Hayat sen planlar yaparken başına gelenlerdir…

Üye gitmis. Parali ise birakma genelde istatistik o yönde. Baska bir konudan geldim okuyup....
kendini neye layik görüyorsan öyle yaşarsın kisa ve net

Burda çoğu artık sadece direk boşan ,kendini ezdirme ,rezil et vs.
tavsiyeler geliyor.
Korunurken hamilelik olduğunda burun kıvrırlar ,sanki insan biliyor .
Bazıları 10sene sonra aldatıyor ,o zamana kadar çocuk mu yapmayacaksın .
Öyleyse sürekli diken üstünde olup ,bu adam beni er veya geç aldatacak diye hareket mi edilecek?

Eşin çok kırıcı davranmiş ,bende üzülür yikilirdim.Ama artık kavga etmek çözüm değil.
Kendini telafi etmeye çalişsin .Eve geldim çocuklari ver biraz kendinle ilgilen .Biraz çocuklar büyüsün .
Şimdi zaten imkansiz çekip gitmek.
Tabi şiddet, küfür ve eziyet yoksa.
Sen kendini toparlamaya bak.
İnşallah yakın zamanda yeriniz değişir ve rahatlarsın,belki iş imkanın olur.
Sen iyi davrandikca onun vicdani sizlayacak .

Mükemmel tavsiye.
Adamın vicdanı sızlasın diye iyi davranmak mı?
Ya sızlamazsa? Ömür boyu aldatılacak mı?

Bekara karı boşamak kolay derler bekarım yine de bu tarz sert yorumlar yapmam birine.
Aldatılmak zaten yeteri kadar üzücü.
Evli olanlar çok büyük konuşuyor bu konuda.
Kendi başlarına gelince öyle olmuyor tabi.
Vururum kırarım yıkarım deyip evliliklerine devam eden çok kadın tanıyorum aldatıldıktan sonra.
Bu tarz konularda asla büyük konuşmam ne yaparım ederim hiç bilmiyorum.
Mevcut şartlar çok önemli tabi .

Herkes aldatılabilir
Ama ben şunu hesaba katıyorum
Kocam olmadan tek başıma kaç çocuğa bakabilirim ?
Maddi manevi kocasız kaç çocuğa yetebilirim ?
Kocam vefat de edebilir Allah korusun
Tabi bende edebilirim o zaman kocama soruyorum bensiz kaç çocuğa bakabilirsin
aile planlamasını böyle yapıyorum

İnsanları böyle mi anladınız?
Çocuk sayısını tabi ki herkes kendi belirler. Amaaaaa kendine güveniyorsa belirler. Sonra çocukları bahane etmemiş olur. Mesela adam ölebilir, aldatabilir, seni istemiyorum deyip boşanabilir. O nedenle hayatta önce kendimizi geliştirmeliyiz kendimize güvenmeliyiz.
2 küçük çocuğum var boşandım. O salağa güvensem aç açıkta kalırmışım. He 10 yıl sonra öğrendim ahlaksızlıklarını

Askerlikte yüz kızartıcı suçlarla ilgili farklı prosedürler işliyor yanlış bilmiyorsam. Bir tanıdığımız asker eşinin onu aldattığını öğrenince komutanını aramıştı. Ceza almıştı. Bunu bir araştırın bence.

Allah onlara akıl fikir versin gerçekten çocuk oldu mu ınsan napcagını şaşırıyor çaresiz kalıyor çocuklar çok küçük onların duzenı konforu rahatı derken kendi hayatından oluyorsun işte. Bende aldatıldım tek gecelikmiş ama ben bütün herkese soledim aileler karıştı rezil olsun ıstedım çocuğum küçük diye herkes benim ailemde dur bekle dedi düzelir dedi suan evdeyım oda geliyor eve ama yüzünü görmek ıstemıyorum asla etmedıgım hakaret kalmadı ama içim soğumuyor böyle nasıl devam eder bilmiyorum bende napacağımı bilmiyorum

Üye gitmiş ama yorumumu yazmak istedim.Ben üniversite mezunu, işi olan bir anne olarak 7 ay önce aldatma nedeniyle 15 yillik evlilikten boşandım.
7 yaşında kızımla yeni bir hayat kurdum.
Eğitimim ve işim olmasa , başımı sokacak bir evim olmasa napardim bilmiyorum.
Aldatılmak başıma gelen en kötü duygulari yaşattı bana.Hala başedemediğim duygular..
Hiçbir kadın aldatıldığını bile bile o evliliğe devam etmemeli.Ama günümüz ekonomik ve sosyokültürel şartlarinda bu o kadar kolay değil.
Hayat şartları zor ve insanlar kötü.
Boşanmış kadın olmak malesef toplumumuzda "kolay kadın" olarak algılanıyor.Kendini erkek gören herkes bi şansını deniyor.Maddi boyutu zaten aşikar.
O yüzden üyenin içinde bulunduğu çıkmazı anliyorum.Yada bu durumu yaşayan kadinlarin.O yüzden bu hayatta ki en büyük gayem kızımı kendi ayaklari üzerinde duran biri oarak yetiştirmek, okutmak.Asla kimseye, Hiçbir köleliğe muhtaç olmasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…