- Emoji Skoru
- 6.512
- Puanlar
- 683
- Konu Sahibi seyrekyagmur
Zaten tecavüz edildiği için çocuk bırakcaksa, kız öyle biriyle evlenmesin bile... O adamdan da ailesinden de hayır mayır gelmez...
Ayrıca arkadaşının biraz yalan söylediğinin kanaatindeyim.
Kaç yaşına kadar "kuzenim" dediği kişiden gördüğü bu muamele karşısında, mutlaka söylerdi ve söymeliydi ailesine.
Gerekli mercilere başvurulup gereken işlemler yapılırdı. Boru değil bu, tecavüzden bahsediyoruz. Kim buna susabilir?
Hele çok küçük yaşında olduysa bu olay, çocuk aklıyla zaten saklayamaz geçirdiği travma sonucu bir şekilde olay ailesinin öğrenmesine vesile olurdu diye düşünüyorum.
evet bu yorum sizler için kolay.bi çocuk 7-8 yaşında tecavüzden anlamaz aradığın şeyi herhangi bir oyun diye adlandırabilir.yalan yok yani yalan olcak başka bi konumu bulamicam.babası şeker hastası annesinin beyninde damar tıkanıklığı var bizim dışardan gördüğümz gibi değil malum burası avrupa ülkesi değil baskın bi aile yönetimi var anlatmak zor.babası direk öldürür o çocuğu tanıyorum.bana anlatırken bile ağlamaktan konuşamadı ailesi daha iş kadınıyım lafını kaldıramıyor sizce bunu anlatabilirmi