- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.332
- 198
- Konu Sahibi matmazeleylem
-
Burda çoğu artık sadece direk boşan ,kendini ezdirme ,rezil et vs.Eşim de uzun zamandır değişim gözlemliyordum. Defalarca kez sordum ama her seferinde yok bir şey deyip geçiştirdi. Ama görmeniz lazım ben yokmuşum gibi davranıyordu. Dağın başında bir karakoldayız asker olduğu için nöbetten geliyor kahvaltı yapıp çekiliyor odaya. Kucağımda 2 çocukla ev işi yemek bulaşık her işe koşuyordum. Ne söylesem bağırıp çağırıyordu. Ağlasam zırlama deyip daha çok kızıyordu. Çareyi gitmekte buldum. Beni istemeyen biriyle ne kadar yapabilirim demi ama. Kavgalar tartışmalar bitmiyordu. Tlf elinden düşmüyordu falan. 20 gün önce baktım benim tlfnumdan kendisine fotolar yolluyor ama sadece kendi fotolarını. Bende onun tlfnunu aldım dedim bakayım hangi fotoları atıyor. Acaba benimle olanlar falan mı. Galeriye girdim wp fotolarına bakayım dedim messenger dosyası var ve bi kadın fotoları. Eşimin face kullandığını bilmiyordum. Öyle bir hesabı vardı duruyordu yani. Baktım messengeri ana ekranda yok saklamış yani bir girdim ki kadının biriyle konuşmalar. Ama ne konuşmalar. Bana sana sevgim bitti deyip o kadına seni seviyorumlar ben her şeyi göze aldımlar sana çok alıştımlar. Yılbaşı planları. Bana da sürekli seni oraya buraya gönderim git kafanı dinle diyordu meğerse metresiyle buluşmak için kovuyormuş beni sürekli. Benim en sevdiğim kitabı gece boyunca sevgilisine okumalar daha neler neler. Ve kadın evli olduğunu bile bile konuşmuş. Utanmadan yuva yıkan kadın olmak istemem demiş. Tlfnu getirdim beni aldatıyor musun diye sordum. Sakın benim tlfnumu karıştırma sen hakettin bende yaptım dedi. Dünyam yıkıldı. Benim tırnağıma taş değse canını verecek olan adam başka bir kadını seçmiş. Hiç pişmanlık görmedim gözlerinde biliyor musunuz. 2 çocukla ne yapacağımı düşünmeye başladım. Gitmek istedim izin vermedi. Yok tamam hata yaptım özür dilerim kurana el bastı bir daha yapmam affettirecem kendimi diye ama tık yok çaba yok uğraş yok kimseye anlatamıyorum koe takntünuşamıyorum yiyip içemiyorum. Emzirdiğim bir bebeğim var sütüm azaldı uyuyamıyorum. Delirmek üzereyim ve ne yapacağımı bilmiyorum
Sanki herkes önceden biliyor ,yarın kocam beni aldatacak amaan sevişmiyelimBuna hiç inanmadım.
Her şeyi göze alan, o kadına alışan ve seni sürekli evden gönderen adam mı boşanmak istemiyor?
-Sevişmiyelim değil sevişmeyelim olacak. -Sanki herkes önceden biliyor ,yarın kocam beni aldatacak amaan sevişmiyelim
Mükemmel tavsiye.Burda çoğu artık sadece direk boşan ,kendini ezdirme ,rezil et vs.
tavsiyeler geliyor.
Korunurken hamilelik olduğunda burun kıvrırlar ,sanki insan biliyor .
Bazıları 10sene sonra aldatıyor ,o zamana kadar çocuk mu yapmayacaksın .
Öyleyse sürekli diken üstünde olup ,bu adam beni er veya geç aldatacak diye hareket mi edilecek?
Eşin çok kırıcı davranmiş ,bende üzülür yikilirdim.Ama artık kavga etmek çözüm değil.
Kendini telafi etmeye çalişsin .Eve geldim çocuklari ver biraz kendinle ilgilen .Biraz çocuklar büyüsün .
Şimdi zaten imkansiz çekip gitmek.
Tabi şiddet, küfür ve eziyet yoksa.
Sen kendini toparlamaya bak.
İnşallah yakın zamanda yeriniz değişir ve rahatlarsın,belki iş imkanın olur.
Sen iyi davrandikca onun vicdani sizlayacak .
Bekara karı boşamak kolay derler bekarım yine de bu tarz sert yorumlar yapmam birine.Burda çoğu artık sadece direk boşan ,kendini ezdirme ,rezil et vs.
tavsiyeler geliyor.
