocukla ne yapacağımı düşünmeye başladım. Gitmek istedim izin vermedi. Yok tamam hata yaptım özür dilerim kurana el bastı bir daha yapmam affettirecem kendimi diye ama tık yok çaba yok uğraş yok kimseye anlatamıyorum konuşamıyorum yiyip içemiyorum. Emzirdiğim bir bebeğim var sütüm azaldı uyuyamıyorum. Delirmek üzereyim ve ne yapacağımı bilmiyorum
Ben inandim korunurken olmasina cunku burada okudugum benzer hikayelerin hepsi korunurken olmus.
Ailem destek olmaz ki. Ailemde severek evlenen tek kişiyim ve aldatılan tek kişiyim.Boşanmayı düşünüyor musunuz, aileniz destek olur mu en azından bebekler büyüyene kadar. Sonra kreşe verirsiniz siz çalışırsınız. Bütün bunları yalayıp yutmayacağınızı varsayarak yazıyorum.
AsdasfgsasdBen inandim korunurken olmasina cunku burada okudugum benzer hikayelerin hepsi korunurken olmus.
Ailem destek olmaz ki. Ailemde severek evlenen tek kişiyim ve aldatılan tek kişiyim.
O an aklıma bile gelmedi ki
Ne yapacağımı bende bilmiyorum ki gitsem olmuyor kalsam olmuyor. Kocam yaptığın şeyin yanlış olduğunun farkında değil ki. Bi şey desem ne kafana takıyorsun diyo. Sanki çok normal bir şeymiş ben öyle kafama takıp büyütüyorum. Kendini affettirmek adına hiçbir adım yok. Aptal gibi kendi kendime çırpınıyorum.O zaman devam edeceksiniz gibi görünüyor. Yargılamak için yazmıyorum durumunuzu anlamaya çalışıyorum.
Ne yapacağımı bende bilmiyorum ki gitsem olmuyor kalsam olmuyor. Kocam yaptığın şeyin yanlış olduğunun farkında değil ki. Bi şey desem ne kafana takıyorsun diyo. Sanki çok normal bir şeymiş ben öyle kafama takıp büyütüyorum. Kendini affettirmek adına hiçbir adım yok. Aptal gibi kendi kendime çırpınıyorum.
Neden hak etmişsin?Ne yapacağımı bende bilmiyorum ki gitsem olmuyor kalsam olmuyor. Kocam yaptığın şeyin yanlış olduğunun farkında değil ki. Bi şey desem ne kafana takıyorsun diyo. Sanki çok normal bir şeymiş ben öyle kafama takıp büyütüyorum. Kendini affettirmek adına hiçbir adım yok. Aptal gibi kendi kendime çırpınıyorum.
Bir bana mı çelişkili geldi yazdıklarınız. Adam Kurana el basmış ama pişman değilmiş. Sizi göndermemiş ama hak ettin demiş. Bu adam sizi fena manipüle ediyor bence oturun konuşun bunu yapan tekrar yapar çünkü.
Durumunuz çok zor,burda bir çok üyeye bu konular olduğunda kızsamda size kizamadim.Olayin şokundasiniz, eşiniz sizi emir eri gibi kullanmış,karar verememeniz,tutuklugunuz bence ondan.Buyuk şehirde olsanız karar verme konusunda daha rahat olursunuz.Kalbinize derin bir kesik atın,adamın yaptığını unutmayın,durumunuzu toparladiginizda giden ve ayakları üstünde duran siz olun......Ne yapacağımı bende bilmiyorum ki gitsem olmuyor kalsam olmuyor. Kocam yaptığın şeyin yanlış olduğunun farkında değil ki. Bi şey desem ne kafana takıyorsun diyo. Sanki çok normal bir şeymiş ben öyle kafama takıp büyütüyorum. Kendini affettirmek adına hiçbir adım yok. Aptal gibi kendi kendime çırpınıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?