- Konu Sahibi seyrekyagmur
canım inşallah sonuna kadar böle giderr,hepimiz inançlı insanlarınız bunun devamı olmamaiş sonuçtaa sadece kötü bi olay yaşamiş sadece ,,,karşısındaki insan dürüste gelince malesef erkeklerin içinden çok azı dürüt çıııkıyor yada çıkmıyor,bilmıyorum ama ben çok şeyler yaşadım ve vardığım kanıı erkeklere inanmamam ve güvenmemem girdikleri post yalan post eminim bunaa.. ben tavıta arıcılığıyla biriyle tanıştım bundan geçen sene aysuncum çocuk ilk başta oturaklı hoş bi beyfendi gibi geldi gözüme,dürüst merhametli Allah inancı var,neyse biz 1 2 ay görüşmeye devam ettik,ama dürüst yani yalan yok vay be diyorum ben iiçimdenn,kesin bundan bişi çıkar diye beklıyorum ama devam yani neyse:)))biz görüşmeye devam ederken ailelerde tanıştı falan söz tarihleri alınacak aradan 4 5 ay falan geçti,bi konu açıldı ev meselesiydi tartıştık bununlaa sonradan halam gitmiş bununla konuşmaya ne dese beğenirsin annesinin ablasının ağzında hep benim sözlerim hatta ve hatta tüm yazığım mailleri ailesine gösteriyormuş bu iğrenç yaratık ahahahahha:)))) benim telefonla konuşmamı kadar maiilere mi kadar babasına anasına anlatmiş,evt çok dürüst dıyordum çok iyi dıyordumm ne çıktı fosssssssssssssssss!bu sebepten ben inanmıyorum inş.sevinki bu inancımı kırarda sonuna kadar böle olur.