Öyleyse sürekli diken üstünde olup ,bu adam beni er veya geç aldatacak diye hareket mi edilecek?
Eşin çok kırıcı davranmiş ,bende üzülür yikilirdim.Ama artık kavga etmek çözüm değil.
Kendini telafi etmeye çalişsin .Eve geldim çocuklari ver biraz kendinle ilgilen .Biraz çocuklar büyüsün .
Herkes aldatılabilirBekara karı boşamak kolay derler bekarım yine de bu tarz sert yorumlar yapmam birine.
Aldatılmak zaten yeteri kadar üzücü.
Evli olanlar çok büyük konuşuyor bu konuda.
Kendi başlarına gelince öyle olmuyor tabi.
Vururum kırarım yıkarım deyip evliliklerine devam eden çok kadın tanıyorum aldatıldıktan sonra.
Bu tarz konularda asla büyük konuşmam ne yaparım ederim hiç bilmiyorum.
Mevcut şartlar çok önemli tabi .
İnsanları böyle mi anladınız?Burda çoğu artık sadece direk boşan ,kendini ezdirme ,rezil et vs.
tavsiyeler geliyor.
BendeALDATILDIM…
Allah onlara akıl fikir versin gerçekten çocuk oldu mu ınsan napcagını şaşırıyor çaresiz kalıyor çocuklar çok küçük onların duzenı konforu rahatı derken kendi hayatından oluyorsun işte. Bende aldatıldım tek gecelikmiş ama ben bütün herkese soledim aileler karıştı rezil olsun ıstedım çocuğum küçük diye herkes benim ailemde dur bekle dedi düzelir dedi suan evdeyım oda geliyor eve ama yüzünü görmek ıstemıyorum asla etmedıgım hakaret kalmadı ama içim soğumuyor böyle nasıl devam eder bilmiyorum bende napacağımı bilmiyorumEşim de uzun zamandır değişim gözlemliyordum. Defalarca kez sordum ama her seferinde yok bir şey deyip geçiştirdi. Ama görmeniz lazım ben yokmuşum gibi davranıyordu. Dağın başında bir karakoldayız asker olduğu için nöbetten geliyor kahvaltı yapıp çekiliyor odaya. Kucağımda 2 çocukla ev işi yemek bulaşık her işe koşuyordum. Ne söylesem bağırıp çağırıyordu. Ağlasam zırlama deyip daha çok kızıyordu. Çareyi gitmekte buldum. Beni istemeyen biriyle ne kadar yapabilirim demi ama. Kavgalar tartışmalar bitmiyordu. Tlf elinden düşmüyordu falan. 20 gün önce baktım benim tlfnumdan kendisine fotolar yolluyor ama sadece kendi fotolarını. Bende onun tlfnunu aldım dedim bakayım hangi fotoları atıyor. Acaba benimle olanlar falan mı. Galeriye girdim wp fotolarına bakayım dedim messenger dosyası var ve bi kadın fotoları. Eşimin face kullandığını bilmiyordum. Öyle bir hesabı vardı duruyordu yani. Baktım messengeri ana ekranda yok saklamış yani bir girdim ki kadının biriyle konuşmalar. Ama ne konuşmalar. Bana sana sevgim bitti deyip o kadına seni seviyorumlar ben her şeyi göze aldımlar sana çok alıştımlar. Yılbaşı planları. Bana da sürekli seni oraya buraya gönderim git kafanı dinle diyordu meğerse metresiyle buluşmak için kovuyormuş beni sürekli. Benim en sevdiğim kitabı gece boyunca sevgilisine okumalar daha neler neler. Ve kadın evli olduğunu bile bile konuşmuş. Utanmadan yuva yıkan kadın olmak istemem demiş. Tlfnu getirdim beni aldatıyor musun diye sordum. Sakın benim tlfnumu karıştırma sen hakettin bende yaptım dedi. Dünyam yıkıldı. Benim tırnağıma taş değse canını verecek olan adam başka bir kadını seçmiş. Hiç pişmanlık görmedim gözlerinde biliyor musunuz. 2 çocukla ne yapacağımı düşünmeye başladım. Gitmek istedim izin vermedi. Yok tamam hata yaptım özür dilerim kurana el bastı bir daha yapmam affettirecem kendimi diye ama tık yok çaba yok uğraş yok kimseye anlatamıyorum konuşamıyorum yiyip içemiyorum. Emzirdiğim bir bebeğim var sütüm azaldı uyuyamıyorum. Delirmek üzereyim ve ne yapacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?