• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat Size Ne retti?

Cok sey önce kimseye hakettginden deger vermeyeceksin ..
Anlayıssıza sende onun anladıgı dilden konusacaksın olsun sen iyi ol o allahından bulsun devri esikidenmis bilemiyorum ama simdi öyle tipler allahından bulacagı zamana kadar daha cok zarar veriyor insana ..

Kimseye güvenmeyeceksin birine kosulsuz sartısz baglanmayacaksın.. Kendini ezdirmeyeceksin .. Hepsini yazsam ohooo aksama kadar bitmez :)

ve hatta hıc tanımadıgım ınsanların mutluluklarının benıde nekadar cok mutlu edıcegını ogrettı bu bırazda yaptgım ısle ılgılı sanıırım dugunler ve dogumlar herzaman mutluluk verıcıdır

herkese;

guvenme, fazla deger verme...:olmaz:

ve arkadaslarimin dedigi gibi = SABİR.yerimseniben

cok onemliymis. sabrettigimde sonuc hep iyi olur fakat ben hala sabir nedir bilmiyorum ve sabredemiyorum...:1no2:

hayat bana herkesin gelip gecici,yalnızca ailenin kalıcı olduğunu...
alçakgönüllü olarak kimseye yaranamayacağımı...
hırslı olmam gerektiğini,
kimseyle sırrımı paylaşmamam gerektiğini öğretti..

kimseye gözün kapalı güvenemeyeceğini... umduğun ummadığın herkesten heran bi darbe beklemek yorucu fakat hayatın gerçeği olduğunu..

Bazı insanların kafatasının içinde beyin olmadığını öğretti..:delphin:

Beni dünyaya getiren kadının bazen yabancılaşabileceğinin sinyalini çook yıllar önce aldığımda hayatla tek başıma savaş vermem gerekeceğini öğretti. Ama ben de hayata tek başına dünyada varolunabileceğini öğrettim.
Sırlarımı hiç kimseye anlatmamam gerektiğini öğretti. Gizli dünyamı kendimden başkası bilmediği sürece mutlu olacağımı gösterdi.
Sinan Özen'in şarkısında dediği; 'ölüm dediğin nedir ki dalda bir kuru yaprak' cümlesinin hayatın gerçeği olduğunu yaşattı.
Her şeyin bir bedeli olduğunu, mutlulukların ve hüzünlerin hep bir bedeli olduğunu öğretti.
Sevmek diye bir duygunun var olduğunu aslında sevmek diye bir duygunun olmadığını ders vere vere öğretti. Ama sevmeden de duramayanlardanım o ayrı.
Gözyaşlarım kimine göre acizlikti ve bana kimselere göstermeden ağlamamı ya da içime akıtmam gerektiğini söyledi. Dayanıp ağlamak için bir omuz arayışımın gereksizliğini savundu yıllarca.
Hayatın; 'deveye diken insana ...ken gerek' i öğretmesini istemezdim ama onu da öğretti. Hakedene hakettiği gibi davranmak farz dedirtti hayat bana.
Otuz beş yıllık hayat neler öğretmedi ki bana, gerisini yazarım bir ara...

Beni dünyaya getiren kadının bazen yabancılaşabileceğinin sinyalini çook yıllar önce aldığımda hayatla tek başıma savaş vermem gerekeceğini öğretti. Ama ben de hayata tek başına dünyada varolunabileceğini öğrettim.
Sırlarımı hiç kimseye anlatmamam gerektiğini öğretti. Gizli dünyamı kendimden başkası bilmediği sürece mutlu olacağımı gösterdi.
Sinan Özen'in şarkısında dediği; 'ölüm dediğin nedir ki dalda bir kuru yaprak' cümlesinin hayatın gerçeği olduğunu yaşattı.
Her şeyin bir bedeli olduğunu, mutlulukların ve hüzünlerin hep bir bedeli olduğunu öğretti.
Sevmek diye bir duygunun var olduğunu aslında sevmek diye bir duygunun olmadığını ders vere vere öğretti. Ama sevmeden de duramayanlardanım o ayrı.
Gözyaşlarım kimine göre acizlikti ve bana kimselere göstermeden ağlamamı ya da içime akıtmam gerektiğini söyledi. Dayanıp ağlamak için bir omuz arayışımın gereksizliğini savundu yıllarca.
Hayatın; 'deveye diken insana ...ken gerek' i öğretmesini istemezdim ama onu da öğretti. Hakedene hakettiği gibi davranmak farz dedirtti hayat bana.
Otuz beş yıllık hayat neler öğretmedi ki bana, gerisini yazarım bir ara...

Cok guzel yazmıssınız!Bundan sonrakı hayatınız umarım tum ogrendıklerınızı bosa cıkarıcak guzellıkte olur.olumunekankayizsmile

hiçbir şeyi kafayı takmamayı sempatiksalakcinni
hayatı ertelememeyi a.s.
iyilerin kazandığını a.s
veeeee aşkı öğretti Şeniz :asigim:

Back
X