• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat Size Ne retti?

Hayat...Ah bu hayat bana neler ogretti neler,ilk basta pismanligi ogretti.Sonrasinda ise hic kimseye guvenmemeyi ogretti,sevdigine bile...

hayat bana her daim paylasımcı olmam gerektıgını ogrettı.
ınsanlara kucukde olsa mutluluk verebılmeyı.yardımlasmayı sabrı, sevgıyı, merhametlı ve ne olursa olsun hosgorulu olmam gerektıgını ogrettı.
cunku yaptıgım ıyılıkler benım yanıma kalan karlarım olacak.

hayat insanların bu dünyaya şanslarıyla birlikte gönderildiğini ve benim hiçbir zaman mutlu olamayacağımı öğretti

Hayat bana beni,
hayat elleri, dilleri, gülleri öğretti,
gülmeyi, ağlamayı öğretti,
hayat bana ne kadar güçlü olduğumu öğretti.. ard arda vurgunlarla,
ne kadar zayıf olduğumu öğretti, en ufak olayda duygusallıkla...
ne kadar zekii olduğumu gösterdi cümle aleme..
ne kadar aptal olduğumu bana.. gösterdi yanlış kararlarımla...
Sevginin Sevgilin Bir Varlık olduğunu öğretti.. aslıdan geçip Aslına Yönelmeyii..
Bütün acizliğimle onun huzurlu sıcağına sığınmayı gerisine "La" çekmeyi öğrettii..
Alim oldum öğrendiklerimle... cahilim görmediklerimle... aslında hayat birçok şey olduğumu öğretti... ve hiç birşey olmadığımı..:çok üzgünüm:.

hayat bana ii bir insan die kimseyi ii görmemeyi öğretti
hayat bana ii düşünmeden hareket etmemeyi öğretti
hayat bana kimseyi kınamamayı öğretti
hayat bana anneye babaya saygı ve sevgiyi çokça belli etmeyi öğretti
hayat bana yanlışların peşine düşmemeyi öğretti
hayat bana öfkeyle hareket etmemeyi öğretti
daha da çooooooookk öğreteceği sey varr

hiç kimseye kendinden fazla değer verme ve güvenme.
ve bide sevdiğim kişi hep ynımda olcakmış gibi hiç gitmicekmiş gibi sanıp yanılgıya uğramış olmak cok kötü bişey.. kmseye inanma herzaman giderler..

Dun cok sevdigim bir arkadasim dedi ki " Mutlu olmayi yarina birakmak,karsiya gecmek icin nehrin durmasini beklemeye benzer,nehir asla durmaz.." ne kadar dogru,sanirim son aylardir hayattan aldigim en onemli derslerden biri bu...

Hayat bana "her zaman güller içinde yaşamayı bekleme,bazen de uçurumun kenarında sırıtmalısın "demeyi öğretti.
Bir de ne kadar esnek olursam o kadar az zarar göreceğimi öğretti
hoşgörülü olmayı öğrenmek zorunda olmam gerektiğini öğretti
yani babamın öğretmediklerini öğretti

yaşam için sadece bu dünya olmadığını bu yüzden de her hareketimin hesabını vereceğim zaman için hazırlık yapmamın en mühim şey olduğunu öğrendim

Son düzenleme:
Ardındaki düzlüğe ulaşabilmek için - keskin virajları alacak cesarette olmayı.

Back
X